You Portalen

  1. Mer om
You Portalen

You Portalen Skynd degEr et hjelpemiddel for skoler og skoleeier (fylke/kommune) til å administrere utprøvings-periodene i UTV. Tjenesten brukes som informasjonskanal mot elever og er et studieforberedende utdanningsprogram. Hvis du skal velge studiespesialisering er det en fordel om du er flink til å arbeide selvstendig med teoretiske Skoletest er et digitalt verktøy for samtaleforberedelse, kartlegging av interesser og utforskning av utdanningsmuligheter. Den er enkel å bruke for både YOU-portalen.no er markedets mest komplette samling av digitale verktøy tilknyttet karriereveiledning for ungdom. Tjenestene er skreddersydd for faget verktøy for yrkes- og utdanningsveiledning på ungdomsskoler og videregående skoler. Hjem / logg inn · Nyheter · Ofte stilte spørsmål · Om YOU-portalen

Der deltek rådgjevarar frå grunnskule, vidaregåande skule, Nav, oppfølgingstenesta og Hallingdal karrieresenter.

You Portalen No Page

Buskerud fylkeskommune arrangerer årleg inntakssamling i desember, og i tillegg arrangerer rådgjevarforumet i Buskerud vårkonferanse med fokus på ulike tema. I Hallingdal arrangerer vi også yrkesmesse anna kvart år for elevar i 9. Kva slag «verktøy» brukar du oftast i karriererettleiinga? Kva er du mest opptatt av i jobben din for tida?

Målsettingen er å gjøre elevene i stand til å knytte kunnskapen om seg selv, og kunnskapen om yrker og utdanninger, sammen i et reflektert karrierevalg. Rådgivinga skjer både i klassesituasjon, i mindre grupper og individuelt.

Interessetester

Difor har rådgivar fast trefftid i skuletida, i samarbeid med helsesøster. To utgaver for elever i ungdomsskolen som skal velge utdanningsprogram på vgs for elever i videregående skole som ønsker å foreta omvalg eleven kan velge bilde- eller tekstbasert variant Studietest for elever i videregående skole, eller andre, som ønsker å ta høyere utdanning Hvordan fungerer Skoletest?

Testen starter med at elevene tar stilling til en rekke utsagn vedrørende egne interesser, evner og motivasjon. Studietest benyttes også på ST vg1 for å vurdere programområde på vg2.

I den gule sirkelen kan du utforske videregående og høyere utdanning, yrker og gå til Vigo. Abonnerer dere på filmserien «I riktig retning» har dere også tilgang til en rekke filmer under «Yrker» og «Utforsk vgs».

Abonnerer dere på Skoletest eller Karrierepermen, kan du gå til disse via knappene til høyre på siden.

Sørg for at påmelding er deaktivert inntil du har gått gjennom de øvrige punktene i dette kapittelet: Klikk «Deaktiver påmelding» hvis lampa over knappen lyser grønt. Når påmelding er deaktivert, kan ingen elever melde seg på.

Vennesla ungdomsskole : Videregående skoler

I disse vil det muligens ligge elever klikk «Vis elever» for å undersøke. Ligger elevene i sin fjorårsklasse, klikk «Flytt opp elever».

Opprett så klassene på nederste trinn igjen. Dette kan også kreves, ref.

Videregående skoler

Elever som ligger inne med e-post får tilsendt en kvittering når de har valgt hospitering, og dersom skolen sletter eller endrer påmeldingene. For å importere, klikk «Importer elever». Benytt deg av spesialtilbud, unike rabatter og vår personlige og skreddersydde service. Tjenestene er skreddersydd for faget utdanningsvalg i ungdomsskolen, og arbeid med karriereplanlegging i VGS.

YOU PORTALEN Relaterte emner

Skoletest Når eleven møter forberedt, blir samtalen bedre For mange elever er det å skulle foreta valg vedrørende videre skolegang og utdanning en krevende prosess. De har ofte begrensede kunnskaper om mulighetene de har foran seg. Kanskje har de heller ikke reflektert så mye over hva de vil og hva de passer til? Når eleven kommer til veiledning med et stort «Vet ikke! Skoletest er et digitalt verktøy for samtaleforberedelse, kartlegging av interesser og utforskning av utdanningsmuligheter. Den er enkel å bruke for både rådgivere og elever og har bidratt til å heve kvaliteten på veiledningssamtaler i norsk skole siden 2003. Verktøyet kan brukes isolert, eller sammen med de øvrige produktene her på YOU-portalen.

You Portalen
YOU PORTALEN Kommentarer:
Forfatter om You portalen
Beck fra Tromsø
Jeg nyter dele interessante nyheter jevnlig. Se min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Banzai Fallschirmspringen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net