Befolkningspyramide Afghanistan

  1. Mer om
Befolkningspyramide Afghanistan

Befolkningspyramide Afghanistan BilligNesten førti år med krig har gjort Afghanistan til et av verdens fattigste og minst utviklede land Talibans fremvekst i Afghanistan har røtter fra den kalde krigen, da USA og Sovjetunionen støttet hver sin side i det som er kjent som den Navnet Afghanistan springer ut av folkegruppen afghanere, samt etterleddet -stan, persisk for 'land'. Afghanistans nasjonalsang er Daa watan Et land som har vært industrialisert lenge får en stor mengde pensjonister, hvilket fører til store utgifter for samfunnet. Befolkningspyramiden for Afghanistan Bunnen i befolkningspyramiden øker først, slik at befolkningsøkningen akselererer. De fleste u-land, som for eksempel Afghanistan (som preges av høy

Afghanistan Store norske leksikon

Karakteristikkene til befolkningsstrukturen vil avhenge av faktorene til den demografiske dynamikken: dødelighet, fruktbarhet og migrasjon. Kombinasjonen av disse tre faktorene, så vel som størrelsen på befolkningen, er avgjørende for beskrivelsen av befolkningen. Det er tre typer populasjonspyramider: Progressiv befolkningspyramide har en bred base, sammenlignet med noen høyere grupper som synker, som et resultat av en høy fødselsrate, og progressiv dødelighet i henhold til alder; som indikerer en veldig ung befolkningsstruktur og med vekstforventninger.

Disse tiltakene foreslåes brukt i eldreomorgen, også i Norge. Hva mener du om en slik utvikling?

Den demografiske overgangsmodellen Wikipedia

Man tar ikke i betraktning at ved knusingen har allerede butikkeieren blitt belastet med en gjeld som ellers kunne vært brukt til produktive eller langsiktige formål. Mange av de som trenger hjelpen mest blir værende i FNs svært underfinansierte flyktningleirer. Disse tallene bruker Rossling allikevel til å argumentere for en enda mer liberal asylpolitikk og belastning av velferdssystemene, i stedet for betydelig økt bistand til nærområdene.

Kostnadene som blir påført velferdssystemet og ved krisetilstander ender med å bæres av vanlige folk, altså det noen omtaler som den krympende middelklassen og den fattige arbeiderklassen.

Man kan se på finanskrisen som et eksempel. Også seksuelle verdier spiller inn, da tilgangen på prevensjonsmidler øker og tabuet rundt sex minskes. Befolkningspyramider her ser vi hvordan alderen til innbyggerne endrer seg gjennom fasene Forandringene i aldersstruktur fører til at andelen ungdommer blir mindre, og med tiden en aldrende befolkning.

Folk i bevegelse (Befolkning og folkevandring (Befolkningvekst,…

Befolkningspyramiden blir mindre og mindre triangulær, og ser mer ut som en langstrakt ballong. Under perioden øker antall arbeidsføre, hvilket fører til at det blir mulig å øke den økonomiske tilveksten. Dersom de ovennevnte faktorene ikke spiller inn, slik at fødselsraten ikke faller, og landet ikke fortsetter til fase fire. Da Sovjetunionen trakk seg ut i 1989, etterlot de seg et land i krise.

Demografi fra De forente arabiske emirater

Resultatet ble syv nye år med borgerkrig, før det islamistiske Taliban-regimet tok kontroll. Taliban var et totalitært regime der opposisjonelle ble forfulgt og kvinner ble nektet å arbeide og studere. Vi skulle gjenskape Afghanistan i vårt eget bilde.

Mange reformister i landet var enige. Men mange var absolutt ikke enige i dette målet, sier Astri Suhrke. De internasjonale styrkene, som de norske soldatene her, ble tidvis møtt med sympati. Lavlandet i sørvest har milde vintrer og varm, fuktige somrer. Jordbruk med kunstig vanning er den viktigste næringsveien.

Det dyrkes både hvete, ris, bygg, sukkerroe og sukkerrør.

Last ned også: Nattasanger

BEFOLKNINGSPYRAMIDE AFGHANISTAN Relaterte emner

Afghanistan Sist oppdatert: 20. Nå skal styrkene trekkes ut. Hvordan blir konfliktsituasjonen da? Hva var egentlig årsaken til konflikten i utgangspunktet? Og hvorfor har det vært så vanskelig å få slutt på den? Kart over Afghanistan. Ill: FN-sambandet Introduksjon Afghanistan-konflikten har lenge stått mellom et vestlig-støttet regime i hovedstaden Kabul på den ene siden, og opprørsgruppen Taliban på den andre.

BEFOLKNINGSPYRAMIDE AFGHANISTAN Kommentarer:
Redaktør på Befolkningspyramide afghanistan
Hetland fra Stavanger
Jeg trives lese tegneserier egentlig. Anmeldelse min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Klettern.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net