Power Jessheim

 1. Mer om
Power Jessheim

Power Jessheim EnormVelkommen til POWER Jesseheim! Vår butikk ligger i Furusethgata 10, på Jessheim storsenter. Parkering finner du i parkeringshuset Skovly I butikken har vi mye mer, i tillegg til demo- og utstillingsmodeller som skal ut. Ta turen innom POWER Jessheim og gjør et kupp pningstider · I dag Stengt · I morgen 10.00 - 21.00 · tir Nummerkombinasjoner Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for POWER butikker i Jessheim og beste tilbudene fra andre elektronikk btikker her

Alle ledige stillinger nær Jessheim ManpowerGroup

Tilbakemeldinger gis til support recman. Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningsloven. Ønsker du å trekke tilbake din aksept til behandlingen av personopplysninger hos Jobreg så gjøres det ved å at du sletter din egen profil.

Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet. Ønsker du innsyn i informasjon Jobreg har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger,kan du kontakte oss på support jobreg.

Butikkinformasjon

Merk at dersom du er importert inn i en eller flere av våre samarbeidspartnere sitt system, må henvendelser om innsyn, endring og sletting av dine personopplysninger rettes direkte til samarbeidspartneren.

Du vil se en liste over hvilke samarbeidspartnere som har importert inn din profil inne på din profil i jobreg. Forbedre sikkerheten til din brukerkonto og andre brukerkontoer hos oss.

Da får de opp produktinformasjon og pris, betaler via nettbank og tar med seg varen gjennom et skannepunkt og går ut. Eller de kan handle tradisjonelt, eller på nett og få varen levert hjem innen to timer, sier Nilsen.

Jeg er overbevist om at de kommer til å lykkes med denne satsingen, sier hun. I tillegg kommer vi til å ansette 25-30 nye medarbeidere, i både hele og halve stillinger.

Har du lest dette? Badeland jessheim

Selv om vi er moderne trenger vi butikkansatte, sier Nilsen. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

POWER Jessheim, Furusethgata 10 Åpningstider og rabatter

Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Ja Lite folk og mye venting. Like før jeg gikk igjen. Kjøpte mobilen likevel og kom tilbake neste arbeidsdag da den ikke stod til forventningene, plasten var fortsatt på telefonen, men da gjaldt ikke fri returrett på mobiler.

Endte med å måtte selge mobilen på Finn med et solid tap. Burde ha handlet på nett, da er man ihvertfall garantert 14 dagers angrerett, så der sørget Power Jessheim for at ihvertfall én kunde aldri kommer tilbake til fysisk butikk.

Får kun 3 stjerner fordi det alt for ofte er lang kø i kassen grunnet kun 1 som betjener den. Ha Kjempe god service, blide og hyggelige ansatte.

Hadde time og så hva vi skulle ha. Ikke fått pris ennå. For mer informasjon om hvilke informasjonskapsler vi benytter og hvordan vi benytter dem, kan du se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

I relasjon: Cubakrisen powerpoint

Preferanser for informasjonskapsler Godta alle Velg hvilke informasjonskapsler du godtar Du kan finne ut mer om de forskjellige kategoriene av informasjonskapslene ved å besøke vår side om retningslinjer for informasjonskapsler.

POWER JESSHEIM Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

POWER JESSHEIM Kommentarer:
Rapportert den Power jessheim
Lindseth fra Mo i Rana
Se gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Weitsprung. jeg elsker lese om Norge Vennligst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Dyreklinikk Jessheim
 • Kino Jessheim
 • Din Klinikk Jessheim
 • Mobilpant Power
 • Hjemmelaget Powerbar
 • Test Powerbank Tv2
 • Bilxtra Jessheim
 • Singles Day Power
 • Fra Euro Til Nok
 • Colorline Rabattkode 2019
 • Akustisk Gitar Beste Kjøp
 • Linseabonnement Interoptik
 • Hvor Lenge Må Treverk Tørke Før Maling
booked.net