Anne Slåtten Saken

 1. Mer om
Anne Slåtten Saken

Anne Slåtten Saken FerdighetContent [hide]

  Fastholder 15 års fengsel for drapet på Anne Slåtten. 03.11.05 · Slåtten-saken til Høyesterett. 16.07.05 · Familien håper fortsatt på en innrømmelse: Dømt personer står på vitnelisten i saken mot mannen som er tiltalt for å ha drept sykepleierstudenten Anne Slåtten i Førde Drapet på Anne Slåtten · Video Sykehusstreiken over - Lisbeth Normann. Regjeringa vil ikkje pålegge kommunane å drive sorgarbeid ringen som er dømt for drapet på Anne Slåtten snakker for første gang ut om de skjebnesvangre timene Politiet bekrefter at Anne Slåtten (23), som ble funnet død Lensmann Kjell Fonn sier til NRK at det ikke er noen mistenkte i saken

  P4 Radio Hele Norge AS

  Han ville ikke bekrefte om det er den drepte sykepleierstudenten som har skrevet den. Vitne fant arket Lappen ble gitt til politiet av studiekameraten som meldte fra om at Anne Slåtten var savnet.

  Se dette: Rømme panna cotta

  Han fant den inne på hybelen hennes samme dag som sykepleierstudenten ble funnet. Hashin anket over voldtektspunktet og straffeutmålinga på 16 år, som han mener er for streng.

  Les også: Atlas bemanning

  Som i tingretten er det advokat Herman Hoff som forsvarer Hashin. Dommen i Slåtten-saken ble anket og den er nå til behandling i Høyesterett.

  Tiltalen i Slåtten

  Drapet på Anne Slåtten skal ha skjedd mellom klokka 7. Slåtten ble funnet klokka 12.

  Anket Øyfred Henning Standnes anket dommen på stedet. Tiltalte ble i Fjordane tingrett dømt til 13 års fengsel for forsettlig drap og voldtektsforsøk.

  Ifølge VG er det ingenting som tyder på at gjerningsmannen skal ha forsøkt å skjule liket, som ble funnet to og en halv meter fra veien. Han har forklart at han var beruset og ikke husker så mye fra natten, men sier han var på et nachspiel da drapet fant sted.

  Det vil fordyre hele daglegevakt-ordningen, sier Slåtten.

  Arbeiderpartiet mener videre at et ja i utvalget onsdag, ville gitt administrasjonen signaler til å fortsette planleggingen slik at virksomheten kan starte 1.

  ANNE SLÅTTEN SAKEN Relaterte emner

  Black Friday Drapsmann snakker ut 42-åringen som er dømt for drapet på Anne Slåtten snakker for første gang ut om de skjebnesvangre timene. Drapsdømt I fjor ble 42-åringen dømt til 15 års fengsel for voldteksforsøk og drap på 22 år gamle Anne Slåtten i juni 2004. Drapet på den unge kvinnen, som ble funnet halvveis avkledd i et kratt utenfor Førde sentrum, rystet hele Norge. Øyfred mener han ble dømt på grunnlag av vage bevis, og hevder han er uskyldig. Under etterforskningen og den påfølgende rettssaken ble 42-åringen konfrontert med at hans DNA var funnet på Slåttens kropp, blant annet på hennes lepper og bryst. Selv hevder Øyfred at han ikke husker noe fra timene etter at han forlot et vorspiel og dro til Førde for å sjekke utelivet noen timer før Slåtten ble drept.

  Anne Slåtten Saken
  ANNE SLÅTTEN SAKEN Kommentarer:
  Forfatter på Anne slåtten saken
  Ellefsen fra Sørum
  Jeg nyter rapporterer norske nyheter berømt. Bla gjennom min andre innlegg. jeg liker Bloggen.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  booked.net