Fauske Trafikkstasjon

 1. Mer om
Fauske Trafikkstasjon

Fauske Trafikkstasjon Ultra modernePostadresse: Postboks 608 8205 Fauske Fauske trafikkstasjon fra, Nordland Vi har også ansvar for gjennomføring av førerprøver og tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Statens Vegvesen Region Nord Fauske Trafikkstasjon, telefonnummer For åpningstider og teoriprøver drop in klikk her Trafikkstasjoner Fauske Trafikkstasjon, Follaveien 91, Fauske. Dette Trafikkstasjoner ligger 1.6 km herfra. Ordinære åpningstider (Ikke gyldig i ferier

Trafikkstasjon legges likevel ikke ned

Dette vil skje gradvis fram til den tid. Det stilles heller ingen bestemte krav til utdanning eller trafikkfaglig bakgrunn hos de som skal ansettes.

Les også: Åsane trafikkstasjon

Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Statens Vegvesen Fauske Trafikkstasjon

Vi søker personer som trives med kundekontakt og som ønsker å utvikle sine formidlingsevner. Svartjenesten skal svare og gi informasjon om lover og forskrifter på telefon, e-post og sosiale media. Våre kunder ønsker gode svar også utover vanlig arbeidstid og Vegvesenet vurderer nå utvidet åpningstid for telefon til Svartjenesten. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være: Kundebehandling innen trafikant og kjøretøyområdet Svartjeneste, telefon og e-post Førerkortsaker og saksbehandling etter vegtrafikkloven.

Andre oppgaver tilknyttet seksjonens arbeidsfelt må påregnes.

Stadssalg kjøper fire nye bygg på Fauske

I dag er det seks som jobber med kontroll av kjøretøy, og tre i skranken, to som jobber med tilsyn av verksteder, to sensorer. Til sammen har Vegvesenet 40 kontorplasser på Fauske. De siste årene har det bare vært tilbud om praktiske førerprøver i klasse C og D. Prøve i klasse CE har vært tilbudt ved Fauske trafikkstasjon.

Avstanden mellom trafikkstasjonene i Bodø og på Fauske er 53 km. Med den synkende etterspørselen har Statens vegvesen funnet det samfunnsøkonomisk forsvarlig å kun opprettholde sensorkompetanse på tunge klasser ved Fauske trafikkstasjon, noe som samlet sett har vist seg å være en faglig styrke for sensorene i området.

Trafikkmiljøet i Bodø er av en størrelse og kompleksitet som gjør det lite egnet til praktiske førerprøver i tunge klasser. En betydelig del av prøven brukes til å forflytte seg til landevegsmiljø, som er viktig for den praktiske fører-prøven i tunge klasser.

Statens vegvesen har ikke et eget område i Bodø for ferdighetsoppgavene under den praktiske MC-prøven. De senere årene har etaten leid et område ved et aktivitetssenter med motorsport.

Dagens leieavtale representerer betydelige kostnader og løper ut 2021.

FAUSKE TRAFIKKSTASJON Relaterte emner

Det viktige og interessante som er, og har vært, i Fauske Vegvesenet Fauske trafikkstasjon kom i 1988. Da ble de første bilene med YK i nummeret registrert. Biltilsynets kontrollhall var da under bygging og sto ferdig i 1989. Maylén Toften er leder for trafikkstasjonen på Fauske, mens Kjell Arne Christensen har vært der siden den kom i 1988. Mesta overtok en betydelig del av denne arbeidsstokken da veiarbeidet ble lagt ut på anbud i 2003.

FAUSKE TRAFIKKSTASJON Kommentarer:
Forfatter på Fauske trafikkstasjon
Dalen fra Drammen
Jeg trives lese tegneserier energisk. Les også min andre nyheter. jeg er tent på Astronomie.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Postnummer Fauske
 • Minibank Fauske
 • Lakkgaranti Vw
 • Kan Hunder Spise Agurk
 • Pbl Mentor Logg Inn
 • Ledig Stilling Amfi Eidsvoll
 • Hvilestol Design
 • Forskjell På Karamell Og Fudge
 • Den Ærlige Konfirmasjonstalen
 • Rabattkode Foodora
 • Coop Prix Holmlia
 • Dikt Svigermor
booked.net