Hvordan Bli Kjendis Sims 4

  1. Mer om
Hvordan Bli Kjendis Sims 4

Hvordan Bli Kjendis Sims 4 SpotlysDenne uken kunngjorde vi utvidelsespakken The Sims™ 4 Kjendisfaktor*, så vi har mye å Uansett hvordan simmen din velger å bli berømt, så vil det komme Sikt mot stjernene, og bli kjendis i The Sims™ 4 Kjendisfaktor. Bygg opp en karriere som skuespiller, bli en vaskekte A-kjendis, og styr livet til simmene Få flere kjendispoeng med denne juksekoden. Skriv inn koden: testingcheats true før du skriver inn juksekodene som følger Du må ha “The Sims 4 – Kjendisfaktor” for å kunne bruke disse juksekodene. Last opp videoer for å bli mer berømt og tjene mer penger Sikt mot stjernene, og bli kjendis i The Sims™ 4 Kjendisfaktor. Send simmene til filminnspillinger og VIP-fester og avgjør hvordan de skal oppn

Nyheter kjendis xbox one øl

De som ønsker å bli en stjerne, bør delta på alle de største partiene i byen, være aktive og vennlige. Stjernenivået til et sim vil forandre seg, som kan spores i Journal of Symology på Celebrities-siden.

Hurtig tilgang til denne siden er gitt ved å trykke på hurtigtasten "L" på tastaturet. Her finner du antall kjente stjerner, antall gaver og rabatter, samt pengene som er lagret. Men det er en enklere vei til berømmelse.

På slutten av emnet vil vi se på hvordan i Sims-3 å bli en kjendis ved hjelp av kode. Det er ingen bestemt kombinasjon for dette, men du kan heve kjendisnivået.

For å gjøre dette, bruk utviklerkoden: testingcheatsenabled true, som du må gå inn i konsollen.

Velg nå et sim med Shift-tasten trykket og alternativet "Celebrity" valgt. Signalering beacons vil være tilstedeværelsen av sikkerhet, en gjenkjennelig person og topp service.

Kjendisfaktor

I Sims 3 skiller en kjendis seg fra en vanlig sim med et stjerneikon. Disse stjernene viser karakterens popularitetsnivå. Som i en typisk hotellvurdering, er maksimalt antall slike stjerner fem. Følgelig har de mest populære personlighetene fem stjerner.

Slik blir du berømt i utvidelsespakken The Sims 4 Kjendisfaktor

Lyst utseende er ikke nødvendig i det hele tatt. Utenfor i byen Bridgeport vil en kjendis gi ut en klubbstil av klær og et navn i tråd med den virkelige karakteren.

En fin bonus til statusen som en fantastisk personlighet vil være gaver sendt av entusiastiske fans. Avhengig av popularitetsnivået, vil gaver være dyre eller billige. Imidlertid, i tillegg dedikert til karrierer som allerede er produsert, i tillegg til dette ved hjelp av Amatør endringer, mange yrker er også laget håndterlig i spillet.

Så utviklerne måtte komme opp med noe helt nytt, og kom opp med ideen, i tillegg til å innføre en mer tradisjonell karriere som skuespiller, skape en karriere influencer, potensielt interessante Generasjon H — noe som ville være forbundet med mote, design og Internett. Men det viste seg å være vanskelig, ettersom de mangler visuell interaksjon.

Man kan til og med bli kjendis selv — for eksempel ved å starte band eller ta del i den nye skuespillerkarrieren, eller bare ved å imponere eksisterende kjendiser. Dette har både fordeler og ulemper; fordelene inkluderer at man inviteres til alle de hotteste stedene og til og med får betalt om man velger å kaste sin glans over fester og lignende.

Ulempene inkluderer alle idiotene som skal ha autografer hele tiden, og paparazzier som ustanselig følger etter deg for å ta bilder av deg i tide og aller helst utide.

Kjendiser er like trette som oss Jeg kan egentlig ikke si at jeg synes kjendislivet er så fryktelig spennende i Helaften. Kjendisfester er egentlig helt som alle andre fester, bare at de er fulle av kvalmende folk som ikke vil snakke med deg før du har «imponert» dem eller fått en viss mengde kjendisstjerner som indikerer hvor berømt du er.

Erobre publikum: Hvordan bli en kjendis i "Sims

Kanskje det er slik i virkeligheten også, hva vet jeg? Men når du først blir kjent med dem, oppdager du at de oppfører seg omtrent som vanlige simmer. Det at de bruker store solbriller innendørs gjør dem ikke morsommere å være sammen med. Lev et liv i luksus — Bli lagt merke til i byen i moderne byklær, og kle deg i glamorøse antrekk på settet. Høyere status betyr bedre kjendisfordeler.

The Sims 4: Hvordan tjene Simoleons raskt (uten juks)

Gjør deg klar til å skinne i rampelyset og leve et liv som kjendis. Nå kan simmene leve ut drømmen om rikdom og berømmelse! Bli en ekte stjerne i karrieren du allerede er i, eller sus mot stjernehimmelen med en ny jobb.

Sol deg i rampelyset som håpefull skuespiller, eller direktestrøm hvert øyeblikk av livet som influencer.

HVORDAN BLI KJENDIS SIMS 4 Relaterte emner

Som musiker kan du spille foran T-banestasjonen. T-banestasjoner er markert på kartet De viktigste stedene i den nye bydelen kan plasseres i Sunset Valley og andre byer Bartender er ingen jobb. For å låse disse opp må du skrive inn en kode. Hvis bildet er i ønsket høyde slipper du bare museknappen. Snarvei for å kunne nå kjendispanelet. De føler seg heller ikke hjemme i store grupper med mennesker.

Hvordan Bli Kjendis Sims 4
HVORDAN BLI KJENDIS SIMS 4 Kommentarer:
Forfatter om Hvordan bli kjendis sims 4
Hustad fra Finnsnes
Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er Heimkino. jeg liker studere dokumenter svakt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net