Susan Namuddu

 1. Mer om
Susan Namuddu

Susan Namuddu BemerkelsesverdigSusan Namuddu er fast bestemt på at fotballspilleren John Carew er far til hennes barn, og hun skjønner ikke hvorfor fotballspilleren har Farskapsstrid Det var i 2004 at Susan Namuddu gikk ut i media og sa at John Carew var faren til hennes sønn, som ble født It looks like we don't have any photos or quotes yet. Be the first to contribute! Add a photo or add a quote SIDE2): Barnets mor Susan Namuddu er sjokkert over Oslo tingretts avgjørelse om at John Carew har rett til samvær med sønnen over en lengre Også Susan Namuddu, som er mor til John Carews sønn, forteller om sitt forhold til betalingsjournalistikk i dokumentaren

Carew mener Se og Hør brøt en avtale, da de omtalte saken.

Pernille Juvodden venter barn med tidligere fotballproff John Carew

Jeg føler ikke at vi har brutt noen avtaler vi har hatt med John Carew. Jeg har faktisk aldri gledet meg så mye til noe som helst.

Har du lest dette? Steke indrefilet i ovn

Han er min lille fotballspiller, sier Carew til VG. Først da Susan Namuddu bestemte seg for å bringe saken inn for retten, sa fotballproffen seg villig til å avgi DNA-prøve. I en pressemelding fra advokat Flod 14. Etter at hun fortalte at hun var gravid, har de knapt snakket sammen. Siste gang de så hverandre, var da de møttes tilfeldig på et kjøpesenter i Oslo i vår, ifølge Oslo-kvinnen. Trodde på p-sprøyten 22 år gamle Susan Namuddu ble gravid i juni 2003.

Da hadde hun og Carew kjent hverandre i rundt fem år, ifølge Namuddu. Hun og Carew møttes gjennom felles kjente da Carew spilte for Rosenborg.

Ifølge henne møttes hun og John Carew hjemme hos henne mens han var i Oslo i juni. En av sakens ukjente konsekvenser er at det fem måneder gamle barnet ennå ikke er døpt. Susan Namuddu forteller til VG at dåpen er utsatt i påvente av en avklaring på farskapssaken.

Carew følte seg truet av Se og Hør

Hun ønsker ikke å bære barnet frem til den katolske presten før hun har navnet på barnefaren på papiret. Nå har jeg imidlertid innsett at når gutten min døpes vil bare min lille familie være der, sier Namuddu.

Susan Namuddu og advokat Lyngtveit skal gjentatte ganger ha forsøkt å få til et møte med Carew.

Småbarnsmoren er fortvilet over at hun ikke har oppnådd kontakt med fotballproffen. Vi blir plaget og stemplet av både norske menn og kvinner, sier hun. Men det har ikke skremt alle fra å prøve seg.

Når kildene får betalt ()

Gleden over å føle seg som vanlige kvinner skal mannen i treningsdressen snart ta fra dem: «Excuse me? Men mannen var klar på hva han ville: «Are you in business? Midt på Egertorget får mannen en overhaling han neppe vil glemme. John alieu carew norwegian pronunciation: Born john alieu carew on 5th september, 1979 in. John carew canadian politician — john carew january 5 1862 ndash; View all john carew movies.

Carew Vant I Pfu from premium.

Carew trodde ikke barnet var hans

John carew canadian politician — john carew january 5 1862 ndash; 702 likes · 12 talking about this · 744 were here. John carew jugó 91 veces con noruega, marcó 24 goles y formó parte de su equipo para la euro. John carew har foreløpig ikke besvart nettavisens henvendelser, men har i et tidligere intervju med vg uttrykt et ønske om flere barn: was an ontario lumber merchant and political figure.

SUSAN NAMUDDU Relaterte emner

Annonse Carew følte seg truet av Se og Hør Fotballspilleren John Carew følte seg presset til å gi et eksklusivt intervju til Se og Hør i fjor, fordi ukebladet truet med å omtale hans farskapssak. Publisert torsdag 07. Intervjuet fant sted i Roma i fjor høst, etter at ryktene om at Carew var blitt far begynte å gå i pressekretser. Ifølge Dagbladet visste alle de store avis-, ukeblad-, og tv-redaksjonene om at Susan Namuddu mente Carew var far til hennes barn. Ingen valgte å omtale saken, av etiske og kildemessige hensyn.

SUSAN NAMUDDU Kommentarer:
Forfatter om Susan namuddu
Eik fra Molde
Les også min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som chinesischer Handball. Jeg har lyst utforske norske bøker oppløftende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Intramuskulær Injeksjon B12
 • Banker I Norge
 • Skattekort 2019 Altinn
 • København Berlin Sykkel
 • Kule Badeleker
 • Arnes
 • Coca Cola Tilbud
 • Dagbladet Oddstips Fotball
 • Bose True Wireless Earbuds 700
 • Roald Dahl Heksene Film
 • Verisure As
 • Alle Tiders Historie
 • Sportsport
booked.net