Sjokoladehus

 1. Mer om
Sjokoladehus

Sjokoladehus FeilfriLag sjokoladehus istedenfor pepperkakehus til jul! Kjøp sjokoladeplater og det du trenger, og se vår oppskrift med steg for steg bilder av hvordan du gjør For å bygge Freia sjokoladehus trenger du hverken knekk eller superlim for å få huset til å henge sammen - kun smeltet sjokolade! Du slipper også å støvsuge mel Har du testet å lage et sjokoladehus til jul? Det er morsomt, og så smaker det jo så godt den dagen man bestemmer seg Ta en Freia sjokoladeplate, skjær av en rad på kortsiden for riktige lengde på husveggen, og legg sjokoladeplaten på et flatt underlag som tåler mikroovn Sjokoladehus er årets store juletrend. Lag et sjokoladehus i stedet for et tradisjonelt pepperkakehus! Med disse triksene går husbyggingen som

Hva med å lage et tømmerhus av kvikklunsj? Eller bruke daim som takpanel? Du kan også bruke mørk kokesjokolade, eller sjokoladeplater med nøtter eller annet snadder for et ekstra smakfullt sjokoladehus. Det skal jo spises også! Klipp til gelatinplater for vindusåpningene, og lim de fast med smeltet sjokolade på baksiden av vinduet.

Sjokoladehus Det søte liv

For å feste sammen langveggen og kortveggen, bruker du en pensel eller liten sprøytepose med smeltet sjokolade. Sett huset tilbake i kjøleskapet mens du stiller inn nedtellingen på 15 minutter.

Steg 5: Tak Når klokka har ringt etter et kvarter, hentes konstruksjonen ut av kjøleskapet. Men før du setter på taket, legger du en stripe smeltet sjokolade på toppen av kortveggene og langveggen.

Last ned også: Gresstrimmer batteri

Legg deretter på to sjokoladeplater som tak. Ikke slipp sjokoladeplatene før du er sikker på at det har stivnet. La hele huset stivne i kjøleskapet i 20 minutter. Bruk 4 Freia Melkehjerter til pipe.

Sjokoladehuset⭐️

Kutt ut to rektangulær og to kvadratiske biter. For å kunne framstille sjokolade som skal spises blander man kakaomasse, sukker og kakaosmør som siden valses. Det siste viktige skrittet for å utvikle en god sjokolade er conchningen. Det er en intensiv mekanisk behandling som pågår i 12—48 timer som blant annet utvikler fine aromaer og gir sjokoladen en flytende konsistens.

Uansett om det dreier seg om fast eller flytende sjokolade fremgår den siste prosessen som kalles temperering, der temperaturen gradvis senkes fra 50 °C til den ønskede konsistensen er oppnådd.

Etter en tid da de fikk innført ferdig kakaomasse, ble denne drikken utbredt i Spania. I begynnelsen av 1600-tallet ble sjokoladedrikken innført i Italia av florentineren Carletti, og her kom det så sjokoladefabrikker. I 1657 kom drikken til England, og på slutten av 1600-tallet var den utbredt over hele Europa.

La det stivne før du slipper sjokoladeplatene.

bygg et sjokoladehus på juleverkstedet i år

For at taket skal sitte godt sammen, legg smeltet sjokolade i glippen mellom de to sjokoladeplatene på toppen av taket. La huset stivne i kjøleskapet i 20 min.

Lag du pipe til huset av Melkehjerter For å lage pipe, trenger du 4 Melkehjerter. Melkehjertene er tynne og flate - perfekte for å lage en pipe. Du trenger til sammen to rektangulære og to kvadratiske biter for å lage en pipe. Skjær av sidene og bunnen av et melkehjerte, slik at du sitter igjen med en rektangulær bit.

Se dette: Sykkeldekk biltema

For at taket skal sitte godt sammen, legg smeltet sjokolade i glippen mellom de to sjokoladeplatene på toppen av taket. La huset stivne i kjøleskapet i 20 min. Pipe Bruk 4 Freia Melkehjerter. Skjær av tre biter av et Melkehjerte sidene og bunnen som anvist på bildet, slik at du får en rektangulær bit. Ta et nytt Melkehjerte og gjenta, du trenger to rektangulære biter. For pipens kortsider trenger du to kvadratiske biter.

Northug gjør seg klar for jula, bygger sjokoladehus

Skjær på samme måte, men skjær av tre litt større biter slik at du får et kvadrat. Her er det ingen kunstige farger, konserveringsmidler eller transfett.

En smak som er frisk, levende og rett og slett fantastisk. Karamellene er laget på tradisjonelt vis i åpne gryter av kobber. Håndlaget Lollipops laget med kun naturlige farger og smaker.

SJOKOLADEHUS Relaterte emner

Det er bare å sette i gang med det aller morsomste — montering og dekorering! Romtemperer sjokoladeplatene eller kjør dem raskt i mikrobølgeovnen så de blir litt myke. Langsidene av huset: Finn frem to sjokoladeplater og skjær av én rad på kortsiden på begge platene. Skjær forsiktig ut tre vinduer i hver plate. Kortsidene av huset: Finn frem én ny sjokoladeplate og del den på midten. Skjær ut gavlen, omtrent 1 ½ rute høy og 1 rute bred. Skjær dør i den ene kortveggen, 2 ruter høy.

Sjokoladehus
SJOKOLADEHUS Kommentarer:
Forfatter på Sjokoladehus
Korneliussen fra Hammerfest
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Keramik. jeg liker utforske norske bøker merkelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Modulhus Pris
 • Bølgen Moi Aker Brygge
 • Kona Elbil
 • Monopol Norge Startpenger
 • Fine Sko
 • Lastestropper Clas Ohlson
 • Dorge Etter Sjøørret
 • Chat Alt
 • 1 Engelsk Pund
 • Min Arbeidsplan No
 • Blår Kryssord
 • Nick And Johnny Crushed Ice
 • Michelin Restaurant Oslo
 • Ikea Bekant Hjørnearbeidsbord
booked.net