Comfort Park Hotel Trondheim Parkering

 1. Mer om

Comfort Park Hotel Trondheim Parkering MainstreamContent [hide]

  Det finnes kommunal gateparkering rett utenfor hotellet (maks 3 timer), samt flere parkeringshus like i nærheten. De to nærmeste er bilhuset Ola Har Comfort Hotel Park parkering Trondheim City Centre, Trondheim. Dette moderne og sentrale hotellet i Trondheim ligger kun Frokost på hverdagene tilbys gratis. Andre fasiliteter som tilbys, er en badstue, en takterrasse og ubetjent parkering. Alle de 120 gjesterommene er utstyrt med Comfort Hotel Park - Det 4-stjerners Comfort Hotel Park ligger i et shopping i Trondheim 300 meter fra Erkebispegården i Trondheim

  Overnatting Trondheim

  Vi tror du finner svarene her, uansett om det er frokost, internett, sen utsjekk eller parkering. Sjekk inn på Comfort Hotel Park i Trondheim, et hotell med relaxavdeling, økologisk frokost og du kan ta med deg kjæledyr.

  De som ønsker mest mulig frihet under oppholdet sitt i Trondheim, bør vurdere å leie en bil for ca. Et av de mest populære alternativene nå, er å ta en taxi eller benytte seg av en samkjøringstjeneste direkte fra Trondheim Værnes TRD til hotellet.

  Etter at du har gått tilbake gjennom porten, lukker denne seg mellom deg og bilen. Innkjøringsrampen starter da sin ferd til din faste parkeringsplass.

  Tidlig innsjekking avhenger av tilgjengelighet Gebyr ved tidlig innsjekking: NOK 200 Minstealder for innsjekking: 18 år Utsjekking Sen utsjekking avhenger av tilgjengelighet Gebyr ved sen utsjekking: NOK 400 Spesielle innsjekkingsinstruksjoner En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst På grunn av COVID-19 kan mat- og drikkealternativene på overnattingsstedet være begrenset i henhold til lokalt regelverk.

  Har du lest dette? Color line parkering oslo

  For din beskyttelse følger dette hotellet visse desinfiseringsstandarder og prosedyrer. Fordi du fortjener det!

  Oppgrader ditt besøk. Parkering Det finnes kommunal gateparkering rett utenfor hotellet maks 3 timer, samt flere parkeringshus like i nærheten. Bagasjerom Du kan plassere bagasjen din i vårt bagasjerom både før og etter at du har sjekket inn, uten ekstra kostnader.

  Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

  COMFORT PARK HOTEL TRONDHEIM PARKERING Relaterte emner

  For din beskyttelse følger dette hotellet visse desinfiseringsstandarder og prosedyrer. Eiendom rengjøres med desinfeksjonsmiddel Hansker er tilgjengelige for gjestene Gjestene får gratis hånddesinfiseringsmiddel Sosiale distanseringstiltak er på plass Eiendom bekrefter at de implementerer forbedrede helse- og sikkerhetstiltak Individuelt innpakket mat er tilgjengelig Individuelt innpakket mat er tilgjengelig til frokost Individuelt innpakket mat er tilgjengelig til lunsj Individuelt innpakket mat er tilgjengelig til middag Gapperiode håndheves mellom gjestenes opphold Sengetøy og håndklær vaskes ved en temperatur på minst 60°C Vanlig berørte overflater rengjøres med desinfeksjonsmiddel Eiendommen bekrefter at de implementerer sikkerhetstiltak fra gjestene Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig Hvordan reservere eller avbestille Å gjøre en reservasjon er enkelt og trygt. Fyll ut datoene for ditt opphold og trykk på send. Etter at romtyper og priser vises på skjermen din, vil du kunne velge den prisen du ønsker ved å lese rominformasjonen på midten av skjermen og så klikke på "Bestill Nå" til høyre. Etter du har valgt det rommet du ønsker, vil du bli ført til et skjema for forespørsel om "Fullfør bestillingen". Deretter må du se over reservasjonsinformasjonen og fylle ut feltene for kundeinformasjon. Pass på at ditt navn og din e-postadresse er skrevet riktig.

  COMFORT PARK HOTEL TRONDHEIM PARKERING Kommentarer:
  Rapportert den Comfort park hotel trondheim parkering
  Tveit fra Stavanger
  Se gjennom min andre innlegg. jeg liker Bogenschießen. Jeg har lyst studere dokumenter med glede.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  booked.net