Vaske Bunadskjorte Bomull Med Broderi

  1. Mer om
Vaske Bunadskjorte Bomull Med Broderi

Vaske Bunadskjorte Bomull Med Broderi MerkeligBruk varmt vann, på rundt 60 grader Rør jevnlig i vannet for å holde skjorten i bevegelse Når vannet har sunket til en temperatur hendene tåler, kan skjorten krystes forsiktig Ikke gni på skjorte eller Dersom en skjorte består av både bomulls- og linstoff, må den vaskes Hvis du ser at broderiet ”blør”, ha hvit eddikessens i vaskevannet

Gni inn flekken, la det virke noen minutter, og vask ut.

Hvordan stryke bunadskjorte

Noen flekker krever at såpen får virke litt på flekken før du vasker og skyller. Og husk å skylle godt. Såperester kan gjøre at skjorta gulner, er rådet fra Elisabet Høye.

Hva så med majonesflekkene, eller melonsaften du fikk på armen sist du var i selskap? Ta deretter litt zalo eller flytende tøymiddel på flekken. La det virke i 15 minutter før du skyller og vasker på vanlig måte.

Ta vare på bunaden din!

Bruk så høy temperatur på vannet som skjorta tåler, forklarer Høye. Husk å tette hullene ved kleshengeren godt sånn at det ikke sniker seg møll inn. Stell av bunadsskjorten Har du en skjorte med broderi bør den vaskes for hånd, da vil den holde seg fin lenger.

Har du lest dette? Stryke bunadskjorte lin

Bomull- og linskjorter uten broderi tåler maskinvask i nyere maskiner. Etter vask og bruk skal skjorten ikke strykes, dette gjør at den gulner. Det finnes likevel håp dersom du nå kom på at den ble strøket for ett år siden, før du pakket den ned!

Slik redder du bunadsskjorten

Finn frem skjorten og legg den i iskaldt vann med isbiter natten over, skift vann to ganger. Middels temperatur er nok. Setter du jernet på max eller på lin som det ofte står på strykejernet, kan den lett bli brun! Prøv å unngå brett på ermene, linskjortene skal ha runde og fine ermer. Heng skjorten opp så den blir helt tørr før bruk.

Huff, jeg sølte på bunaden

Likevel må det rå muskelkraft til for å dra og strekke i skjorten underveis. Hun anbefaler å starte med halslinningen og området rundt, for så å gå videre til ermene. Start med området rundt mansjettene. Ermene skal være rundstrøkne.

fru storlien: vask og stell av bunadskjorter

Det vil si at det ikke skal være noe press på midten. Stryk deretter baksiden av skjorten og avslutt med forsiden.

Varmen på strykejernet bør være cirka 60 grader. Skal du spise is på 17. Jeg broderer og monterer de fleste bunadskjortene fra Norge, og tar imot bestillinger på: Brodering og montering av ny bunadskjorte Montering av ferdig broderte deler til bunadskjorten Brodering av deler til bunadskjorten, hvis du ønsker å montere den selv Skifte deler på bunadskjorten f.

Her er noen tips for å få en strøken bunadskjorte. Setter du jernet på maks eller på lin som det ofte står på strykejernet, kan den lett bli brun. Slik vasker du bunadskjorten ren og hvit Noen foretrekker å vaske bunadskjorten for hånd, andre velger maskinvask.

Begge deler går greit.

VASKE BUNADSKJORTE BOMULL MED BRODERI Relaterte emner

Foto: Scanpix Vis mer Malin Gaden torsdag 13. Dersom du ikke har bunad må kanskje en kjole kjøpes inn. Hva med en av disse? Huset skal gjennom den årlige vårrengjøringen, maten skal handles, sølvet skal pusses og bunadskjorten skal vaskes og strykes. For hva er det vi egentlig skal gjøre med bunadskjorten?

VASKE BUNADSKJORTE BOMULL MED BRODERI Kommentarer:
Forfatter om Vaske bunadskjorte bomull med broderi
Wold fra Bergen
Se over min andre nyheter. Jeg trives Korfball. jeg elsker utforske norske bøker intensivt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net