Saftig Banankake

 1. Mer om
Saftig Banankake

Saftig Banankake FasiliteterContent [hide]

  Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet Har du brune og overmodne bananer til overs? Her får du en superenkel oppskrift på myk og saftig banankake Vi spiser oss gjennom litt «leftovers» og i dag forbarmet jeg meg over tre brune bananer. Resultatet ble en saftig og god kake Rør smør og sukker luftig. De skal være godt modne, gjerne brune En saftig banankake med mørk sjokolade er perfekt å lage om du har noen brune bananer liggende

  Første gang ble nydelig, da brukte jeg surmelk og natron istedenfor melk og bakepulver.

  Kaken ble ganske flat, og så rå ut inni, men smakte stekt likevel. Andre gang fulgte jeg oppskriften helt, og både konsistens og smak ble faktisk kjipere.

  Sukkerfri suksessterte med seig mandelbunn og nydelig, gul krem. Ei kake som passer perfekt til helg, fest eller feiring — enten man vil eller må ha eit sukkerfritt alternativ.

  Du vil kanskje like: Verdens beste banankake i rund form

  Sunn sjokolade Det er flavonoid i sjokoladen, det er sunt for oss. Flavonoider er kjemiske stoffer som finnes naturlig i planter, frukter, frø, grønnsaker, nøtter, røtter, te og vin og som virker som antioxidanter.

  Krydret banankake

  De finnes både i lys og mørk sjokolade. I mørk sjokolade blir de noen ganger fjernet i produksjonsforløpet, fordi de har en bitter smak.

  Rør margarin og sukker hvitt, og tilsett eggene, ett om gangen. Rør deretter inn most banan.

  SAFTIG BANANKAKE MED SJOKOLADEBITER

  Vend inn grovhakka sjokoladebiter, eventuelt anna smakstilsetning du bruker. Ha bakepapir i en brødform på 1-1,5 liter og hell oppi banankakerøra.

  Avslutt gjerne med ei banan delt på langs. Bare forsiktig og lenge nok til at natronet blitt tilstrekkelig godt blandet. Har du ikke surdeigstarter, kan du alltids bake vanlig banankake.

  I så tilfellet bytter du ut natron med bakepulver. Andre tips Har du ikke vaniljeekstrakt, kan du skrape ut og bruke frøene av halv vaniljestang.

  I relasjon: God saftig eggerøre

  Du kan fritt velge mellom vanlig melk eller plantemelk. For å få fine, rette hjørner med bakepapiret i brødforma, klipper jeg to bakepapir. Ett like bredt som brødforma er bred og ett like bredt som forma er lang.

  Så sprayer jeg litt fett, slik at papiret ikke sklir, ned i bunnen av forma før jeg legger bakepapirremsene på plass.

  SAFTIG BANANKAKE Relaterte emner

  Del på: Facebook Twitter Pinterest God fredag! Endelig helg igjen — og det blir ekstra godt. Ei hektisk veke er forbi og vi vender snuten mot Gol i ettermiddag. Bananbrødet er supersaftig, luftig, grovt uten at det kjennes slik! Perfekt å lage med overmodne bananer i fruktkorga! Bananbrødet i seg sjølv er uten tilsatt sukker og helsekostprodukter. Du kan sjølvsagt smakstilsette bananbrødet med andre ingredienser også.

  SAFTIG BANANKAKE Kommentarer:
  Redaktør på Saftig banankake
  Bråthen fra Gjøvik
  jeg elsker utforske norske bøker nervøst. Se gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Angeln.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  booked.net