Honda Civic Type R

 1. Mer om
Honda Civic Type R

Honda Civic Type R RådLike bak i kjølvannet til Civic Type R GT finner du den nye og sporty fetteren, Honda Civic Type R Sport Line Den splitter nye Honda Civic Type R har blitt helt nyutviklet fra bunnen av. Med en spennende VTEC TURBO-motor, en turtallsmatchende girkasse med tett Finn informasjon, priser, utstyr og spesifikasjoner om Honda Civic Type-R. Bilguiden hjelper deg å finne den beste bilen for deg Honda Civic Type R Limited Edition is the 2020 WTCR Official Safety Car. Honda kommer til å sitte i førersetet både når det gjelder Helt ny Honda Civic Type R: uovertruffen sammenlignet med merkets flaggskipmodeller med ikonisk ytelse

Men den nøyer seg med to eksospiper, og alt annet er også mindre ekstremt. Unntatt hjulene, da.

Olje til HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) Type R (FN2) (Hk)

Her stiller begge med 19-tommersfelger omslynget av gummi på tykkelse med noen runder tjæreteip. Da er du hinsides alt som finnes av fornuft, for ikke å si fartsgrenser. Foto: Martin Jansen To eller fire Spørsmålet er hvordan forskjellene mellom de to merkes i ytelser, og i egenskaper på norske veier. Om du aldri har sittet i en sportsbil med over 300 hk, så er det én ting du må skjønne fra start. Dette er veldig stive biler.

Uansett kjøremodus er de mye strammere enn vanlige personbiler. De dirrer selv på normalt god asfalt, og de rister på dårlig.

I relasjon: Hva er typetall

Det er ingen tvil om hvilken bil du merker mest i. Der Focus RS fortsatt har smidighet nok i understellet til at du kan kjøre over en ujevnhet uten at ryggsøylen trykkes sammen, eller rulle på brukandes asfalt uten at du får dotter i ørene, snøfter Hondaen hånlig: «Tåler du ikke dette, tåler du ikke meg.

Bart stål høres ut som det treffes av hagleskudd om du kjører over løsgrus. Har du lest noe i teksten som ikke helt samsvarer med virkeligheten?

Gi oss beskjed på hei vglab. Honda Civic Type-R er en middels tung og fin mellomstor kombikupé, og med målene på bilen som utgangspunkt er den nok blant annet fin til det meste av bruk og når du trenger ekstra plass og kjøreopplevelse på tur.

Da Honda introduserte en ny generasjon av Civic Type R i 2017 sendte de den rundt på en rekordjakt nesten uten like, og i 2018 plukket den med seg sju banerekorder for serieproduserte forhjulsdrevne biler. Siden har Honda gitt modellen en aldri så liten overhaling, og nå kommer det enda en for alle versjoner av Civic Type R.

Forvent ingen smell fra eksosanlegget som i en Golf R. Et visst snerr får du, men ingen blir skremt. Når det er sagt, det er mulig å ha det svært gøy i en Type R. Finn noen svingete småveier og fei avgårde. Honda-motorene liker turtall. Til gjengjeld fikk bilen drift på alle fire hjul, og er således bedre rustet til å takle den voldsomme effekten på 350 hester.

Dette er en voldsom bil, punktum. Så rask og potent, men samtidig så lettkjørt og inkluderende at hvem som helst kan få følelsen av å være rallysjåfør.

Honda Civic Type R Limited Edition er offisiell Safety Car for WTCR

Styrefølelsen, bremsene, kraften, balansen, fargen, stylingen og den herlige brummingen fra de store eksosrørene er bare noe av det som gjør RS lett å elske. Her er det bare å dra på racerbanen, for så å stoppe i matbutikken. Har turtallskongen abdisert?

Honda er blant verdens ypperste motorbyggere, enten vi snakker bil, båt, MC, aggregater eller gressklippere. Den japanske fabrikken, som har lang fartstid med både motorsport og sportsbiler, har tradisjonelt sett utstyrt sine kjøremaskiner med turtallsvillige, hissige motorer som ikke har fått pustehjelp fra turbo eller kompressor.

Civic Type-R ble første gang lansert i 1997 med en 1,6-liters motor. Civicen med det røde Honda-emblemet har i mange generasjoner gledet en særs trofast fanskare — en gjeng som mener at «livet begynner ved 5000 omdreininger».

Airrex Airsuspension

For få år siden kom forrige generasjon Civic Type R. Fansen var skeptiske. Perfekt var den likevel ikke.

Motorresponsen forsterkes og dreiemomentområdet endres til en mer aggressiv og resultatorientert innstilling. Styringen blir mer responsiv, og sammen med det nye fire-punkts adaptive støtdempersystemet leveres en ultimat kjøreopplevelse.

HONDA CIVIC TYPE R Relaterte emner

Ford Focus RS i "drift-mode" er heftig! Begge våre testbiler er ment å være de hotteste av de hotte hatchene, de raskeste av de raske, i hvert fall i sin kategori. For begges del handler kategorien om oppnåelig i pris. Ford sier til og med at Focus RS skal by på «exceptional value», veldig mye for penga. Det gjelder nødvendigvis bare i andre land. De gangene Hondas ingeniører får lov til å tutle i ro og fred med slike prosjekter, kommer det noe ekstra fint ut av fabrikkporten etter ei stund. Mye ved bilen er spesialbygd, fjernt fra en vanlig Civic.

Honda Civic Type R
HONDA CIVIC TYPE R Kommentarer:
Forfatter på Honda civic type r
Holth fra Gjøvik
jeg liker rapporterer norske nyheter raskt. Se over min andre nyheter. Jeg trives Bootfahren.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Terrasse Rekkverk Typer
 • Test Honda Jazz 2017
 • Snøfreser Honda Hss 655 Hts
 • Blodtype A+
 • Øltyper Wiki
 • Blodtype Fødselsattest
 • Buss Helsingborg Stockholm
 • Telenor Kontakt Oss
 • Ringerike Kommune Portal
 • Hvordan Få Kjæreste
 • Visma Enterprise Stavanger Kommune
 • Fylkesmannen Vestland
booked.net