Etterisolere Yttervegg

 1. Mer om
Etterisolere Yttervegg

Etterisolere Yttervegg ForståContent [hide]

  Kan gjøres både utenfra og innenfra. Bygningsteknisk er det en god løsning å isolere utenfra, også fordi det er lettere å gjøre jobben samtidig som huset fortsatt er beboelig. Det er ikke isolasjonen i seg selv som isolerer, men den stillestående luften som oppstår inne i isolasjonen Etterisolerer du ytterveggene kan du gå en varmere, I trehus er det hovedsakelig to måter å etterisolere veggene utenfra p Du kan selv isolere eller etterisolere forholdsvis raskt. enn de trenger være, for det er ikke til å komme fra at et vindu er langt kaldere enn en vegg Men etterisolering er likevel et ord som skremmer mange huseiere. En god vegg skal være tettest på innsiden, rimelig bra isolert mot Konstruksjonen viser hvordan en vegg som er bygget før 1955 normalt ser ut. å etterisolere en slik konstruksjon er å blåse inn isolasjon i ytterveggen

  I relasjon: Forskjell på modningsrier og rier

  Er du allerede i gang med oppussing eller for eksempel skifte av bordkledning, anbefaler vi på det sterkeste at du vurderer en etterisolering samtidig. Dette er både mer praktisk og rimeligere enn å gjøre det i flere runder.

  Har du spørsmål om isolering eller etterisolering er det bare å ta kontakt med Magne H. Karlsen i Halden, Østfold. Trenger du hjelp med isolering eller etterisolering? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

  Vurderer du å etterisolere? Dette bør du vite først

  Skal boligen etterisoleres utvendig er det anbefalt å ta bort den gamle kledningen slik at man har kontroll og tilgang på veggen som skal isoleres. Gammel papp, vindsperre eller platelag fjernes normalt slik at man kommer helt inn til bindeverket. Er den gamle isolasjon i veggene tørr, støvfri og fortsatt er spenstig slik at hulerom fylles godt er det ikke behov for å bytte ut den gamle isolasjonen.

  Energirådgiver Torben Søraas ved Enova Svarer: I utgangspunktet skal man søke kommunen om tillatelse til alle byggetiltak, også endringer av eksisterende bygninger. Etterisolering er vanligvis unntatt fra søknadsplikten dersom det ikke fører til: at bygningens eksteriørkarakter blir endret endringer i bærekonstruksjonen eller endringer i brannforholdene Dersom endringene av bygningen er så omfattende at kommunen anser det for en «hovedombygging», skal bygningen følge alle krav til nye bygninger §87 i Plan- og bygningsloven.

  Ulike bygg betyr ulik etterisolering

  I motsatt fall er det krav om at endringene ikke på noen punkter skal gjøre at bygningen kommer mer i strid med dagens krav enn den allerede er. Det kan være en god ide å starte med en hulmursisolering, hvis huset ditt har hulmur som ikke allerede er isolert.

  Hulmursisolering er nemlig en relativt billig og enkel isoleringsform som gir en stor besparelse i fyringsutgiftene. Hulmursisolering er en av de få oppgavene som det ikke lønner seg å gjøre selv.

  De profesjonelle isoleringsfirmaene gjør jobben superraskt med effektive maskiner og måler med termokameraer for å se om isoleringen ligger som den skal. Isolering av yttervegg - innvendig eller utvendig?

  Se dette: Sagekrakk

  Er huset gulvkaldt, til tross for at temperaturen i rommet er tilfredsstillende? I dag er det vanlig med 20 cm isolasjon mot kald kjeller og minst 30 cm mot det fri, kryperom og lignende. Ofte kan isolasjon blåses inn i gulvet; også i eldre hus med leire eller sagflis som isolasjonsmateriale.

  I nye boliger er 20 cm isolasjon standard.

  ETTERISOLERE YTTERVEGG Relaterte emner

  Sitat: anonymous13 Sitat: Tange Skjønner ikke hvorfor du må ha svenske vinduer. Jeg foret ut med 2" rundt vinduene og flyttet dem i flukt med ytterveggen. Da får du fine vindueskarmer til å dyrke pelargonia. Block Watne var litt overinspirtert av amerikanske modulhus på 60- og 70-tallet: My bad, knyttet ikke siste avsnitt til BW. Quote: Sitat: Tange Sikkert greit med skult annlegg men synes ikke det er verdt alt annet bryderi med totalrenovering innvendig.

  Etterisolere Yttervegg
  ETTERISOLERE YTTERVEGG Kommentarer:
  Forfatter om Etterisolere yttervegg
  Kopperud fra Bodø
  jeg liker dele interessante nyheter etterpå. Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Cuju.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Mozartkuler
  • Bussrute Steinkjer Namsos 2019
  • Xenoblade Prisjakt
  • Colonialen Bergen Litteraturhuset
  • Tine Melk Påskekrim 2019
  • Sammenligne To Tekster
  • 30 Års Bryllupsdag
  • Kjente Malerier
  • Montering Av Lyslist Under Kjøkkenskap
  • Vårgårda Hotel
  booked.net