Nrk Tv Programledere

  1. Mer om
Nrk Tv Programledere

Nrk Tv Programledere ForståK · Alf Halvor Kalmoe · Thorleif Karlsen · Nazneen Khan-Østrem · Yngvil Kiran · Rolf Kirkvaag · Hedda Kise · Solveig Kloppen · Arthur Klæbo Den første tiden var det ingen programledere, bare stemmer fra studio som leste Endringer skjedde på nytt fra 20. august 2007 da NRKs nyheter på TV Nettsjef:Hildegunn Soldal; TV-sjef:Arne Helsingen; Ansvarlig redaktør:Thor Gjermund Eriksen. Redaktøransvar · Kontakt · Om NRK · Personvern Her finner du klassikere, glemte perler og noen gråstein fra NRKs rikholdige historie. Harald Are Lund - legendarisk programleder Se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter

Jeg har aldri sett en som ser ut som meg på TV

Hun kom til Rakkestad som 3-åring. Vil du lese mer om Sally? Vi mottar ingen pressestøtte, og vi har ingen betalingsmur. Vil du støtte journalistikken vår, kan du sende oss 25 kroner eller et annet beløp på Vipps, nummer: 526030 Du kan også bruke bankkontonummer: 8200 02 03277 Husk å merke overføringen med «støtte til Handikapnytt».

Gjør deg klar for et nytt OL

Gjennom videregående skole og UiB har jeg fått en grunnleggende forståelse for naturvitenskap og jeg tror det er viktig at det ikke bare er folk med humanistisk bakgrunn som er formidlere i media. På redaksjonsmøtene er jeg over gjennomsnittet opptatt av at det vi viser på skjermen skal være vitenskapelig korrekt.

Jeg merker at jeg har et litt annet perspektiv enn mange av de andre i redaksjonen og er nok, i følge mine kollegaer, noen ganger for opptatt av nyanser og presisjon. Ofrer seg for naturvitenskapen Gjennom flere episoder i Newton har Line selv stilt kroppen sin til disposisjon for vitenskapen.

Hun har for eksempel levd 10 dager på kun sjokolade. Hun har laget alle måltider av mat hun har funnet i folks søppelkasser og hun har forsøkt å være søvnløs i 3 døgn. Fra 1961 ble programlederen stadig oftere å se i bildet og fikk ved dette en helt ny rolle som ankermann eller ankerkvinne.

Pressevakt

Einar Lunde begynte i 1968 og debuterte som nyhetsoppleser i både Dagsrevyen og Kveldsnytt i 1970. Kjell Andersen begynte allerede fra starten i 1958 og hadde 1. I 1975 startet NRK Fjernsynet med regulære fargesendinger, og fargesendinger ble samtidig innført Dagsrevyen.

I årene før hadde Dagsrevyen kun sendt enkelte innslag i farger. Omleggingen møtte kritikk, blant annet fra foreldre som var redde for at små barn lettere ville få se skremmende nyhetsbilder. Samme høst startet den riksdekkende, reklamefinensierte norske TV-kanalen TV 2 og deres nyhetssendinger ble den første virkelige utfordreren til NRKs nyheter.

Dette arrangementet sendes også på fredagen, og heter i programmet Binder jorda sammen — Maja Lundes univers. Den tradisjonsrike quizen må også med — Ja, jeg er opptatt av quizen, og har gode minner fra den — og har kommet på fjerdeplass to år med et bånnsolid lag. Det sier litt når de tre første plassene er «tatt», påpeker Østby. Linn Strømsborg Linn Strømsborg har satt ring rundt bl.

Endelig vår! Hent inspirasjon til drømmehagen på tv

Foto: Heidi Furre — Det er så rart at ikke litteraturfestivalen skal foregå på Lillehammer i år med et rotete program der jeg har tegna ring rundt altfor mange programposter og løper i sikksakk mellom stedene de foregår, sier forfatter og festivalelsker Linn Strømsborg.

Trøblete statsminister og britisk idyll Den islandske thrillerserien «Ministeren» NRK følger den nyvalgte, ukonvensjonelle og populistiske statsministeren Benedikt Ríkarðsson Ólafur Darri gjennom åtte episoder.

Ríkarðssons mentale helse er i ferd med å svikte, noe som får store konsekvenser for familielivet så vel som nasjonen. Fun fact: I løpet av serien dukker ingen ringere enn Ben Stiller opp i en liten cameo som seg selv.

Gullruten Store norske leksikon

I scenen fremfører Hollywood-stjernen en appell mot hvalfangst. Jentene hindres i å nå sine drømmer og mål, og frarøves muligheten til å skape en god framtid. Barneekteskap bremser utvikling og opprettholder fattigdom. Der jenter giftes bort som barn og mister muligheten til å gå på skole, øker risikoen for at de utsettes for vold og overgrep.

NRK TV PROGRAMLEDERE Relaterte emner

Trykk her selv om du ikke har Norsk Tipping appen. Du blir veiledet igjennom. Det er også mulighet for å logge seg på med Norsk Tipping appen. Lotto-Jannecke og Lotto-Ingeborg blir å se på tv-skjermen fra og med august. De nye Lotto-jentene har begge fjes som mange nordmenn har sett på tv tidligere. Ingeborg Myhre er 35 år og født og oppvokst i Oslo. Hun har utdanning fra England, hvor hun også har jobbet fem år som journalist i ITV.

NRK TV PROGRAMLEDERE Kommentarer:
Redaktør på Nrk tv programledere
Vik fra Tromsø
Se over min andre nyheter. jeg er tent på Kunstturnen. Jeg trives utforske norske bøker håpløst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net