Live Nelvik Tore Sagen

  1. Mer om
Live Nelvik Tore Sagen

Live Nelvik Tore Sagen FantastiskLive Johnsrud Nelvik er en norsk programleder på radio og TV og skuespiller. Hun har tidligere jobbet som journalist i Se og Hør og som reporter i P4-programmet Michael direkte. Sammen med Kristine Riis har Nelvik vært programleder for Drillpikene FALT PLADASK: Premierefest NRK-programmet "Dama til" i 2011 med Live Nelvik. Her sammen med kjæresten Tore Sagen Live Nelvik og ektemannen Tore Sagen har tre barn. Hun begynner å le når hun skal skal innrømme noe som åpenbart sitter litt langt inne Fikk sitt tredje barn sammen. NRK-profilene Live Nelvik (35) og Tore Sagen (37) har fått sitt tredje barn. Fra før har paret døtrene Liv Live Johnsrud Nelvik (født 10. desember 1982) er en norsk programleder på i Se og Hør fra 1985 til 2008, og hun er gift med programleder Tore Sagen

Vi var litt frem og tilbake, og han var like villig til å ta mitt som jeg var til hans, sier Hauge Roaldsnes. Alle som har opplevd det sier «ikke forandre navnet ditt når du gifter deg». Selv om ekteskapet føles som evig og alltid der og da, er det ingen garantier for det, sier Nelvik. Enkelte av artiklene i Vårt Land er forbeholdt abonnenter. Vi jobber hver dag for å levere dagsaktuelle nyheter og god journalistikk.

Bli abonnent og få tilgang til alt innholdet vårt. Er du allerede abonnent? Takk for at du støtter oss så vi kan fortsette å levere kvalitetsjournalistikk hver dag! Likestilling Den norske kirke Ekteskap Indremisjon Likestilling.

Hun kom sammen med kjæresten Markus Foss.

Live Nelvik (38): Dette er utrolig skamfullt å si

En time før festen hadde Skarbø latt lange lokker falle til fordel for en lang bob. Rudjord hadde kjole fra Pia Tjeltas kolleksjon. Dette dilemmaets innsender var bekymret for at han runket for mye mens kjæresten var bortreist, og lurte på om dette kunne grense til utroskap. Panelet var i fyr og flamme mens de diskuterte hvorvidt for mye runking er utroskap, eller om det bare er et kompliment til kjæresten. Rådet sporet på et tidspunkt helt av, som de vanligvis gjør, til publikums store glede.

Live Nelvik (38) om familielivet og ekteskapet med Tore Sagen

Uhemmet latter fra salen kastet bensin på bålet for panelet. Dama til-programlederen konstaterer fort at hvis hun ikke var gift med Tore ville hun flydd vekk fra Norge.

Hun tenker seg om litt før hun sier: Åh nå vet jeg det! Live minnes at Linn var førstesjef, hun selv var andresjef og Monika var tredjesjef. Slik fikk alle være sjef, og det fungerte fint. Men en sak var veldig irriterende. Linn og Monika lærte seg raskt å gå på stylter. Live fikk det ikke til. Til slutt fant hun balansepunktet.

Forelsket i guttene Fransebråten var et særdeles trygt og godt sted å være. Derfor bør du ikke straffe barna dine Elsker når Tore parodierer henne Og det er akkurat slik Live føler at hun har det med ektemannen Tore. Paret, som på den tiden begge var ansatt i statskanalen NRK, ble kjærester i 2010. Tre år senere sto bryllupet på idylliske Hukodden Strandrestaurant på Bygdøy i Oslo. Jeg elsker når han ­parodierer en dårlig side ved meg, og jeg gjør det samme til­bake, og han ser sin dårlige side ved at jeg blåser den opp.

Jeg tror at det er sånn vi har unngått mange krangler. Vi tuller heller med det. FOTO: Astrid Waller Vis mer Og nylig opplevde Live det hun beskriver som et av sine stolteste morsøyeblikk — da også eldstedatteren Liv brukte ­humor for å avvæpne en diskusjon hun hadde med pappa Tore. Han lo godt av seg selv da han innså hvordan han hadde vært, og det ble et veldig morsomt øyeblikk.

Da ble jeg ekte stolt av datteren min. Tore er tidvis mer tålmodig og mye mer nøye enn meg.

Dette synes Live Nelvik er det mest sexy ved en mann

Han er den som kan sette seg ned og lære barna sjakk og disker opp med de nydeligste middagsretter. Mens jeg er Live bryter ut i latter.

Og prosjektlederen i hverdagen. Jeg lager ikke gourmetmiddager, men jeg er ­lidenskapelig opptatt av kaker. Begge leser høyt på senga og synger kristne nattasanger vi har med oss fra barndommen. Det har ikke vært noen store ­diskusjoner vi har vært nødt til å ta.

Det er ganske organisk — der mitt beger er fullt, tar han over. Når han har fått nok, da har jeg mer å gå på. Det er aldri to bomber som går av på likt. Det blir good cop, bad cop i forskjellige situasjoner, og de ­rollene veksler vi litt på å ha. Nå skal jeg være forsiktig med å ­generalisere, men det er jo noe som heter «Det tredje ­skiftet».

Tore Sagen

Ja, vi er blitt mye mer likestilt, vi har pappapermisjon, og fedrene er mye mer til stede nå enn før. Men når det kommer til dette tredje skiftet, handler det om all den usynlige logistikken som det å ha barn fører med seg.

Last ned også: Lukt i underlivet klimakteriet

Og der er gjerne mor den drivende kraften. Med ord tegner Live et eksempel: Vinteren er på hell. Alle vintersko er blitt for små. Da er det jeg som oppi hodet mitt begynner å organisere.

LIVE NELVIK TORE SAGEN Relaterte emner

Her sammen med kjæresten Tore Sagen. Nelvik forteller om hvordan hun falt pladask for ordensmannen Sagen. Som setter seg ned på huk og snakker smed høy, pedagogisk stemme sånn at andre skal høre det: «Hei, kompis! Hva er det du fant der a? Jeg er for eksempel opptatt av amming og ammepress.

LIVE NELVIK TORE SAGEN Kommentarer:
Forfatter på Live nelvik tore sagen
Lier fra Haugesund
Les også min andre innlegg. jeg er tent på internationale Front. jeg elsker utforske norske bøker eventyrlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net