Cisco Norge Ansatte

  1. Mer om
Cisco Norge Ansatte

Cisco Norge Ansatte NyttigCisco er et verdensomspennende teknologiselskap som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger Kreftlegene på Radiumhospitalet bruker avansert videokonferanseutstyr fra Cisco i møte med leger ved Ullevål sykehus, sykehuset Østfold Kalnes og sykehuset i Kopi etter hendelse: Fikk du ikke med deg Unite Your Edge IoT kunngjøringene? Hold deg oppdatert delta på et virtuelt arrangement Med alle ansatte på hjemmekontor, har ledelsen jobbet hardt for at medarbeiderne skal føle en stor grad av trygghet og fleksibilitet - noe Cisco Cisco was founded in 1984 by a small group of computer scientists from Stanford University. Bedriftsstørrelse: 10 001+ ansatte

Få selskaper har vel vært bedre forberedt enn oss - både fra et teknologisk og kulturelt perspektiv.

Cisco: Trådløst nett i verdensklasse

Å få ansatte til å arbeide eksternt har vært den enkle delen - kultur og ledelse er mye vanskeligere. Derfor har det hele veien vært viktig for oss å bygge tillit, og gi alle våre medarbeidere friheten til å legge opp sin egen arbeidshverdag.

Men det vil jo bygge størrelse, samtidig som industridesign-teamet vil bygge tynne produkter, sier Klasson. Sånn sett blir alt et kompromiss, for å lage det beste produktet. Og som alle datamaskiner, trenger den et operativsystem - en utgave av Linux, for Cisco Norge sitt tilfelle, som også utvikles på Lysaker.

Danner norsk allianse på Cisco og NetApp

Stine Marie Hagen Publisert: tirsdag 26. Trine Strømsnes inntok da rollen som fungerende administrerende direktør i selskapet. Samtidig har flere flyttet privatlivet over i den digitale sfæren, og dermed skapt en ny trend som vanligvis ville tatt flere år.

Er du usikker på hva du trenger til din bedrift?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne å finne løsninger som passer deg og din bedrift. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene, enten det er tredjepartssystemer eller våre samarbeidspartnere. Tilbakemeldinger gis til support recman.

Neat inngikk hemmelig avtale etter Cisco

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningsloven.

Ønsker du å trekke tilbake din aksept til behandlingen av personopplysninger hos Jobreg så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet.

Har du lest dette? Visma fordel ansatt

Cisco har hatt en fremragende utvikling i Norge under Jørgen Myrlands ledelse. Med Apples hjelp skal Cisco levere opplevelser som er spesialutviklet for iOS, på tvers av mobile, skybaserte og stedsbaserte samarbeidsverktøy som Cisco Spark, Cisco Telepresence og Cisco WebEx, for å tilrettelegge for sømløst samarbeid og nye møteopplevelser.

CISCO NORGE ANSATTE Relaterte emner

Annonse Annonse Cisco saksøkte flere tidligere ansatte, deriblant nåværende Neat-sjef og medgründer Simen Teigre. Nå har partene inngått en hemmelig avtale. Foto: Presse Neat inngikk hemmelig avtale etter Cisco-søksmål Den norske startupen Neat kom til enighet med videokonferanse-kjempen Cisco, etter anklager om tyveri. Publisert onsdag 21. Målet var fire tidligere ansatte i Cisco, samt kontorene til det nystartede videokonferanseselskapet Neat på Fornebu. I januar ble selskapet og flere personer tilknyttet selskapet saksøkt av Cisco.

CISCO NORGE ANSATTE Kommentarer:
Forfatter om Cisco norge ansatte
Gustavsen fra Arendal
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Gitarre. Jeg trives dele interessante nyheter raskt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net