Sjokoladekake Enkel

  1. Mer om
Sjokoladekake Enkel

Sjokoladekake Enkel LivstidContent [hide]

Rør ingrediensene sammen, sett kaken i en forvarmet ovn og den er ferdig på 40 minutter Bak en enkel sjokoladekake i langpanne. Den er saftig og god, og populært innslag på kakebordet. Super til barnebursdag, skoleavslutninger og dugnad Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake Enkel sjokoladekake i langpanne Super-rask sjokoladekake du rører sammen på 1-2-3! Denne falt virkelig i smak hos de minste i huset Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen p

Må du ha glutenfri kake?

Sjokoladekake loff Enkel og proteinrik mini

Bytt ut mjølet med glutenfritt mjøl. En babka med sjokolade og helva — en slags tahinibasert sprø fudge.

Foto: Bahar Kitapcı. Som nordmann er jeg selvfølgelig svak for søt gjærbakst. Men kombinasjonen av sjokolade og tahini var så fantastisk at jeg måtte gjenskape den hjemme.

Men den er ikke den eneste søte retten med sjokolade og tahini jeg har falt for siden. Brownies med helva har jeg lagd mange ganger.

Du vil kanskje like: Julia child sjokoladekake

Og nå har altså denne listen fått et nytt tilskudd på stammen. En helt fantastisk sjokoladekake med tahini i både selve kaken og kremglasuren.

Tahinien ligger litt i bakgrunnen i selve kaken, som er en mørk sjokoladekake.

Montering: Del den avkjølte kakebunnen i to lag. Legg bunne på et kakefat og smør et lag sjokoladekrem jevnt utover. Legg deretter på den andre kakebunnen og bruk sprøytepose til å fordele resten av kremen på toppen og sidene. Fordel sjokoladekremglasuren utover kaken ved hjelp av en slikkepott. Dersom smøret ikke er romtemperert vil du få smørklumper i glasuren.

Sjokoladekake i langpanne

Skjer det lar du glasuren stå til den kan røres glatt. Legg over den andre bunnen og fordel resten av glasuren på toppen av kaken. Kaken smaker best når den er romtemperert, men bør oppbevares i kjøleskapet dersom den skal stå en stund.

Husk da å ta den ut fra kjøleskapet i god tid før servering. Sjokoladekake kan fryses så det kan godt betale seg å lage en stor porsjon, så blir det ihvertfall enkelt og raskt neste gang. Sjokoladekaken er nok best nystekt, men varm den litt i ovnen før du serverer den hvis den har vært en tur i fryseren.

SJOKOLADEKAKE ENKEL Relaterte emner

Alle som har bursdag fortjener en kake som gjør skikkelig stas på den. Denne bursdagskaken er en sjokoladekake i to lag, fordelt med deilig sjokoladeglasur i midten. Den er veldig enkel å lage, men ser samtidig imponerende ut på et fat. For å lage kaken bruker du en standard oppskrift på sjokoladekake langpanne, som fordeles i to springformer. Du trenger noe lenger tid da du må steke kaken i to omganger. Resultatet blir en sjokoladekake i to lag som forhåpentligvis godt mottatt hos bursdagsbarnet!

SJOKOLADEKAKE ENKEL Kommentarer:
Rapportert den Sjokoladekake enkel
Langseth fra Tønsberg
jeg er glad i lese bøker tomt. Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Waffensammeln.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net