Gulrotkake Rund

  1. Mer om
Gulrotkake Rund

Gulrotkake Rund BesteStek kaken midt i ovnen på 180 grader, i ca 40 minutter. Sjekk med kakenål mot slutten av steketiden. Dersom det henger igjen kakerøre på nålen Oppskrift på gulrotkake i rund form. Med syrnet melk får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske Hell deigen i en rund form (26 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175°C i 50 min Stek kaken på 180 grader i ca. Om du ønsker så kan du dele kaken i to lag og ha et lag glasur mellom lagene Ha røren i en smurt rund springform 26 cm. Krem: Rør sammen smør og melis til en luftig masse

Når de er helt avkjølt, tar du dem ut av formene og deler hver kake i to etasjer, slik at du ender opp med fire kakebunner til sammen. Bruk gjerne en kakedeler, de koster ikke all verdens og gjør at kaken blir helt rett kuttet.

Gulrotkake med flerfarget ostekrem

Frosting Ha smør, melis og kremost i en bolle og rør godt sammen til det er helt blandet. Smøret må være romtemperert slik at det blander seg helt inn, og ikke lager klumper. Tykkelsen på frostingen kan variere litt, bruk melisen til å få den riktig.

Svar Skrevet på12:03, 1. Skulle ikke være nødvendig å lese ALT du har skrevet om denne kaken.

Mye unødvendig tekst, etter vår mening. Jeg skriver mye fordi ikke alle er å samme nivå og trenger ting forklart. Innen servering, pynt gjerne kaken med raspet appelsinskall, hakkede nøtter eller annen egnet pynt.

Bakemiks til Gulrotkake

Sett gjerne kaken kjølig innen servering - kaken er nesten litt bedre når den er kald! Andre kaker med med gulrot: Andre kaker med med gulrot. Liker du bedre gulrotkaker med et tynnere lag glasur kan du halvere oppskriften.

Ta smør og kremost ut av kjøleskapet, så det rekker å romtempereres. Sett ovnen på 160 grader over- og undervarme.

Ta frem en kakeform på 26 cm i diameter. Legg bakepapir i bunnen og smør ringen.

Saftig gulrotkake

Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle seg på rist. Mens kaken avkjøles lager du ostekremen. Tilsett posen med glasurmiks til ostekrem og pisk til en kremaktig konsistens bruk gjerne kjøkkenmaskin med hjulvisp. Er ikke smøret i romtemperatur vil du få smørklumper i glasuren.

GULROTKAKE RUND Relaterte emner

Liker du bedre gulrotkaker med et tynnere lag glasur kan du halvere oppskriften. Ta smør og kremost ut av kjøleskapet, så det rekker å romtempereres. Sett ovnen på 160 grader over- og undervarme. Ta frem en kakeform på 26 cm i diameter. Legg bakepapir i bunnen og smør ringen. Rasp gulrøttene fint.

Gulrotkake Rund
GULROTKAKE RUND Kommentarer:
Redaktør på Gulrotkake rund
Nergård fra Stavanger
jeg liker lese tegneserier jevnt. Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Zigarrenrauchen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net