Elbilforeningen Forsikring

 1. Mer om
Elbilforeningen Forsikring

Elbilforeningen Forsikring RaskContent [hide]

  Norsk elbilforening og Storebrand har sammen utviklet Norges første elbilforsikring, et unikt produkt for deg som kjører elbil Benytt deg av medlemsfordelene, spar penger og få en enklere hverdag som elbilist. Alle; Elbilforsikring; Lading; Nyheter; Reise og fritid; Rådgivning Forsikringen dekker, Ansvar, Delkasko, Kasko, Super Storebrand og Norsk elbilforening har sammen utviklet et unikt produkt for deg som kjører elbil Det er ikke noen vits i å betale for å forsikre deler en elbil ikke har, sier Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening NAF Forsikring er tilpasset din elbil. Dekker blant annet tyveri av ladekabel og skadet batteri. NAF Miljøbillån gir deg lavere

  Tryg skiller for eksempel mellom tilleggsdekningene Bil Ekstra og Elbil Ekstra, mens blant annet Storebrand, Tribe, Sparebank 1 og Codan kan gi deg en egen Tesla- eller elbilforsikring. Eier du en elbil vil du få tilbud om en forsikring som gjør at du slipper å betale for dekninger som kun gjelder fossilbiler, for eksempel feilfylling. I stedet vil du få ekstra dekning som gjelder spesifikt for elbiler.

  I relasjon: Melde seg ut av elbilforeningen

  Dette kan være: Skade på batteripakke Veihjelp hvis du går tom for strøm Leiebil med elbilgaranti Merk at det er fullt mulig å få dette inkludert selv om du ikke har en spesifikk elbilforsikring.

  Da er det ikke urimelig at de får dette «tilbakebetalt» gjennom gode forsikringsvilkår, sier Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening. Tweet Å være elbileier har veldig mange fordeler, og nå kommer altså enda en grunn til å bli elbilist! Svaret på dette er NEI. Du trenger kun én ladebrikke, og du kan bruke en ladebrikke uansett hvor den kommer fra. Men, du må vite koden i brikken for å kunne registrere denne.

  Feilaktig bilde av Elbilforeningen

  Og dessverre er det ikke alle brikker som har den riktige koden skrevet på utsiden. Vi kommer til å sørge for at forsikringen som tilbys hele tiden utvikler seg i tråd med medlemmenes behov og tilbakemeldinger, avslutter Christina Bu. Elbilforsikringen vil være tilgjengelig allerede i august 2017. På bakgrunn av dette har man spart hele 200 kg av konstruksjonen, noe som gir høy nyttelast. Interiøret i Maxus e-Deliver 3 er moderne og funksjonelt.

  Med et fleksibelt interiørmiljø passer e-Deliver 3 for mange forskjellige bruksområder. Regjeringen må nå forhandle med Fremskrittspariet for å få flertall for sine forslag i Stortinget.

  Beroliger elbil

  Men de fleste avgiftsfordelene, fritak for moms og nybilavgift, for elbil foreslås likevel å fortsette som i dag, skriver Samferdselsdepartementet. Også partileder Une Bastholm i Miljøpartiet De Grønne advarer mot innføringen av trafikkforsikringsavgift for elbiler. Regjeringen holder bensinprisen nede, samtidig som alle som eier elbil, må betale 2000 kroner ekstra i året. For å oppnå dette, trengs det også et fungerende marked, hvor ladeoperatørene får butikken til å gå rundt.

  Det er få ting Elbilforeningen jobber mer med enn nettopp infrastruktur for lading - både ladestasjoner i byene, hurtigladere langs veiene, og bedre tilrettelegging for de mange som trenger lading i eget borettslag eller sameie.

  ELBILFORENINGEN FORSIKRING Relaterte emner

  Ståle Frydenlund i Norsk elbilforening blir skeptisk når forsikringsbransjen hevder at elbiler krasjer oftere enn andre biler. Annonse: For ifølge skadestatistikk fra forsikringsselskapet Fremtind, som eies av Sparebank 1 og DNB, meldte 34 prosent av elbileierne inn skade på bilen sin i 2018. Kun 24 prosent av eierne av fossildrevne biler gjorde det samme. En analyse fra Gjensidige i 2018 viser dessuten at elbiler var involvert i 20 prosent flere ulykker med personskader enn nye dieselbiler. I tillegg var de materielle skadene 50 prosent høyere med elbiler, viser analysen. Han skriver videre at de typisk mangler vesentlige detaljer, som for eksempel skyldspørsmål.

  ELBILFORENINGEN FORSIKRING Kommentarer:
  Forfatter om Elbilforeningen forsikring
  Sæther fra Lillehammer
  Se min andre innlegg. jeg er tent på Allrad. Jeg nyter lese om Norge dårlig.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  booked.net