Den Ærlige Konfirmasjonstalen

 1. Mer om
Den Ærlige Konfirmasjonstalen

Den Ærlige Konfirmasjonstalen BemerkelsesverdigHer er et utkast til en tale du neppe tør å holde Les Guri Schankes ærlige tale til konfirmanten! Stol på meg, jeg har prøvd Den ærlige konfirmasjonstalen · Les også. Edward Snowden juletaler i britisk fjernsyn · Foto: Lise Åserud (Scanpix Load more tagged like this Back to top Du har vokst opp til å bli en ærlig og redelig gutt, som vi alle er stolte av. Vi håper du får et innholdsrikt liv og at du tilegner deg kunnskap og

Samt en forståelse for hva som er virkelighet. Hva slags samfunn blir vi uten empati? Uten å se oss selv og andre? Om en hele tiden får blind støtte ved å peke på de andre. Hva skjer med oss da?

kultur Kjære konfirmant

Fortjente det" En tar opptak bilder, filmer, legger ut. Sex på fest, vold, lærere i timen, folk som ser rare ut, at andre blir dukka litt.. Det er jo bare for gøy, det er spennende, en deler, kommenterer, posisjonerer seg.. Drama får verden til å gå rundt. Det var "bare på kødd" Ikke vondt ment altså Så da er det jo greit.

Les også: Storsenteret ledige stillinger

Til det gjør vondt i din egen sjel. Da tenker en ikke på at det bare bare er på en skjerm.

Når vi voksne får hetta så ber de om at vi skal forstå. Men dilemmaet er, vi kan ikke akseptere. Vi behøver ikke tilte i vinkel og sende ungen til skogs.. Dette kan ikke bli så vanlig og akseptert at en blir vant med det. Nei, nix, nope, njet, ikke tale om. Det er så vanlig å legge ut nakenbilder nå, sier ungdommene. Ikke døm oss, det er vår greie, ikke så farlig. Kropp er kropp, og alle gjør det.. Jeg skjønner at det er gammeldags å vente på å få pakke opp og se hva som er under..

Men så kan det gå så gæli. Innmari gæli, For kropp er ikke kropp. Som jente vet jeg veldig godt at jentekropper rangeres mer og annerledes enn guttekropper. Hva betyr det for livet i bobla?

Sikkert mye arbeid med utrolig fint resultat da

For respekten for jenter? Vil vi noen sinne bli kvitt det ondskapsfulle h-ordet? Det er mulig jenter er med i spillet i en helt annen grad i dag.

Se dette: Krydderskuff

Men er reglene endret? Kan vi late som det ikke er en forskjell? I den voksne verden som venter dem, så er den forskjellen der. Ingen vil ha tilknapping og skyld og skam for litt hud..

La oss likevel spørre om det er frihet en finner av å blottlegge seg selv? Eller er det en annen form for tyranni? Når kropp bare skal være kropp, da har vi ingen sjel med i beregningen. Status og annerkjennelse, å hevde seg selv, det er det krigen i bobla handler om. Så om omegastatus prøver å hevde seg til la oss si delta eller echostatus, og trår uttafor de aksepterte normene, hva skjer da? Da jeg fikk se at du satt og bet en kyllingfilet om til en pistol, ga vi oss, og et par dager senere hadde du både vannpistoler og andre masseødeleggelsesvåpen.

På den tiden bodde vi i Stasjonsveien, og jeg pleide å rope opp til andre etasje for å vekke deg. Du svarte normalt med et surt grynt, men en morgen kom det med høy, klar røst: «JA!

Jeg ER en gentleman! Jeg synes i utgangspunktet at diskusjonen var rar, for i mitt hode er tannfeen en dame og julenissen en mann, men du sto beinhardt på at tannfeen måtte være en mann. I dag skal det mimres og tales, og søte. Alle gode fedre holder tale på konfirmasjonsdagen til sine barn.

Da kan det fort ende med at du ler av og ikke med konfirmanten. Mange har gitt råd om hvordan en tale skal begynne, eller aller helst. Kjøp ferdige taler og last ned med én gang, eller bestill en spesialskrevet tale.

Jeg vet vel egentlig ikke hvordan det står til med maten, men jeg stoler på mamma og pappa! Og jeg har fått bestemme at det skal serveres koldtbord med tapas og bestemors elggryte.

Nyheter, Nyheter Konfirmantene har tatt valget

Også har jeg fått i oppgave å rydde rommet mitt! Der jentene skal ta i bruk bunader, holder imidlertid Peder seg til dress. Men det har ikke vært noen tradisjon for bunader på gutta hjemme hos oss, så jeg valgte dress. Men det funker fint det, da! I nederlag kan spiren til suksess ligge.

Undring er nøkkelen til fremskritt.

Medium i senga, men eksep­sjo­nell på scenen

De fleste forbereder seg på å leve i morgen. Ettersom baren tømmes og sangene blir mer og mer improviserte, kan du nå også få muligheten til å snike til deg en øl eller to fra tante Vigdis som er godt i gang med sin tredje borddans. For de som virkelig ikke liker ungdom, har vi her et utkast til konfirmasjonssang dere kan stjele.

DEN ÆRLIGE KONFIRMASJONSTALEN Relaterte emner

Rodrigo Freitas Fotograf i Universitas «Ikke spør meg om å holde konfirmasjonstalen din», ler en blyg Kaya Wilkins Okay Kaya, og følger opp: «Men jeg kan gjerne synge i begravelsen din». For min del kan Okay Kaya synge meg inn i alle livets store begivenheter, og den følelsen er jeg nok ikke alene om å ha etter hennes rørende opptreden under Bylarm. Foto: Rodrigo Freitas Med en sjarmerende «hva gjør jeg egentlig her»-attitude, kan det virke som Okay Kaya nesten unnskylder seg for plassen hun tar. Jeg tolker det likevel som om hun er veldig tilstede. Med små humoristiske kommentarer, eksepsjonell innlevelse og glimt i øyet, skaper Okay Kaya et spesielt bånd mellom scenen og publikum. På en beskjeden måte gir hun av seg selv, og drar publikum med inn i den fascinerende Kaya-boblen. Universitas' anmelder mener From Scratch er et av Norges mest lovende band: Fortid og fremtid i ett og samme band Foto: Rodrigo Freitas Noe av Okay Kayas popularitet kommer av de ærlige og eksplisitte frasene.

Den Ærlige Konfirmasjonstalen
DEN ÆRLIGE KONFIRMASJONSTALEN Kommentarer:
Rapportert den Den ærlige konfirmasjonstalen
Ringstad fra Steinkjer
jeg liker lese om Norge virkelig. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg trives Boxen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Elsykkel Test
 • Er Wizzair Trygt
 • Åpningstider Amanda Påsken
 • Gran Kebab
 • Obs Økern
 • Bartholinitt
 • Oslo Universitet
 • Hårfjerning Underliv
 • Male Kjøkkenfliser
 • Villa Med
 • Pizzabakeren Austrått
 • Engelsk Staffordshire
 • Skritteller Klokke
booked.net