Det Norske Trav

 1. Mer om
Det Norske Trav

Det Norske Trav GodkjentProposisjoner · Innmeldingsliste · Startliste DNTs organisasjon består av lokale travlag og forbund, og medlemmene i disse. Sentraladministrasjonen organiserer virksomheten innen sporten etter Det Norske Travselskap (DNT) er en medlemsorganisasjon som består av 12 travforbund og 175 travlag. DNT organiserer virksomheten innen sporten gitt av det En av grenene i hestesporten er travsport. Det Norske Travselskap ble stiftet i 1875, og er Norges eldste organiserte sportsgren. DNT`s organisasjon består Det første totalisatorløpet ble kjørt på Bjerke travbane i Oslo i 1928. Det Norske Travselskap (DNT) ble dannet allerede i

Lotteri- og stiftelsestilsynet har lenge antydet at en tapsgrense på 20 000 kroner pr måned er «ansvarlig». For de fleste av oss er 20 000 et beløp som vi ikke vil være i nærheten av å kunne tape på en måned. Imidlertid finnes det flere hundre mennesker som nærmest er yrkesspillere og som vinner mye og har råd til å tape dette. De er på jakt etter spenningen dette kunnskapsspillet gir.

Trav og travsport i Norge

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at også stevner i denne uken kan bli avlyst eller endret på kort tid avhengig av nye nasjonale eller lokale beslutninger. DNT og NT vurderer situasjonen forløpende, og ber samtidig om forståelse for at det denne uken kan være utfordrende å svare på hvordan dagene etter søndag 31. Les mer 11 Kommentarer Farene ved feil longering Longering er en treningsform mange benytter seg av, men på grunn av manglende kunnskap om hestens anatomi og bevegelsesmønster er det mange som påfører mer skade enn nytte under longering.

Les mer 2 Kommentarer Første møte med travsporten Lise ble med en venninne som hadde hest til start på travbanen. Kamera var selvfølgelig også med, noe som resulterte i en stor bildeblogg. Se bildene Mest mulig symmetrisk - En skeiv hest er en skeiv hest inntil vi retter på den, sier veterinær Sibylla Langaker.

22 permitteringer i DNT og Norsk Trav

Men hvorfor trenger vi å rette opp hesten? Gjør vi ikke det, kan vi påføre hesten langvarige skader under trening. Les mer 3 Kommentarer Den usymmetriske hesten Vi mennesker har en sterk og en svak side. De aller fleste har høyre som sin sterke side, men visste du at dette også gjelder for hester? Hvis ikke vil skader raskt oppstå. Les mer Danser på isen Å trene en travhest kan gjøres på mange måter.

DET NORSKE TRAVSELSKAP

Geir Nordbotten bruker naturen for det den er verdt og hestene elsker det. Lavere kostnadsnivå og økt distribusjon av et åpent TV-tilbud skal være hovedårsaken.

I relasjon: 3travel

Les mer Mange hindringer utenfor stevnebanen Lene Mari har hatt en interessant stevneopplevelse hvor hun har møtt på mange hindringer både før og etter stevnet. Heldigvis gikk selve starten godt, men kom hun seg hjem igjen? Du finner bloggen hennes i helgens stevneblogger. Les mer 1 Kommentarer De trener til VM! I første omgang ber vi om at allerede starterklærte hester strykes. Svensk Travsport har bekreftet at dette er en gyldig strykningsårsak for norsktrente hester.

Trenere som allikevel velger å trosse UDs klare reiseråd må selv sørge for å organisere grensepassering for sine hester. Les Utenriksdepartementets pressemelding her. Med registrert eier menes at dersom hesten er eid av én person er kun dennes signatur nødvendig. Et eierskifte har sin gyldighet fra og med den dag det er godkjent av Det Norske Travselskap.

Kamp om makten i norsk travsport: Ap

Det er registrert eier og ny eier som i fellesskap er ansvarlig for utfylling og innsending av eierskiftet. Et eierskifte kan kun utferdiges på fastsatte skjemaer som er godkjent av Det Norske Travselskap.

Eierskiftet gjennomføres ikke dersom kjøper har utestående fordringer hos DNT. Eksportsertifikat 17 Definitivt eksportsertifikat er det dokument som utstedes av Det Norske Travselskap ved varig eksport. Midlertidig eksportsertifikat utstedes for hester som skal delta i løp utenfor Norge eller har midlertidig opphold utenfor landets grenser. Et hestepass er et identitetsdokument utstedt i samsvar med Mattilsynets «Forskrift 28.

Hestepass skal kun utstedes av en godkjent instans som i dyrets opprinnelsesland fører stamboken eller raseregisteret for det aktuelle dyr, eller annen instans som administrerer konkurranse- eller løpshester.

Trav Store norske leksikon

For å få utstedt et hestepass skal hesten ha godkjent navn og DNA-profil, og signalement skal være registrert. Helsekort er en ordnet opptegnelse over alle medisinske behandlinger ført av behandlende veterinær og hesteholder for den enkelte hest merket med hestens navn og registreringsnummer.

Du vil kanskje like: Eurokurs i dag

Helsekortet skal være et vedlegg til hestepasset. Andre registreringer 19 Eier av registrert hest er forpliktet til straks å sende skriftlig melding til Det Norske Travselskap om: 1 Kastrering av hest 2 Når hesten dør eller avlives 3 Ved endring av kjennetegn skal skriftlig melding attestert av veterinær sendes Det Norske Travselskap sammen med hestens pass.

Registreringsavgifter og sertifiseringsavgifter 20 Det Norske Travselskap har en ubetinget rett til å fastsette avgifter for alle forhold som omfattes av dette registreringsreglement. Avgiftene fastsettes for 1 år av gangen og endringer i satsene skal være offentliggjort før 1.

Dette reglement er vedtatt av Det Norske Travselskaps styre den 9. Mange travhester Det blir brukt både kaldblodstraver og varmblodstrave i travløpene. Det er litt flere kaldblodstravere enn varmblodstravere Ponnitrav Dessuten blir ponnitrav stadig mer populært. Helse De fleste helseproblemene hos varmblodstraveren er knyttet til belastningen de utsettes for i løp, og man ser særlig seneskader.

Blant annet er de utsatt for skade i en sene som kalles gaffelbåndet fordi gaffelbåndet tar mesteparten av belastningen i den tidlige vektbærende fasen av steget i trav.

DET NORSKE TRAV Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Hole er opprinnelig fra Lesja, og er utdannet jurist. Han var ordfører i Lesja fra 1999 til 2011, men bor i dag på Nedenes utenfor Arendal. Han har de siste årene jobbet i Det norske travselskap, DNT, som en del av «Hestesportens sekretariat for næringsutvikling og samfunnskontakt». Hole har også hele 13 styreverv ved norske travbaner. Bjerke er den eneste travbanen der han ikke har styreverv.

DET NORSKE TRAV Kommentarer:
Redaktør på Det norske trav
Waage fra Ålesund
jeg liker lese tegneserier jevnlig. Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til gleiten.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Teaology Oslo
 • Vika Kino
 • Når Begynner Barn Å Snakke
 • Jotun Jade
 • Tegne Video
 • Vifte Claes Ohlson
 • Siporex
 • Shirataki Nudler Norge
 • Hvordan Steke Snitzel I Ovn
 • Omx Nordic Stockholm
 • Oppbevaring Av Lp Plater
 • Frogner Tennis
 • Barnehagekontoret Bergen
 • Frelse I Hinduismen
booked.net