Fergetider Halhjem Stord

 1. Mer om
Fergetider Halhjem Stord

Fergetider Halhjem Stord RaskOverfartstid / Crossing time: ca. Overfartstid / Crossing time: ca. Ferje/Ferry: M/F «Flatøy Avgangar Billettprisar Generell informasjon Rutetider i PDF Serveringstilbod Sjekk her om du rekker neste ferje for ferjerute Halhjem - Sandvikvåg. Oppdatert, raskt og enkelt Finnvik - Digermulen; Forøy - Ågskardet; Halhjem - Sandvikvåg; Hansnes - Karlsøy - Vannøy; Hansnes - Stakkvik; Jektvik - Kilboghamn Halhjem–Sandvikvåg er et fergesamband på Europavei 39 over Bjørnafjorden mellom Bjørnafjorden og Fitjar kommuner. Den er 22 km (12 nautiske mil) lang

Du finner også lenker til andre ferjeruter som Norled driver i Hordaland på denne siden. Moskenes ligger langt sør i Lofoten.

Sambandet trafikeres av Torghatten Nord. Her finner du fergeruter.

Gobilen: mai

Denne ferga kan brukes som alternativ rute for de som kjører E6 og må krysse Tysfjorden. Osteproduksjonen ble startet i 2006 av Jørn Hafslund og de produserer i dag en karakteristisk Brie i firkantede blokker og Camembert etter originale franske oppskrifter samt Fanaost og Jønsberg av melk fra egne kuer og ekstern melkeleveranse. De lager også syltetøy av både bær og frukter som passer til ostene. Om du besøker gården kan du, i tillegg til å kjøpe ost og syltetøy direkte fra gårdsutsalget, også foreta en aldri så liten ostesmaking og teste ut de ulike ostene de produserer.

Se dette: Emilie stordalen

Les mer om Ostegården: Her lages verdens beste ost! Sykkeletappe på vakre Austevoll Etter ostesmakingen gikk turen vår videre til Krokeide fergekai hvor vi tok fergen til Hufthamar.

Ferjesambandet Halhjem–Sandvikvåg Wikipedia

Sjekk gjerne rutetabellen her for oppdaterte ruter. På fergen var det en liten kafe som det gikk an å ta seg en matbit, en kopp kaffe eller en is for de som foretrekker det.

Etter ankomst til Hufthamar på Austevoll gikk ruten videre sørover langs østsiden av øyen på godt egnede sykkelstier.

Der var flere ruter å velge mellom, men vi valgte den litt lengre, men veldig vakre ruten som går i kupert terreng på svingete veier langs kysten. Landskapet var preget av skog, kyst, landbruk og husdyrhold og fremstod som et godt bevart kulturlandskap. Beitende villsauer på grønne marker, små gårdsbruk, gamle steingjerder, koselige småbåthavner og moderne oppdrettsanlegg lå spredd ut langs hele ruten. Et godt tips er å huske å sette ned tempoet, nyte naturen og sørge for å stoppe opp og ta inn noen av de flotte naturopplevelsene langs veien om dere velger denne ruten på sykkelreisen.

Velger dere den kortere, men mer trafikkert ruten over øyen, vil dere sykle i innlandet. Også her er det masse vakre opplevelser for øyet på veien og kan være et godt alternativ om dere ser at tiden begynner å renne litt ut i forhold til middagstid på Bekkjarvik Gjestgiveri.

Halhjem Sandvikvåg

Distansen for den østlige ruten på Austevoll var ca. Dere vil derfor også få med dere denne strekningen om dere velger den kortere ruten over øyen som er på «kun» litt over 18 kilometer. Første hotellstopp på Bekkjarvik Gjestgiveri Med mange gode kilometer i beina ankom vi Bekkjarvik Gjestgiveri i strålende solskinn og ble møtt velkommen av vertskapet ved Asta Johannessen som viste oss til rommene som lå lokalisert i den gamle tønnefabrikken på kaien.

Bekkjarvik Gjestgiveri er et familiedrevet hotell som har tatt inn losjerende i over 300 år og har lange tradisjoner og en spennende historie.

Fergene mellom Stavanger og Bergen på E39 På denne ruten er det også to fergeruter, som gir et avbrekk fra bilkjøringen. Den første fergen går fra Mortavika, på Rennesøy, til Arsvågen. Du finner ruteoversikten her. Fra ferjekaien Halhjem utenfor Bergen kan du ta ferjen til Sandvikvåg på Stord når du skal kjøre til Stavanger.

Loading

Herfra går også ferje til Våge på Tysnes. Foto: Gjertrud Coutinho Hvis du ønsker å kjøre direkte videre uten avstikkere er det ca. Herfra går fergen over til Halhjem, som ligger ca. Overfarten tar 45 minutter, du finner mer informasjon om dette fergesambandet her. Bestill billett i forkant av reise med rabattkode: kolumbusskole.

Les mer om rabattkoder og ungdomskort. Kystbussen har daglige avganger direkte til Stavanger Byterminal, eller Bergen bussterminal, med videre forbindelser til Stavanger Lufthavn Sola og Bergen Lufthavn Flesland med Flybussen.

Benutzerseite von Uncas

Reisetid mellom Bergen og Stavanger: Fra 4 timer og 30 minutter. Korresponderende bussruter: Fjordekspressen Konkurrenten Haukeliekspressen Sognefjordekspressen. Grunnet oppgradering og stenging av Byhaugtunnelen fra Forside Ruter Kystbussen. Rutetider og billetter. Ungdomspass Rogaland Med gyldig Ungdomspass for Rogaland kan du reise strekningen Haugesund — Stavanger eller motsatt.

Rabattkoder for reisekort. Les mer om ny prismodell her. Les mer om Strake veien. There was not an exact match for the language you toggled to.

You have been redirected to the nearest matching page within this section. Kultur og attraksjoner. Enklere reising for bevegelseshemmede. Nasjonale turistveger. Scandic Hotels - i alle landets store byer. Nordic Choice Hotels - en annerledes hotellkjede. Thon Hotels - fantastisk frokost. Citybox - moderne lavprishotell med sentral beliggenhet. Ellers er formiddagssolen fin, der vi står. Ser behovet for at sommerleker og sommerklær trengs inn i gobilen, og får pakke det klart til neste tur.

På ettermiddgen drar vi inn til Haugesund 25 min og har det gøy på tivoli, Biltema, og MacDonalds, før Joachim må returnere hjem til Vedavågen. Her er bensinstasjonen bygd ut til et senter med butikker og stor bensinstasjon.

Dassing og snoping. Finner en fin rasteplass. Den er litt skrå, men ikke verre enn at jeg får bygd opp med Spiser kveldsmat, og koser meg frem til natten, og overnatter her.

Ta direkte kontakt med hotellet for bestilling. Middagen vil bestå av buffet for oss og for andre gjester på hotellet.

FERGETIDER HALHJEM STORD Relaterte emner

Tenk sikkerhet — benytt hjelm! Økt popularitet for sykkelferier Det er enkelt å forstå hvorfor sykkelferier har blitt så populære som de har blitt. Man er aktiv og bruker kroppen og fra sykkelsetet er man fleksibel og kan enkelt stoppe langs veien om man finner noe interessant eller bare vil ta en kort pust i bakken. Fra sykkelen opplever man også naturen og området på en helt annen og nærere måte. Man er tett på kulturlandskapet og den lokale kulturen, man er tett på vær og vind og dette gir en annen dimensjon av opplevelser. En sykkelferie er også en sosial ferie hvor man opplever nye ting sammen og støtter, hjelper og pusher hverandre opp neste bakke og rundt neste sving om det skulle bli litt mye motbakker. Det er også en veldig fleksibel måte å komme seg frem på og kan tilpasses til ulike nivå i gruppen, enten ved å benytte ulike sykkeltyper, som elektrisk sykkel eller en kombisykkel, og for de aller sprekeste kan man legge inn noen ekstra avstikkere eller en ekstraløype underveis eller etter at dagens mål er nådd.

Fergetider Halhjem Stord
FERGETIDER HALHJEM STORD Kommentarer:
Redaktør på Fergetider halhjem stord
Torp fra Kaupanger
jeg liker rapporterer norske nyheter voldsomt. Se gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Cosplay.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Ppu Deltid Stord
 • Flo Og Fjære Stord
 • Bilverksted Stord
 • Halhjem Sandvikvåg Fergetider
 • Fergetider Halhjem Sandvikvåg 2018
 • Petter Stordalen Selvbiografi
 • Tekst Jeg Er Så Glad Hver Julekveld
 • Alfa Romeo Elbil
 • Peltz Aurora
 • Notar Fredrikstad
 • Det Skjer I Molde
 • Langtidsstekt Reinsdyrstek
 • Best I Test Madrasser 2016
booked.net