Utleielokaler Drammen

 1. Mer om
Utleielokaler Drammen

Utleielokaler Drammen SlåendeSitteplasser · Medbrakt mat tillatt · Medbrakt drikke Oversikt over selskapslokaler i Drammen av alle typer og prisklasser. Alle priser ligger åpent og du kan filtrere på hva du ønsker Festlokaler Drammen - arbeidskraft, arbeidsinkludering, dirigent, alugraf sign centre, bilgulv, attføring, alugraf, bildekor, datasupport, attføringsbedrift Folkets hus i Krokstadelva. Horgensvei 25, 3055 Krokstadelva | Telefon: 95 73 06 98. Knutepunkt Fjell - festsal. Laurits Grønlandsvei 21, 3035 Drammen Vi har to flotte, romslige festlokaler i Drammen som kan leies året rundt. Se her for bilder, priser og bestilling

Lokaler til leie i Drammen

I 1983 ble fabrikken utvidet med et nytt lagerbygg over to etasjer, med utleielokaler i annen etasje. På et tidligere tidspunkt var det opprettet et salgssamarbeid med Per Dahls Skofabrikk på Hurum, som produserte tøfler, tresko og selskinnstøvletter. Calif greide seg bedre enn de fleste gjenværende norske skofabrikker, men midt på 1980-tallet oppsto det større og større problemer med å skaffe kvalifisert arbeidskraft i Drammen og omegn.

Den stadig tiltakende lønns- og kostnadsveksten i Norge bidro til å gjøre utsiktene for fortsatt lønnsom drift, svært dårlige. Dernest fordi senteret fikk en ny, fasjonabel «look» med påplusset leilighetsetasje over det gamle senteret – men også fordi han stoler på at kundene vil komme også i fremtiden. Tidligere var Videoforum ensbetydende med videoutleie, samt kjøleskap med brus og sjokolade i et trangt lokale.

Så tok de sats og utvidet fra 100 til 200 kvadrat. Vår strategi er å være en seriøs og langsiktig aktør i markedet. Lilleberg eiendom leier ut kontorbygg i Oslo, Asker og Bærum.

Les også: Smelte sjokolade

De reserverer området og sørger for at alle som trenger det får beskjed. Ved større arrangementer tar du i tillegg kontakt med driftssjefen for å avklare brann og rømning, rigging, renhold, adgang etc. Hvordan havnetrafikken vil utvikle seg er vesentlig for hvordan resten av næringslivet i byen vil utvikle seg.

Det andre viktige punktet er veisystemet.

Drafn's Hus

Her er de fleste store prosjekter falt på plass nå, med ny vei i tunnel under Strømsåsen mot Mjøndalen, Hokksund og Kongsberg, og ny tunnel under sentrum som har gjort gjennomfartstrafikken enklere, fremholder Haaning.

Tilgangen på nye arealer for næringsetablering har også løst seg. Haaning viser til samarbeidet som Drammen har med nabokommunene Nedre Eiker og Lier om å løse arealproblemene.

I løpet av de nærmeste fem årene planlegges det ca. Hvis det oppfylles, noe som jeg håper inderlig, betyr det en radikal økning av byens folketall. Økt aktivitet i byen vil resultere i økt etterspørsel etter næringslokaler, slår Haaning fast. Helt sikkert er det at Riggerloftet i mange år var en del av bygningsmassen på Kaldnes mekaniske verksted 1899 — 1984.

Julebord Børsen Festlokaler

På Kaldnes har Riggerloftet hatt mange funksjoner. Mest kjent er perioden som riggerloft, derav navnet. Riggerloftet ble flyttet til Tønsberg Kystkultursenter 28. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.

Korvald Søndre

Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker.

Den gjelder også lokaler som fylkeskommunen leier, så langt utlån og utleie er tillatt etter leiekontrakten.

UTLEIELOKALER DRAMMEN Relaterte emner

Utleie av klubbhuset Sølfastøya 26. Dette fungerte dårlig og all slik informasjon er nå fjernet fra Kalenderen. For bestilling og kontaktinformasjon klikk HER. Personvernerklæring Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

UTLEIELOKALER DRAMMEN Kommentarer:
Rapportert den Utleielokaler drammen
Bjørklund fra Tønsberg
Se over min andre innlegg. jeg er tent på Schach verlieren. jeg liker utforske norske bøker etterpå.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Lektern
 • Gløgg Rødvin Blandingsforhold
 • Test Handsfree Bil
 • Sprek Og Blid Knarvik
 • Jobb Sykehus
 • Get Oppsigelse
 • Aldersgrense Energidrikk Norge
 • 1945 Film 2017
 • Hvem Drepte Jakob Abdullahi Hassan
 • Praca Norwegia
booked.net