Diy Hagebenk

 1. Mer om
Diy Hagebenk

Diy Hagebenk BedårendeUansett om det er vår, sommer eller vinter så er en hagebenk både praktisk og Her har du en klassisk versjon som kan brukes både som benk og bord Hagebenk | FINN.no Garten, Veranda, Marimekko, Small Woodworking exterior, Simple Idea Of Long Diy Patio Bench Concept Made Of Wooden Material In Trenger du en liten benk å sitte på i hagen eller foran huset? Her viser vi deg hvor enkelt du kan gjøre det selv En hagebenk kan fort bli ditt nye yndlingssted i hagen. Vi gir deg inspirasjon og veiledning til hvordan du enkelt kan bygge din egen hagebenk Snekkerniklas · Diy · Benk · Terrasse · Utebenk · Det Fikser Du · Hage · Hagebenk · Hvordan Lage · Gå til Facebook · Gå til Instagram

Slik bygger du hagebenk

Det neste trinnet er å se den andre pallen. Fra den større delen bygger du setet og fra den nederste halvdelen gjør de fremre fotene på hagen din. For dette er støttene plassert slik at mellom dem er det en avstand på en meter på tjue centimeter. Først er de fremre og bakre trimmene skrudd fast i støttene, deretter alle de andre, og til slutt er stoppene skrudd.

På det siste trinnet er baksiden av denne benken skrudd fast. Benk nummer 4Et annet alternativ for en enkel gjør-det-selv-benk. Lengden er hundre og tjue centimeter. Høyden fra bakken til setet er femti centimeter, høyden på ryggen er også femti centimeter. Basen er laget av styrenehvis tykkelse er fem centimeter og en bredde fra ti til tolv. Et av bena fortsetter og er ryggstøtten.

Støtter kobles sammen med metoden i "halvtre" og er boltet. Grunnlaget for setet er en blokk festet på selvskruende skruer. Korte støtter på baksiden av benken er sammenføyd med en hylse for å øke stabiliteten. Setet og ryggen er trimmet med brett med mindre tykkelse. Overflaten er malt eller lakkert. En enkel benk med rygg til sommerhus Dimensjoner på strukturen og tredeler kan sees på tegninger benker. Hvis vi vurderer hvordan vi lager en benk med egne hender, vil dette alternativet være det mest optimale med tanke på prosessens enkelhet og oppnådde resultat.

Materialer er best kjøpt allerede kuttet i størrelse. Hvis det ikke er et slikt alternativ, må du kutte dem selv.

Resulterende emner grind. Endene av brettene blir behandlet med en elektrisk høvle. Bakbena på denne enkle benken med egne hender er samtidig en støtte for ryggen. For å lage ønsket hellingsnivå er arbeidsdelene merket. I en høyde på førti centimeter markerer du festestedet sete. Over er brettet kuttet i en vinkel på tjue grader.

Skivene på de to emnene skal være de samme. Innsamle først ben benker: fronten er koblet til baksiden med en bjelke. Det er bedre å gjøre dette ovenfra og under.

Når sidedelene er montert, kan de kobles sammen av setetavler. Skru brettene med skruer, og etterlate en avstand på en eller to centimeter. For å styrke strukturen og øke stabiliteten gjør du bunnen sele med en bar over bena. To brett er festet på baksiden. Fullfør jobben med en finish belagtsom beskytter produktet mot fuktighet og ugunstige forhold. DIY pallbenk Gjør-det-selv benk paller det er enkelt hvis du kobler til en fantasi. Dette vil kreve tre eller fire av disse trekonstruksjonene.

Noen må kuttes for å få ytterligere detaljer. Den enkleste gjør-det-selv-benkdesign fra paller, når to paller er festet vinkelrett på hverandre, og skaper rygg og sete. For å forhindre at konstruksjonen blir for klumpete, er det bedre å kutte pallene til riktig størrelse. Fest elementene med skruer. Legg til sidedeler som øker styrke og lager ben. Alt dette kan sees på bildet. Siden materialet til pallene er ubearbeidet, grovt, må det være tidligere å slipe.

Dette vil klare seg uten splinter. Gjør-det-selv benkproduksjon fra paller er ferdig med lakk eller maling. Puslespill Du kan lage en slik benk med egne hender hvis du har et bredt brett og skaft for spader.

26 DIY Hageprosjekter Alle kan gjøre

Krøllete seter er kuttet ut av brettet i form av puslespilldetaljer. Til dem fest benene på skankekakene. Det viser seg separate avføring, som raskt monteres i en lang benk.

Alle produksjonstrinn blir diskutert i detalj i trinnvise bilder. Benker fra unødvendige stoler: to gjør-det-selv-alternativer Første alternativ For å lage en slik benk for en sommerbolig, trenger du fire gamle stol.

Fra de to første stolene ta av Detaljer foran på setet. De resterende saget av forbena er litt lavere enn setestrukturen. Fra de resulterende detaljene ta av gammel lakk eller maling. For å gjøre dette, bruk et spesialverktøy på delene som løser opp lakken. Da kan det mykgjorte laget fjernes med en slikkepott. Bruk gjerne håndsag. Plankebitene kan vinkles i endeveden dersom du vil de skal bli mindre synlige, men det er ikke nødvendig.

En om gangen til alle treskruene er skiftet ut. Gjenta for begge sider og beina er klare! Monter sete og rygg Da er setebordene ferdig som «gulvhjelp» og de skal festes på benken. Ta de ut av tvinga, og plasser dem begge slik at du kan skru dem fast på endestykket til de korte beina.

Juster setebordene slik at det ser pent ut og at det stikker noe mer ut foran se bilde. Lukkene til det øvre skjoldet føres inn i åpningene til resten, pos. Rester synlige i pos. Slik demonterer du paller Pallene samles på negler med hattene senket, og neglene sitter veldig tett i dem, spesielt rustne i pallene som har vært brukt i lang tid. Hvis du demonterer dem som vanlig, vil en eller flere brett definitivt sprekke. Derfor blir strippebrettet først løftet litt forsiktig; det er mer praktisk å gjøre med en øks, fordi han gir et stort støtteområde.

Da blir det samme brettet sittende på plass og neglene blir trukket ut for de viste hattene med en negleklipper eller spiss. Enkelt og økonomisk Konstruksjonspaller er laget av kvalitets tre, som deretter kan finne en rekke bruksområder; i det minste for bygging av en låve eller bygging av et stativ.

Hvis du allerede demonterer pallen, er det lurt å legge mindre på trebenken fra den. En enkel benk, som knapt halvparten av brettene på pallen vil være nødvendig, og stengene alle vil forbli for bedre bruk, er vist på fig. Ryggen er litt flatere enn ergonomi krever, på grunn av setets mindre bredde; så denne benken er ganske komfortabel. Litt om teknologi I hagemøbler brukes ofte boltefuger. Hvis det er i ett stykke og ikke leddet, er det bedre å skjule boltehodene med skiver og muttere med dem.

Den første estetikken for, og den andre for ikke å bli riper. For den skjulte forbindelsen av tredeler med bolter, trenger du, i tillegg til vriboret på treet, en fjærlignende, til venstre i fig. Velg hull for hodet og mutteren med en penn. Etter montering blir resten av boltens gjengede kropp avskåret med en kvern og tilkoblingen strammes igjen, siden når du beskjærer, svekkes det. Så blir hullene fylt med kitt på tre; du kan blande sagflis på Express-limet flytende negler eller PVA til treet selv.

Ikke på et kontor PVA for papir! Når det gjelder de leddførte skjøtene, må stålklypene settes inn i bolthullene i begge deler som skal skjøtes. Deres diameter må tas med i betraktningen ved boring.

DIY: Hvordan bygge utebenk Byggmakker

Uten klemmer vil bolten raskt bryte treet og hengslet vil uansett gå inn i horer. Bolteklips kan rulles opp av tinn eller galvanisert stål. I dette tilfellet slipper de 2-3 dråper motorolje to ganger i året, i begynnelsen og slutten av sesongen. Hvis det likevel er rustet og beslaglagt, vil bremsevæske hjelpe til, de samme 2-3 dråpene. Rusten løsner fra det og hengslet "løslater" nesten umiddelbart.

Å lage møbler til en sommerbolig krever også piggspor, på dybler og pinner gjennom runde trebosser. I dette tilfellet er for det første trefestinger laget av samme tre som delene som skal sammenføyes. For drift i friluft må en viss styrke avlives for atene, fuktighetskapasiteten, hevelse og tørking av treverket i hele enheten er de samme.

Ellers vil forbindelsen løsne raskt. For det andre er det veldig, veldig tilrådelig å lage "open sky furniture" -fuger med kiling, se fig. Kilene er kuttet ut av et hardt motstandsdyktig tre: eik, valnøtt, buksbom, løvtre. Tykkelsen er 2-2,5 mm, men ikke allerede fordi oppnåelig nøyaktighet for tilkoblingen "tre til tre" pluss eller minus 1 mm.

En viktig betingelse: kilene skal være orientert på tvers av fibrene i delen som skal festes, ellers kan den sprekke under plantingen og deretter vil leddet bryte opp. Høyden på murverket skal være omtrent 50 cm. Inne i murverket på øverste rad lar vi plass til dannelse av en hylle for den påfølgende installasjonen av benksetet. Vi fester setetavlene sammen ved hjelp av et brett og selvskruende skruer. Deretter installerer vi den ferdige benken på de forberedte mursteinsstøttene. Vi metter treverket med et brannhemmende middel, lar det tørke og dekker det med en spesiell vannavvisende lakk eller farget maling.

Avhengig av hvor lang benk vil være, vil det være nødvendig å lage flere mursteinsstøtter. Hjørne- eller krøllete halvcirkelformede, runde, ovale strukturer er best installert på en solid mursteinbase, som vil være plassert på et båndtype fundament. Butikkdekorasjon Alle treplanker blir behandlet med soppdrepende midler og brannhemmende middel, og deretter grunnet og belagt med vanntett lakk eller vanlig oljemaling. Murverk trenger ikke ytterligere etterbehandling, da det i seg selv ser ganske vakkert og estetisk tiltalende ut.

Hvis du fortsatt vil gjøre den til en annen farge, kan du også male den med oljemaling. Video: hvordan lage en benk til et landsted selv Hvis du lager en benk av tre og metall med egne hender, kan du glede deg over fruktene av arbeidskraften i mange år og slappe av på den i skyggen av frukttrær.

Med riktig og rettidig omsorg vil en slik trebenk med metall eller mursteinstøtter tjene i mange år. Men slik at det om vinteren eller høsten ikke lider av kraftig regn eller snø, er det best å fjerne det innendørs, hvis mulig. Regelmessig vedlikehold kan forlenge levetiden til hagen din. For at en hageflekk skal være behagelig nok, bør den være riktig utstyrt. Hagebenker er en viktig komponent.

De kan lages uavhengig av hverandre på forskjellige måter og fra forskjellige materialer. Benk laget av betongplater og plater med rygg Når du ser på tegningene av benken, kan du finne ut funksjonene til enheten. Du kan lage en slik struktur med egne hender relativt enkelt, raskt og uten høye økonomiske kostnader.

Å lage en benk med ryggen med egne hender i trinn-for-trinn-instruksjoner er beskrevet i detalj. Montering: innledende trinn Etter forarbeidene er det på tide å bearbeide treverket. For at en gjør-det-selv-benk med rygg skal tjene i lang tid og dekorere stedet, er det nødvendig å forarbeide materialene.

Treetrekk antiseptiske forbindelser og la det tørke. Etter det kan du begynne å samle ryggen. På et av de to meter lange brettene måles femti centimeter fra kantene. På dette nivået kanter avtoneplater.

Dette kan du enkelt bygge selv

Fra dette merket måles ytterligere femten centimeter til midten av brettet. De første brettene blir vedlagt her. Fra de resulterende merkene måler vi sytten og en halv centimeter - gapet mellom bakbrettene.

Deretter måler vi ut femten centimeter for ytterligere to brett. Det skal være et gap på fem centimeter mellom dem. Alt dette kan sees på tegningen. Trelim limes på områder på femten centimeter. Planker påføres dem, hvis lengde er sekstifem centimeter. I tillegg er de festet med selvskruende skruer. Stykker på sytten og en halv centimeter limes på toppen mellom tavlene på baksiden. For at delene skal feste godt sammen, klemmes de og holdes til limet setter seg. Gjæringssagen vil også bli en uunnværlig assistent.

Dette kan gjøres raskt. Treverket må bearbeides nøye etter at det har vært mulig å oppnå ønsket lengde. Maling krever emner for setet og ryggen. Et elektrisk fly trenger å behandle endene på brettene. Det beste alternativet er avrundede former. Vi satte riktig helningsvinkel med egne hender til de lange bakbenene på benken.

De spiller fortsatt rollen som rammen til hele strukturen. Vi markerer to trebiter med en lengde på 900 millimeter. Det er ikke så vanskelig å gjøre alt. Ytterligere behandling i denne delen av materialet er ikke nødvendig. Vi lager et snitt på 20 grader langs hele produktets lengde, med utgangspunkt i segmentet.

Dette danner helningsvinkelen for ryggen. Vinkelen og høyden på de to benene bak skal være den samme.

Last ned også: Sjokoladehus

Bena på benken er samlet først. Strålen som forbinder bena er kuttet over hele bredden på benken.

Bygg havemøbler selv

Størrelsen er 500 mm. Det er bra hvis stroppen vil være over og under. Sidene av butikken er forbundet med hverandre med egne hender etter at monteringen er fullført. For å koble til bruker vi brettene som det vil være nødvendig å sitte på. De er skrudd fast i de øvre stengene på selen ved å bruke selvskruende skruer. Avstandene mellom treverkene må ha forskjellige størrelser. For dette viser vi deg fire forskjellige forslag, laget med forskjellige materialer.

Tiden som kreves for hver av dem, verktøyene som er tilgjengelige hjemme, samt ferdighetene dine med dem, er faktorer som sannsynligvis vil avgjøre ditt valg.

Den første banken er bygget fra tre identiske stoler.

DIY HAGEBENK Relaterte emner

Denne varen er praktisk og nyttig, finnes overalt både på gaten og i lokalene. Det finnes utallige former for benkdesign, men de er alle forent av to grunnleggende konstruksjonsprinsipper: stabilitet og komfort. De skal frastøtes fra dem, lage en benk med ryggen med egne hender. Typer og designfunksjoner for butikker Den klassiske løsningen på designen av benken er sete, rygg og støtte. Armlener, et innebygd bord, en baldakin fra regn og sol, og mye mer kan utfylle det.

Diy Hagebenk
DIY HAGEBENK Kommentarer:
Rapportert den Diy hagebenk
Standal fra Hamar
jeg liker lese om Norge i morgen. Les gjerne min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Höhlentauchen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Ronny Engebretsen
 • Lavkarbo Brød Oppskrift Fotballfrue
 • Fine Steder På Østlandet
 • Ja Vi Elsker Noter Trompet
 • Nordea Bankid
 • Korona Norweska Na Zł
 • Kul Sminke
 • Kvikklunsjkake
 • Coop Prix Ås
 • Bedriftsfotball Bergen 2018
 • Birken På Sykkel 2015
 • 1881 Nummeropplysningen
 • Hundegjerde På Rull
 • Amerikanske Biler Wikipedia
booked.net