Obs Vestkanten

 1. Mer om
Obs Vestkanten

Obs Vestkanten ØnsketObs på Vestkanten Storsenter tilbyr alt på ett sted: Elektronikk, bolig, sport & fritid, byggevarer, dagligvarer og post i butikk Ser du etter ◴ åpningstidene til Coop Obs? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Coop Obs i Finn den siste kundeavis og kampanjer fra Coop Obs i Bergen og de beste tilbudene fra andre matbutikker Stengt (åpner igjen om 3 t. 50 min.) LODDEFJORDVEIEN Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord (Bergen, Vestland - tidl. Gå til hjemmeside Send e-post

Bruk netthandelen Selv om det ikke vil være kaotisk i butikken under Black Week, er det mange som heller vil få unna handelen hjemme i stuen.

Obs Vestkanten Storsenter

Under Black Week vil det være tilbud i alle de ulike avdelingene. Velkommen til en hyggelig handel! Uansett hvordan du helst vil handle, om du vil benytte deg av netthandelen til Obs, shop express i butikk, selvbetjente kasser eller hos Obs sine dyktige ansatte, er du mer enn velkommen til å ta handelen under Black Week. Og alle de 85 ansatte i Obs Vestkanten ser frem til å ønske alle kunder velkommen til Black Week i uke 48. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter.

Se dette: Tannlege vestkanten offentlig

Det er en veldig internasjonal bransje. Så jeg har vært en del ute og sett verden gjennom jobben i Dyno Industrier. På det tidspunktet jobbet han i Oslo, og hadde fått tre barn.

Kahrs var lei av flyplasser og hoteller og ønsket mer tid med familien.

Så han begynte å jobbe for Gilde Norsk Kjøtt, og var med på sammenslåingen av ni selskaper som ble til ett industrikonsern.

Så sluttet sjefen hans og begynte i Coop, og da fulgte Kahrs med på lasset fem-seks måneder etterpå, og begynte i Coop i 2000. Vi etablerte Coop Norden og avviklet en del tapsvirksomheter. En av oppgavene var å være «trouble shooter» i forretninger som hadde utfordringer.

Har du lest dette? Sats vestkanten

I 2006 ble han fungerende daglig leder i Coop Hordaland, og etterhvert ble jobben som daglig leder fast. Kahrs pendlet på dette tidspunktet mellom Oslo og Bergen. I Oslo bodde familien i hovedsak på Bækkelaget på Nordstrand.

Eldstemann spilte fotball og tennis, og han bøttet inn med mål på fotballbanen, mens nummer to spilte håndball, tennis og fotball. Han har vunnet mye på veien, og har fortsatt med fotball i 3. Jeg er også heldig som har en utrolig flott datter! Det å stå på sidelinjen, følge med og heie på alle tre, er noen av de beste minnene jeg har. Kahrs fortsatte å pendle frem til konen døde.

Da tok han datteren med seg og flyttet til Bergen, hvor familien bosatte seg på Hjellestad. Begge guttene var blitt studenter.

Rekordsommer for Obs Vestkanten

Han hadde på dette tidspunktet for lengst startet en prosess i Coop Hordaland. Det var et enormt behov for det, forteller Kahrs. Slik la hun grunnlaget for at vi hadde råd til å pusse opp resten av butikkene. Den jobben som hun gjorde der, sammen med Steinar og Gjertrud, var ekstremt viktig for at vi i det hele tatt hadde råd til å fornye Coop Hordaland.

De investerte mange hundre millioner i den fasen som fulgte. I 2009 åpnet de så Coop Extra på Skulestadmo på Voss. Og i årene som fulgte gjennomgikk vi denne prosessen, og har fått et moderne butikknett med store gode butikker. Vi har gjort et ordentlig arbeid her, og det har konkurrentene våre merket, sier han.

Business i blodet australiaenred.com

Dette gjorde Kahrs og hans medarbeidere med fire ukers mellomrom. Noen har jobbet lenge i Obs, andre er nye. Vi er kvinner og menn med ulike kulturbakgrunner, som setter et fint preg på arbeidsmiljøet, sier Henriksen. Fakta om Coop: Coop er Norges nest største dagligvareaktør, og driver i dag cirka 1. Coop Hordaland har 122 000 medeiere, 41 butikker og over 1200 ansatte.

Obs Lagunen, Bergens største hypermarked og dagligvarebutikk, passerer 500 millioner kroner, og Obs Sartor får en omsetning på 350 millioner kroner.

Obs Vestkanten

Allerede i 2010 kommer det tredje hypermarkedet, Coop Obs Åsane. Vi regner med at en ny Obs vil omsette for mellom 300 og 400 millioner kroner, sier adm. Konverterer Mega Det fjerde hypermarkedet er under planlegging i Loddefjord. Planen er at Coop Mega Vestkanten skal konverteres til et Obs hypermarked.

OBS VESTKANTEN Relaterte emner

Ekstra mange varer har ankommet varehuset i Loddefjord og Obs Vestkanten er klare for årets høydepunkt. Og de ansatte kan garantere utrolige tilbud i alle de ulike avdelingene. Annonsørinnhold fra Blant de ansatte på Obs Vestkanten er det god stemning mens de siste forberedelsene til Black Week blir gjort. Og det er liten tvil om at de gleder seg stort til årets høydepunkt og til å endelig kunne røpe de gode tilbudene som skal pryde Black Week. Og det er kjekt å vite at en har skikkelig store tilbud som kundene kommer til å elske, forteller en smilende Cornelie Falck som er salgsleder på elektrisk og bolig på Obs Vestkanten. Og at kundene kommer til å bli storfornøyde med tilbudene mener både hun og salgsleder på sport og fritid, Andreas Henriksen at det ikke er noe tvil om.

OBS VESTKANTEN Kommentarer:
Rapportert den Obs vestkanten
Salvesen fra Rørvik
Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Beachvolleyball. jeg liker lese om Norge med glede.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Jernia Wallendahl Vestkanten
 • Pad Thai Sola Meny
 • Salt I Oppvaskmaskin Miele
 • Smerter I Pungen Som Kommer Og Går
 • Ford Stavanger
 • Moss Avis No
 • Klima Mauritius
 • Postnord Kontakt
 • Plutselig Høy Feber Voksen
 • Han Hadde Seglat Før Om Masten
 • Innvandrere Bak Alle Anmeldte Overfallsvoldtekter I Oslo
 • Ferge Hella Dragsvik
 • Ikea Buss Slependen Oslo
 • Førde Klatresenter
booked.net