Erlend Elias Bragstad

  1. Mer om
Erlend Elias Bragstad

Erlend Elias Bragstad MagiErlend Elias Skoglund Bragstad, best kjent som Erlend Elias, er en norsk makeup-artist, frisør, foredragsholder og tv-personlighet. Han har deltatt i tv-programmer som Skal vi danse, Farmen Kjendis og Camp Kulinaris Erlend Elias Skoglund Bragstad (født 15. juni 1982 i Tysfjord i Norge), best kjent som Erlend Elias, er en norsk makeup-artist, frisør, foredragsholder og k Followers, 2336 Following, 2135 Posts - See Instagram photos and videos from Erlend Elias Bragstad I fjor holdt kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (38) på med en liten ryddesjau i leiligheten på Lilleaker i Oslo Det er liten tvil om at tv-profil og stylist Erlend Elias Bragstad (38) ofte har mange baller i luften. Det betyr imidlertid ikke at han

Han deler derfor den lange oppussingsprosessen med følgerne sine under emneknaggen, erlendeliaspusseropp. Nå er de brettbare tredemøllene på tilbud Dette er likevel ikke hans første oppussingsprosjekt. Han har flere ganger bistått i andres oppussingsprosjekter, i tillegg til at han også pusset opp sin gamle leilighet.

Interiørstilen i den tidligere leiligheten beskriver Erlend Elias som «versace»- og «liberachi»-inspirert. Det er uansett ikke det å gå ned i vekt jeg har strebet etter, det har handlet om å få et bedre liv generelt. Nå føler jeg meg nesten nyfrelst og lettere til sinns.

Du vil kanskje like: Telia fyll på

Nå ønsker jeg å jobbe mer aktivt med mental helse og dele mine erfaringer. Det er viktig at folk skjønner at man kan komme seg opp igjen, sier han til VG. Det er kostholdscoach Thea Helene Danielsen i Flexikost som har geleidet Bragstad i veien mot et sunnere kosthold. Danielsen lar seg imponere over resultatene han har oppnådd. Fra ikke å stå opp, bestille mat i sengen og hate trening, til å planlegge, handle, trene og lage mat på sitt eget kjøkken.

Han ser på meg med et fast, intenst blikk og fortsetter: Jeg tror også på karma og gjenfødelse.

Sjelen min er den samme gjennom flere liv. Jeg bruker Gud og Jesus mye i bønnene mine. Jeg ser ingen konflikt mellom sjamanismen og kristendommen, for det er jo mitt høyere jeg man påkaller uansett.

Erlend Elias Huset

Jeg vil bare si til alle der ute at man må ikke dømme eller se ned på noen. Man må heller være sterkere i sin egen tro.

Uansett hva man kaller det, så er det noen ting som er større enn oss, og det må vi ta vare på. Ikke la mørke krefter komme til, men bevar lyset! Det er veldig viktig.

Foto: Kari Flaata Halling Troen på prøve Erlend Elias mener at det er et stort ansvar å være spåoperatør: Jeg ble spådd i 2017 at jeg i august 2018 skulle miste en person jeg var veldig glad i.

Jeg tenkte: Hvorfor i all verden sier du det? Så jeg gikk med angst hele tiden.

I relasjon: Data boost telia

Jeg visste jo ikke at det var pappa det var snakk om, men forsto det da han ble syk i jula. Det er litt rart, for jeg har aldri tatt mye bilder av ham før. Fra jul og til han døde august 2018, har jeg filmet ham mye, tatt masse bilder, vært mye på besøk og prata mye.

Vi kom hverandre veldig nær og ble kjent med hverandre på en helt annen måte.

Erlend Elias vil inn på Stortinget

Da pappa ble syk, klarte jeg for første gang å stoppe blod ved hjelp av healing. Jeg holdt på helt til sykebilen kom. Pappa døde etter å ha blitt feilbehandlet på sykehuset. Jeg visste jeg jo at det var menneskelig svikt, men det satte troen min veldig på prøve. Jeg var rasende på Gud. Likevel var det troen som hjalp meg til å komme videre i livet og klare å stå oppreist, forteller Erlend Elias.

Erlend Elias Bragstad Bøker australiaenred.com

Tøffe år Ikke bare var han urolig for at testikkelkreften skulle komme tilbake. Det ble også slutt mellom Erlend Elias og hans mangeårige partner. Foto: Privat — Det ble mye på en gang. At kommunene på Hadeland har laget en egen handlingsplan for å bedre inkludering av mennesker som bryter med normer for kjønn og seksualitet viser at de tar utfordringene på alvor og at viljen til å arbeide for mer mangfold og likestilling er der, sier Bjurstrøm.

Erlend Elias Bragstad Archives

Erlend Elias har så bred erfaring så han syr sammen temakvelder etter kundens ønsker og behov, her er det få begrensinger. En av han sterkeste sider er som konfransier, der formidler han budskapet med humor, glimt i øyet, men med stor profesjonalitet. Men han innrømmer at bompenger også var en faktor i valg av parti. Han kom med sin egen kolleksjon i løpet av 2018, og var med å arrangere Norges første Sapmi Fashion week og en rekke andre moteshow, der han har vært både konferansier og koordinator.

Erlend Elias Bragstad foredrag Identitet Identitet kommer fra det latinske ordet «idem», som betyr uforanderlig. Det var kanskje tilfelle, men slik er det ikke i dag.

Vår identitet er stadig i forandring og det er ikke alltid like lett å føle med. Er personligheten vår alltid i forandring, eller er den konstant?

ERLEND ELIAS BRAGSTAD Relaterte emner

Den fargerike gledessprederen arbeider også som make-up artist og stylist, og i det siste har han reist rundt og holdt foredrag. Fortrengte evner har nå kommet frem i lyset og har blitt en berikelse for Erlend Elias. Kjendisstylist Erlend Elias. Restauranten er stille og fredelig, ingen musikk i bakgrunnen, et perfekt sted for et intervju. Det gamle Raadhus ble nevnt i forbindelse med en spøkelsesvandring jeg deltok på for noen år siden.

Erlend Elias Bragstad
ERLEND ELIAS BRAGSTAD Kommentarer:
Redaktør på Erlend elias bragstad
Henriksen fra Svolvær
jeg elsker lese bøker uskyldig. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Cuju.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net