Mira Craig

  1. Mer om
Mira Craig

Mira Craig RimeligMira Scherdin Craig er en norsk-amerikansk popartist. Hennes far er amerikansk, og moren er norsk Craig stod bak vinnerbidraget i Melodi Grand Prix 2008, Hold On Be Strong, som hun hadde skrevet da hun var 15 år gammel. Sangen ble fremført av Maria Haukaas TURBULENT: Etter en krangel med Espen Thoresen på «Torpet», skader Mira Craig foten sin og forlater produksjonen. Nå forklarer TV 2 hva som Mira Craig er en norsk vokalist, låtskriver, danser og klesdesigner. Tolv år gammel debuterte hun i media som programleder i TV Facebook - Black Circle · Twitter - Black Circle · YouTube - Black Circle · Instagram - Black Circle

Jeg tenker at det må ha vært en mening med at det skulle ta så lang tid. Hadde jeg blitt oppdaget med en gang, ville jeg kanskje aldri kommet dit jeg er i dag. Det er en mening med alt, sier Mira ettertenksomt.

I relasjon: Glamira erfaring

I ettertid har folk som sa nei til henne tilbudt henne samarbeid. Men da var det Miras tur til å si nei.

med Marve: Episode Mira Craig on Apple Podcasts

Men da det var ferdig ville alle ha en bit av det nybakte velduftende brødet. Siden de ikke hadde hjulpet høna - så fikk de heller ikke smake, forteller Mira. Og hun har mer materiale liggende i skrivebordskuffene. Og fordi det er en fin måte å release en ny sang på.

Mira Craig lanserer kleskolleksjonen

Det er jo også ekstra spennende at den internasjonale finalen er i Norge i år. Hva gleder du deg mest til? Kunnskapsmangel skaper frykt Berdahl mener dette ikke bare skaper avstand mellom kulturer, men at det også er direkte rasisme. Vi må integrere kunnskap om afrohår, og vi må hente inn lærere og kursholdere som har bakgrunn og god kunnskap om denne typen hår.

Mira Craig Biografie

Vi må også betale de deretter, sier han til nettstedet. Den londonbaserte frisøren har tidligere prøvd å få afrohår inn i læreplanen via nettsiden til Norske frisører- og velvære bedrifter NFVB.

Da Thoresen og Østvik forsøkte å få tak i tauet i etterkant, krevde Craig en unnskyldning på kamera fra Thoresen. Østvik mener at det naturlig nok dukker opp utfordringer når ulike personligheter blir satt sammen på et lite sted som Torpet kjendis.

Mira Craig

Han mener det hadde vært enklere på Farmen kjendis, hvor det er flere mennesker på ett sted. Hun mener at både hun og Østvik gjorde sitt beste for å lette på stemningen, uten å lykkes. Og det var veldig synd at man ikke fikk til det samarbeidet man håpte på, selv om man forsøkte.

Det var tider hvor vi var så langt nede at vi snakket om å trekke oss fordi det var så tøft psykisk, forteller hun, og legger til: Men fordi vi hadde hverandre der inne, kunne vi snakke sammen om det som var tøft. Vi lo sammen, vi gråt sammen, vi gjorde egentlig alt sammen. Ho har starta ein underskriftskampanje for å få afrohår inn i læreplanen til frisørutdanninga.

Dei personlege historiene folk har delt med ho, har gjort inntrykk. No, 22 år seinare, er det framleis eit problem.

Mira Craig er enten dum, frekk, eller begge deler.

Til no har ho 240 underskrifter frå kjende artistar og andre. Ho har 20 års fartstid i bransjen, og jobbar i dag som frisørlærar i eit kvinnefengsel. Melk og Honning har tidlegare omtala temaet. Vant til å måtte snu i frisørdøra — Eg har blitt vant til at det er visse ting i samfunnet som ikkje er for meg, seier Maria Liholt.

Ble baksnakket Mira forteller at hun opplevde å bli baksnakket som ung. Det hadde jeg jo aldri gjort.

MIRA CRAIG Relaterte emner

Slik fikk hun kallenavnet ” The wild child” Tweet Om Mira Craig lever opp til sitt stempel fra tidlig barndom, vet vi ingenting om når vi plukker henne opp like ved barndomshjemmet hennes for å ta henne med til Ekebergrestauranten på lunsj. Eller det vil si, for Mira er det frokost. Hun har jobbet med en produksjon til det nye albumet sitt, og har vært oppe halve natta. Til tross for høye forventinger om at Norge skulle vinne, er Mira fornøyd. Vi lå jevnt mellom fjerde og sjetteplass hele tiden.

MIRA CRAIG Kommentarer:
Forfatter på Mira craig
Albertsen fra Gjøvik
Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Musik hören. Jeg trives utforske norske bøker forsettlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net