Samsung Qled 8k 65

  1. Mer om
Samsung Qled 8k 65

Samsung Qled 8k 65 EnkeltSe beste pris på Samsung QE65Q800T. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Fra 2020, 65", Ultra HD (8K), QLED, Smart TV, HDR Se 2020 Q950TS Smart-TV med Infinity Screen og ekte 8K-oppløsning. QLED 8K gir deg en utrolig opplevelse og en slank design Se 2020 Q800T Smart-TV med ekte 8K-oppløsning og Object Tracking Sound. Oppgrader TV-lydanlegget med QLED 8Ks adaptive lydteknologi Denne Samsung 65" Q950 8K QLED UHD Smart-TV-en QE65Q950RBT med en kraftfull Quantum Processor 8K, ekte 8K-oppløsning med 8K AI-oppskalering, Color Volume Samsung 65" Q950TS 8K UHD QLED smart-TV med kant-til-kant-design kan gjengi bilder i imponerende 8K-oppløsning og med presise detaljer ved hjelp av

TV-en leveres med No-Gap-veggfeste. Den nye versjonen av Quantum Processor 8K oppskalere alt innhold på best mulig måte slik at skjermens utrolige oppløsning utnyttes maksimalt. Du kobler alle kabler og enheter til en ekstern koblingsboks, One Connect Box, og bare én lettplassert transparent kabel leder opp til selve skjermen.

No Gap wall mount er et smart og slankt veggfeste som lar deg henge TV-en helt tett på veggen. I Q800T-serien er bakbelysningen løst med Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på mange billigere TV-er. I kombinasjon med den raffinerte Ultimate 8K Dimming-funksjonen gir dette et sortnivå som kommer svært tett på OLED, samtidig som du får en helt overlegen briljans og lysstyrke.

Samsung QE65QTAT 65´´ 8K UHD QLED TV Svart, Techinn

Dolby Atmos, til anlegget ditt eller en kompatibel lydplanke. Ekstra elegant Bluetooth-basert Smart Control i metallfinish følger med. Tradisjonell, infrarød trykknapp-fjernkontroll — for eksempel som supplement — kan kjøpes separat TM1240A.

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. Opplev utrolig detaljrikdom med 33 millioner piksler som gir en befriende og naturlig følelse av realisme, takket være fire ganger høyere oppløsning enn 4K. Standard 8K-innhold basert på gjeldende 8K-standarder for strømming, tilkobling og dekoding.

Samsung QE65QT

Støtte for fremtidige standarder og standarder fra tredjepart kan ikke garanteres eller kan kreve kjøp av ekstra utstyr eller adapter. Kraftfull intelligens som gir overlegen realisme Quantum Processor 8K Samsungs kraftige, intelligente prosessor skaper en utrolig seeropplevelsen med enestående 8K AI-oppskalering og Adaptive Picture-funksjon.

Dermed er du alltid garantert full opplevelse av kraften i 8K. AI-oppskalering gjengir naturlige teksturer, realistiske kanter og reduserer støy piksel for piksel slik at alt du ser, er perfekt virkelighet.

Datamaskinen blir stadig foret med nytt innhold, og finner enda bedre løsninger på skaleringen. Og de blir implementert i nye programvareoppdateringer. Det at filtrene kan implementeres på hver enkelt scene, gjør at vi får en helt ny måte å skalere opp bildene på kontra de tradisjonelle måtene vi har brukt tidligere, sier produktspesialisten.

Stadig større TVer — Det store spørsmålet er innhold tilgjengelig i 8K?

Har du lest dette? Test samsung galaxy xcover

Men det pusher våre ingeniører til å tenke helt nytt, og det kommer til å forbedre SD- og HD-signalene du sitter og ser på i dag.

Ambient mode skal hindre at TVen blir et sort hull på veggen når den ikke er i bruk, ved å matche skjermspareren med tapeten.

Du kan også legge inn egne bilder og tekst. Så de synes dette er et naturlig steg å ta. Bedre pikseltetthet er viktig når skjermene blir større, uansett om signalet er 8K eller ikke. Flere piksler gir en bedre seeropplevelse uansett, dette er samme problemstillingen som vi så på 4K, sier han.

Her er Samsungs heftige QLED

For oss er 65-tommer blitt folke-TVen, vi selger mer og mer 75 tommer, og vi har også 85-tommere som selger godt. Ikke minst fordi prisene har lagt seg under 50. Og TVene smelter inn i stuen bedre enn noen gang før, sier han. Det er mye takket være Samsungs satsning på én felles, tynn strøm- og signalkabel, hvor selve teknologien ligger en i boks du kan skjule i et skap eller bokhylle.

Samsung 65" QT 8K UHD QLED Smart TV QE65QTAT () outlet australiaenred.com

Her er det også fullt mulig å laste opp familiebilder. Rosinen i pølsa er selvfølgelig muligheten til å spille av 8K-video fra kompatible kilder. Samsung-skjermen har imidlertid bare delvis støtte for den nyeste HDMI 2.

Vi synes godt at Samsung kunne spandert mer på en nyere modell som dette.

SALGSKLAR 8K FRA SAMSUNG

Her er heller ingen støtte for spill med 120 bilder i sekundet, slik man blant annet finner på 4K-modellene Q80T, Q90 og Q95T. Samsung har imidlertid sørget for å inkludere en egen spillmodus, med lav forsinkelse på ca 10 ms.

Da kan det hende du vil ønske å oppgradere skjermen din også.

SAMSUNG QLED 8K 65 Relaterte emner

TV-en leveres med No-Gap-veggfeste. Den nye versjonen av Quantum Processor 8K oppskalere alt innhold på best mulig måte slik at skjermens utrolige oppløsning utnyttes maksimalt. Du kobler alle kabler og enheter til en ekstern koblingsboks, One Connect Box, og bare én lettplassert transparent kabel leder opp til selve skjermen. No Gap wall mount er et smart og slankt veggfeste som lar deg henge TV-en helt tett på veggen. Quantum HDR 3000 Noen ganger forsvinner detaljer i områder som er for lyse eller for mørke. Quantum HDR 3000 gjør at disse detaljene blir synlige uansett lysstyrke. AI-oppskalering optimerer ethvert innhold for en best mulig seeropplevelse og lyssterke farger som fremstår like klare uansett innsynsvinkel.

SAMSUNG QLED 8K 65 Kommentarer:
Forfatter på Samsung qled 8k 65
Solberg fra Trondheim
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Radweg. Jeg nyter lese tegneserier raskt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net