Bkk Strømbrudd

 1. Mer om
Bkk Strømbrudd

Bkk Strømbrudd BesteDet er ingen meldinger å vise. Du kan få kompensasjon hvis strømmen har vært borte over lengre tid. Les og søk om kompensasjon ved lengre strømbrudd Her finner du alt du trenger å vite om både planlagte og uventede strømbrudd. Vi har også samlet våre beste tips og triks for når mørket legger seg Vi oppdaterer fortløpende bkk.no ved strømbrudd, med info om hvilket område, årsak og når feilen forventes å være rettet Vi har dessverre et større strømbrudd i Bergen og ca. 5800 kunder er for øyeblikket strømløse. På grunn av planlagt oppgradering av vårt sms-varslingssystem BKK sikret strømledninger i snøværet: – Vi må forvente flere strømbrudd. BKK-arbeidere skal ha hørt skudd: – Opplevde det som ubehagelig

Strømbrudd i Bergen Byggeindustrien

Hordaland politidistrikt har fått flere meldinger om veltede trær, og politiet oppfordrer folk til å sikre løse gjenstander. Garasjetak tatt av vinden - Vi har akkurat fått melding om et garasjetak som har løsnet og knust en bil på ferden på Vognstølen på Landås, sier operasjonsleder Terje Magnussen til Nettavisen klokka 09.

Det er ingen personskader, men det var fare for at taket skulle fly videre. Effektbryteren var revidert etter anbefalte intervaller fra leverandør. Det var ingen indikasjoner som ga BKK forvarsel om at effektbryteren kunne eksplodere. Ved å følge alle rutiner for kontroll og vedlikehold har BKK gjort det selskapet kan gjøre for at det ikke skal oppstå en situasjon hvor nettkunden blir skadelidende.

BKK hevder at de har gjort det som var innenfor selskapets kontroll.

Strømbrudd og planlagt arbeid

BKK anfører at det elektriske utstyret skal tåle inn- og utkoblinger. BKK kjenner ikke til tilsvarende hendelser som involverer denne komponenten. Nevland mener at nettselskaper kan spare penger på å ta i bruk sensorkuler i strømnettet.

BKK har folk ute der nå og sjekker, men det er håp om at disse er oppe igjen og fungerer raskt. Men stasjonen på Kokstad vil bli liggende strømløs til BKK har fått kompetente folk på plass for å utbedre skadene.

Inntil videre jobber BKK med å koble om husstander slik at flest mulig får strømmen tilbake igjen så fort som mulig.

Se dette: Yr no rygge

Du står fritt til å velje leverandør av denne typen tilleggsutstyr. Er det plass til den nye målaren i sikringsskapet mitt? Dei fleste har plass til den nye målaren i sikringsskapet. Ved plassmangel vil montøren finne ei alternativ løysing. Det kjem ikkje til å koste deg noko ekstra.

Nyheter direkte

Må eg betale for den nye målaren og for å få installert han? Du får ingen faktura for installasjon av den nye automatiske straummålaren. Denne oppgraderinga er ein del av det du betaler for gjennom nettleiga, på same måte som anna utbygging og vedlikehald av straumnettet. Er det fare for at uvedkommande kan få tilgang til måleverdiane frå dei automatiske straummålarane?

Strømbrudd fra BKK

Faren for at uvedkommande skal «hacke» seg inn på systemet ved automatisk målaravlesing, er ikkje større enn risikoen for at nokon skal ta seg ulovleg inn i nettbanken din. Saman med myndigheitene skal vi sørgje for å sikre utstyret best mogleg mot «cyberangrep» og misbruk av personvernet.

Planlagt arbeid Henter meldinger Du kan få kompensasjon hvis strømmen har vært borte over lengre tid. Les og søk om kompensasjon ved lengre strømbrudd.

Hvis du lurer på noe i forbindelse med strømbrudd, kan du se i listen over de mest stilte spørsmål nederst eller gå til vår kundeservice-side.

BKK STRØMBRUDD Relaterte emner

Politiførstebetjent Even Magnus Aspli forteller at det er medieutstyr som er stjålet, blant annet tv-skjermer, kamera, mobiltelefoner og pc-er. Politiførstebetjent Aspli forteller at det har vært mye vinningskriminalitet i Bergen sentrum og omegn den siste tiden. Det tar noe tid før vi får svar, og vi ser etter tyvgodset i miljøet, sier Aspli. Alarmen i huset hadde gått, og politiet tok kontroll på en person i nærheten. Vedkommende ble avhørt, og det er opprettet sak. Mannen er en kjenning av politiet. Det er usikkert om han har fått med seg noe, ifølge operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt.

BKK STRØMBRUDD Kommentarer:
Forfatter på Bkk strømbrudd
Vikan fra Stavanger
Jeg trives lese tegneserier elendig. Les også min andre nyheter. En av mine hobbyer er Freestyle-Skifahren.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Babymassasje Luft I Magen
 • Kart Over Bomstasjoner Sandnes
 • Saus Til Kalkun Trines Matblogg
 • Røkt Hamburgerrygg Steketid
 • Nissan Leaf Farger
 • 100 Kw To Hk
 • Deltidsjobb Student Bergen
 • Elbil Statistikk
 • Feber Og Vondt I Hodet Hos Barn
 • Sukkermaur
booked.net