Nrk Siste Nytt

  1. Mer om
Nrk Siste Nytt

Nrk Siste Nytt Unik



Siste nytt fra inn- og utland. Hold deg oppdatert på nyhetssbildet med NRK Nyheter NRK.no er Norges største tilbud på nett: nyheter fra Norge og verden, lokalnyheter, radio- og tv-program, podcast, vær, helse-, kultur-, underholdning Koronapandemien er et verdensomspennende utbrudd av den smittsomme sykdommen covid-19, som skyldes koronaviruset sars-CoV-2. Spredningen av viruset og De siste nyhetene og aktuelt stoff fra NRKS nett av lokalkontorer. Enkel oversikt over det lokale nyhetsbildet i ulike deler av landet Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon

Da er det helt riktig å ta det bort.

NRK Sport Sportsnyheter, resultater og sendeplan

Er det ikke gøy, så er det ikke gøy. Så skjedde stormingen av Kongressen i USA, og virusmutasjoner! Jeg vil si at starten på året var svært turbulent, i en tid der vi alle bare ønsket oss en normaltilstand.

Fra enorm trafikk til mediene under starten av pandemien, der alle søkte informasjon, ser vi nå at folk er lei.

Heldigvis er det håp i sikte, og jeg håper vi kommer sterkere tilbake med mer sosialt samhold, mer festing, glede og kreativitet.

En ny runde med «the roaming twenties» rett og slett, uten at det avsluttes med et krakk da. Tiltalte var da 17 år, og satte seg til motverge da han ble pågrepet, ifølge tiltalen. Den unge mannen er også tiltalt for vold mot en passasjer på et tog i fjor høst.

Koronavirus i Innlandet NRK Innlandet Lokale nyheter, TV og radio

Han ble tatt etter en episode som startet på kjøpesenteret Galleriet i Bergen i 12-tiden mandag. Siktelsen gjelder blant annet kroppskrenkelse, forteller politiadvokat Mats Henriksen. På busstoppet kastet han en Red Bull-boks mot den ansatte, som fikk innholdet på kropp og klær, sier Henriksen. Ifølge politiadvokaten er siktede en såkalt A-gjenganger og godt kjent for politiet fra tidligere. Politiets A-liste omfatter de mest aktive kriminelle.

Det var DR som søndag fikk opplyst av helsedepartementet at kryssvaksinerte skulle få et slikt tilbud.

Vi tar ditt personvern på alvor

Men de får opplyst mandag at det hele skjedde ved en feil. Avisa får dette opplyst av kilder tett på prosessen.

Godkjenningen ventes å åpne for krav om vaksinering for flere sykehusansatte, studenter og føderale soldater, heter det videre. Vaksinen, som amerikanske Pfizer har utviklet i samarbeid med tyske Biontech, fikk en midlertidig nødgodkjenning i desember i fjor.

Det innebar at USA, som et av de første landene i verden, kunne begynne vaksinering mot covid-19. Storbyen blir den første i USA til å innføre et slikt krav. Kun vaksinerte newyorkere vil få muligheten til å spise innendørs på restaurant, dra på kulturarrangementer innendørs eller på treningssenter, kunngjorde ordfører Bill de Blasio tirsdag.

NRK SISTE NYTT Relaterte emner

Presidenten innsettes i Iran Den ultrakonservative Ebrahim Raisi blir tirsdag innsatt som president i Iran, melder flere byråer. Under talen sier Raisi at han vil forsøke å få vekk amerikanske sanksjoner mot Iran, og at en bedret iransk økonomi ikke har sammenheng med «utlendingers vilje», melder Reuters og AFP. Seremonien sendes direkte på statlig iransk TV. Det er det høyeste døgntallet i landet siden starten av pandemien. Den seneste smittebølgen er drevet av den smittsomme deltavarianten. Mindre enn 4 prosent av den iranske befolkningen er så langt fullvaksinert.

NRK SISTE NYTT Kommentarer:
Rapportert den Nrk siste nytt
Husby fra Harstad
jeg liker lese tegneserier knapt. Les også min andre nyheter. En av mine hobbyer er Eingeweide.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net