Lokaler Til Leie Sarpsborg

 1. Mer om
Lokaler Til Leie Sarpsborg

Lokaler Til Leie Sarpsborg ForskningVi har ledige kontorlokaler i dag. Les mer og se våre prosjekter her Med gjennomtenkte løsninger og gode lysforhold byr Parallell på et bedre arbeidsmilj MERK: Dersom du ønsker å leie Kulås amfi, Sarpsborg scene, fritidsklubbene, møterom "Oscar Torp" eller Varteig kurssenter - se informasjon Søkbar oversikt over selskapslokaler i Sarpsborg av alle typer og prisklasser. Plus Arena - Lokale for bedriftsarrangement og faglige innslag En oversikt over selskapslokaler og catering i Sarpsborg. Trenger du et lokale eller mat til et bryllup, dåp, bursdagsfeiring eller fest

Bryllupslokaler Sarpsborg?

Den pågående koronapandemien har ført til at mange av kommunens tjenester og virksomheter er stengt eller har redusert kapasitet. Ønsker du heller å leie et idrettsanlegg?

Les mer om dette her. Priser Under finner du prisene for lokalene som kan leies av Sarpsborg kommune. Et møterom med plass til opptil 35 personer, og noen mindre møterom med plass til opptil 20 personer.

Fasiliteter Tune Konferansesenter kan tilby kurs og konferanselokaler til de fleste anledninger. Vi har auditorier med nye takmonterte projektorer og 4 m elektrisk lerret.

Søkeresultater

Fra Storstuen har man direkte tilgang til en veranda på sørsiden av bygget og gressbakker med vid utsikt over Sarpsborg by. Prestegården har et storkjøkken med alt av dekketøy, porselen og glass.

Bygningen omkranses av en 7,5 mål opparbeidet hage. Kynningsrud AS og tredjeparter bruker informasjonskapsler til markedsføring og for å sikre at du ser relevante annonser uten å fortelle annonsører hvem du er. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene. Per dags dato har vi blant annet følgende ledige lokaler til leie i Sarpsborg: Pene kontorlokaler i Orebekkveien 5, 1718 Sarpsborg Våre kontorlokaler er moderne og sentralt plassert i tilknytning til hovedfartsårer.

Kontor til leie i Sarpsborg

De inneholder rom av ulik størrelse, beregnet på kontor, fellesområder og kundemottak. Det finnes også mulighet til å skreddersy lokalene i henhold til ønsker, behov og standard. Enten du er ute etter nye lokaler for å drive butikk-, produksjon- eller kontorvirksomhet, kan Fredriksborg Eiendom ha det perfekte lokalet for deg.

Alle våre lokaler til leie i Sarpsborg og omegn har: God beliggenhet -Konkurransedyktige bokostnader Hvem er vi? Adresse: Kasernegaten 46, 1632 Fredrikstad.

Last ned også: Skolerute sarpsborg

Ved leie av lokaler i Fredrikstad, kontakt Ragnar på 917 21 181.

LOKALER TIL LEIE SARPSBORG Relaterte emner

Har basisinnhold om åpningstider, butikkliste, kart og kontaktinfo. Har også nyheter fra senteret, som er ganske bra oppdatert. Savner informasjon om, spisesteder, servicetilbud, senterkart etc. Savner også informasjon om aktiviteter, tilbud, kampanjer etc. Med andre ord: Trafikkskapende informasjon som vi tror kundene vil verdsette. Enkel og grei navigasjon, men menyen viser ikke hvilken side som er åpen. Ikke optimal plassering av nyhetskolonne.

LOKALER TIL LEIE SARPSBORG Kommentarer:
Rapportert den Lokaler til leie sarpsborg
Lange fra Arendal
jeg liker rapporterer norske nyheter skammelig. Les også min andre nyheter. jeg er tent på Dame.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Leie Lokale Til Bursdag Bodø
 • Yes Vi Leker Sarpsborg
 • Elkjøp Sarpsborg Telefon
 • Hifi Klubben Sarpsborg
 • Boliger Solgt I Sarpsborg 2018
 • Gangestad Sarpsborg
 • Utleielokaler Drammen
 • Leilighet Til Leie Sarpsborg
 • Bussruter Sarpsborg Fredrikstad 109
 • Naf Reiseplanlegger Min Rute
 • Www Tv2 Sumo Login
 • Dronning Kryssord
 • Tilbud Apotek 1
 • Politiske Partier I Larvik
booked.net