Strikka Grytekluter

 1. Mer om
Strikka Grytekluter

Strikka Grytekluter KjærlighetGrytekluter er populære på både messer og i gaver, og ikke for tidkrevende å lage heller. En grei syssel i høstmørket:) Julenatt gryteklut, kan man strikke bilde av gammeldags gryteklut. GAMMELDAGSE GRYTEKLUTER (etter Anne Lise Holes oppskrift) Denne oppskriften fant jeg på Asker Museums Brett reimene dobbelt slik at det blir en hank. Det skal sitte en hank på hver gryteklut, ca. 3 cm ned fra den spisse toppen Grytekluter eller bare kluter alt etter som du vil strikke. Strikkede grytekluter i bomull-20. Garn: Bomullsgarn som er godt tvunnet. Pinner som passer garnet Gryteklut, strikket i Mandarin Medi

HildeB: Strikka gryteklutar

Eksempler på dette er arangensere med flettemønster og andre strukturer i tykk sauehvit ull, og lace-strikking fra Shetland, der overraskende tynne blonder strikkes i ullgarn. Et godt kjent eksempel på flerfargestrikk kommer fra Fair Isle, der det strikkes med mønster i mange farger og variasjoner.

Norsk strikking er tradisjonelt karakterisert av tofarget strikk med lus prikker, ulike border og figurer, som kors, stjerner, roser, dyr og mennesker. Opprinnelig ble mønstrene strikket i naturfargene sauehvitt og sauesvart, men etter at spinneriene har gjort farget garn lett tilgjengelig, har en rekke andre fargekombinasjoner blitt vanlig.

Strikka grytekluter

Noen av våre eldste strikkeplagg, nattrøyene fra 1600-tallet, hadde åttekantede stjerner strikket i vrange masker på rett bunn. Mønsteret er lett å strikke fordi du alltid forholder deg til bare en farge av gangen og fordi du alltid strikker rettmasker og aldri vrangmasker.

Den er her gjengitt etter tillatelse fra museet. Fremgangsmåte: Legg opp 40 masker med dobbelt bomullsgarn. Strikk 8 riller rett begge veier, Deretter 8 m rett 24 m rett og 8 m rett, tilbake slik: 8 m rett 24 m vrangt og 8 m rett. Når du skal øke, gjør du slik for å unngå hull: Løft opp tråden mellom 2 masker med venstre pinne i den bakerste del av masken og strikk 1 maske i den forreste maskebuen av denne nye masken.

Start med å legge opp 3 masker på pinne nr. Strikk deretter slik: 1. Vevstrikk har likevel lagt i toppen av lista over ting jeg ønsker å prøve ut, og nå dukket det opp et prosjekt som ette.

VINNERE AV PÅSKELOTTERIET

Sjekk at vinkelen er 54 grader. Skift til grønt, strikk 3 kiler, og avslutt med en hel rille over alle de 24 m.

Har du lest dette? Rondastakk og rutaliv

Sjekk at vinkelen er 43 grader. Skift til brunt, og strikk det som trengs for at den brune delen av kakediagrammet skal bli riktig, ca en kile. Sy sammen så pent som mulig, og fest tråder.

Gratis nedlasting

OBS: Alle monteringsbildene er av kluten som viser universets sammensetning i dag. Snu arbeidet igjen, slik at forsiden vender mot Dem, fell 1 m løst av, strikk sammen 2 m r og trekk den løse m over.

Strikk 5 m r, og gjenta boblemønsteret. Se video: Strømmet inn På bordet inne i Sørreisa husflidslag sine lokaler på Krogstadtunet ligger gryteklutene i stabler. For et par uker siden gikk de flittige damene ut og ba innbyggerne i den lille kommunen om å låne ut sine bidrag.

STRIKKA GRYTEKLUTER Relaterte emner

Stor stoppenål med bredt øye Liten stoppenål med skarp spiss Kniv eller lærsaks, skjærebrett og linjal Hullpipe 2 mm Slik gjør du: Denne grytekluten strikker du frem og tilbake på to strikkepinner. Når du skal øke, gjør du slik for å unngå hull: Løft opp tråden mellom 2 masker med venstre pinne i den bakerste del av masken og strikk 1 maske i den forreste maskebuen av denne nye masken. Start med å legge opp 3 masker på pinne nr. Strikk deretter slik: 1. Strikk rett til det gjenstår 1 maske.

Strikka Grytekluter
STRIKKA GRYTEKLUTER Kommentarer:
Forfatter på Strikka grytekluter
Austad fra Tønsberg
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Schlagstock wirbeln. jeg liker dele interessante nyheter intenst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Buss Trysil Hamar
 • Bua Kolbotn
 • Farmen 2019 Vinner
 • Sjokoladekake Enkel
 • Billig Bilstol 9 25 Kg
 • Olsenbanden Og Dynamitt Harry Går Amok
 • Førerkort Kode 140
 • Lars Barth
 • Branntau Biltema
 • Yr Røa
 • Vibeke Wessel
 • Konstruere En Firkant
booked.net