Mingat Hedmark

 1. Mer om
Mingat Hedmark

Mingat Hedmark ForbedringGat Hamar Produksjon, tidssone: Europe/Oslo Min GAT · WebmailFor ansatte · Publiseringsverktøy: CorePublish · Administrasjon og politikkAdministrasjon og politikk · Administrasjon og politikk MinGAT · Omstilling · Publiseringsverktøy: CorePublish · Administrasjon og politikkAdministrasjon og politikk · Administrasjon og politikk Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS. Om oss · Skjemaer · Kontakt · Aktuelt og nyheter · Spørsmål og svar Flere søkemuligheter + Færre søkemuligheter . Database, Internett og WWW, IT-drift og support, IT-ledelse

Vaktbok: Egen visning av tilgjengelighet i Vaktbok. Dette gjør det enklere for eksempelvis vakthavende på helg å finne personer å ringe til ved uforutsett fravær etc.

Demensprisen i Hedmark og Oppland

Ved å føre musepekeren over ikonet vil det vises informasjon om den tilgjengelige ansatte samt kommentar fra den ansatte. Denne listen viser ansatte som har registrert tilgjengelighet. Dette er, som så mye annet vi må gjøre om dagen, tiltak for å hindre og utsette smitte. Endringer knyttet til reiserestriksjoner inn og ut av fjellregionen kan komme innen kort tid. Det er mange som i denne tiden må ta vanskelige avgjørelser både med tanke på arbeidsmessige retter og plikter, og med tanke på egen og andres helse.

Ingen er tjent med at vi mistror hverandres intensjoner ved å være hjemme eller gå på jobb.

Min tilgjengelighet

Er du i tvil, ta kontakt med din nærmeste leder, som skal ta ansvar for avgjørelser, som per i dag må støtte seg på nasjonale retningslinjer. Forbudet gjelder både tjenestereiser og privatreiser. Kostnader vil bli kompensert. Vedtaket gjelder fra i dag 12. Hvis du tilhører en av følgende grupper, så skal du være hjemme: Du mistenker at du kan være smittet. De ulike valgene blir utilgjengelige for endring mens overføringen pågår.

Når overføringen er ferdig, vil du igjen får tilgang til de ulike valgene. Det samme vil skje dersom du deaktiverer tjenesten.

Ecura Bo og Habilitering: lokasjoner Ecura AS

Så langt arbeidsplanene er iverksatt. Automatisk oppdatering: Alle endringer som gjøres på oppgaver eller vaktkoder i vaktboken i Gat, vil oppdatere kalenderen automatisk når tjenesten er aktivert.

I relasjon: Sparebank1 hedmark

Det kan i enkelte tilfeller med stor trafikk på nettverket ta noen minutter før oppdateringene kommer i kalenderen. Bruk kodefarger: Standard er at denne er aktivert.

Loading

Betyr at kalenderen i MinGat viser vaktkoder og oppgavekoder med de fargene som er definert på hver enkelt kode i Gat. Ved å oppgi min e-postadresse samtykker jeg til at Ecura lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernpolicy.

Våre hovedkontorer i de tre regionene er i henholdsvis Levanger, Sogndal og Gjøvik. Glemt passord: Om du har glemt passordet ditt kan du få tilsendt et passord på SMS eller epost ved å velge linken "Glemt passord". Når du vlger "Glemt passord" må du legge inn brukernavn og enten ansattkode eller personnummer varierer og deretter velge om du vil få nytt passord tilsendt på SMS eller epost. Brannvesenet oppfordrer derfor alle til å påse at alt står bra til når det gjelder Les mer Skogbrannfaren øker, og er nå lokalt meget stor Østafjells.

MINGAT HEDMARK Relaterte emner

Legg inn et lovlig brukernavn og passord for å logge inn i MinGat. I innloggingsvinduet har du mulighet for å bytte passord. Legg inn brukernavn og passord, kryss av for "bytt passord" og trykk "Logg inn". Et nytt vindu vises der du må angi nytt passord to ganger. Velg "Endre passord" og passordet ditt blir endret samtidig som du blir logget inn i MinGat. Glemt passord: Om du har glemt passordet ditt kan du få tilsendt et passord på SMS eller epost ved å velge linken "Glemt passord". Når du vlger "Glemt passord" må du legge inn brukernavn og enten ansattkode eller personnummer varierer og deretter velge om du vil få nytt passord tilsendt på SMS eller epost.

Mingat Hedmark
MINGAT HEDMARK Kommentarer:
Rapportert den Mingat hedmark
Norheim fra Rørvik
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: fricket. Jeg trives rapporterer norske nyheter bedragerisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Tønsberg Kommune Mingat
 • Nrk No Nyheter Hedmark
 • Nrk Hedmark Og Oppland Nyheter
 • Elverum Kommune Mingat
 • Sparebanken Hedmark No
 • Carew Reklame
 • Honda Civic Type R
 • Skellefteå
 • Kurtasje
 • Nordic Print
 • Royal Canin Oppdretter
 • Potassium Nitrate Norsk
 • Rabattkode Lekekassen
booked.net