Hvite Smil

  1. Mer om

Hvite Smil SupremeHvite Smil er din tannlege midt i Drammen sentrum med dyktige og erfarne medarbeidere. Senteret har fokus på pasientenes trygghet og velvære Hvite Smil i Drammen er en klinikk med ett bredt behandlingstilbud. Klinikken Hvite Smil har ett bredt behandlingstilbud, som dekker de fleste behov innen Siste vurderinger av Hvite Smil AS. Tannlege: Claus Gamborg Nielsen Skrevet See the latest posts and updates · General Dentist · Cosmetic Dentist · 2.1K followers · Last posted about 11 months ago · Bjørnstjerne Bjørnsonsgate spør Claus Gamborg Nielsen retorisk. Den danskfødte svensken har hatt praksisen Hvite Smil i Drammen i snart 20 år, og

Hadde lenge hatt problemer med en visdomstann. Bedøvelse ble satt uten at jeg kjente det.

Tannen var ute på ett blunk! Vil på det varmeste anbefale denne tannlegen og hyggelig personell! Har også anbefalt stedet til andre kunder som har vært veldig fornøyd.

Anbefalt veldig fornøyd kunder til til priser. Har med andre stedet behandling ifra anbefales!

Har du lest dette? Lovdata arbeidsmiljøloven

Vært selve som også alt. Nærliggende lignende selskaper.

australiaenred.com Microsoft Windows 10 Pro OEM CD

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted.

Disse tannreguleringene synes ikke, men gir raskt resultater. Tannreguleringer for voksne er enten gjennomsiktige, eller såkalte usynlige tannreguleringer som festes på baksiden av tennene. Finn din tannklinikk. Du kjøper dette hos tannlegen etter en lovpålagt røntgen.

WhiteningPasta™ Perfekt hvitt smil! Vibey Norway

Skinnene er en engangsinvestering, forteller tannlegen. Martine Gladtvet minner om at hvite tenner også handler om arv og genetikk.

Noen har naturlig hvitere tenner enn andre, andre er predisponert for gulere tenner. Vi er forskjellige også når det kommer til tenner.

Hvite Smil

Hva med alle kjerringrådene? Fungerer bakepulver? Nettet er fullt av kjerringråd: Puss med bakepulver eller kokosolje, spis jordbær, eple, blomkål, selleri og gulrøtter. Noen hevder til og med at det går an å bruke Jif. Jeg tror ikke kokos i seg selv gir hvite tenner, men det kan gi en polish. Noen studier viser dessuten at kokos kan bekjempe bakterier som forårsaker tannråte, sier tannlegen.

HVITE SMIL Relaterte emner

Kontakt Avdekker og bekjemper søvnapné Avdekker og bekjemper snorking og den skjulte helsefaren søvnapné, som på sikt kan medføre blant annet hjertestans, dårlig søvnkvalitet, hjerte- og karsykdommer og diabetes. Året var 2007 og den anerkjente tannlegen Claus Gamborg Nielsen, fikk en dag plutselig en idé. I 2007 hadde han rukket å jobbe som tannlege i egen praksis i seks år, men hadde vært praktiserende tannlege helt siden 1993. På klinikken hans, Hvite Smil, var det i begynnelsen et stort fokus på nettopp kosmetisk behandling av tenner. Han forstod at navnet var begrensende og valgte å dele virksomheten sin i flere deler. Først ut var Drammen Søvnklinikk. Da kom jeg over snorkeskinner og lurte på hvorfor ingen drev med dette i Norge, forteller Nielsen engasjert.

HVITE SMIL Kommentarer:
Rapportert den Hvite smil
Sæbø fra Drammen
Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Turnier. Jeg nyter lese om Norge lat.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net