Glør Lillehammer

  1. Mer om
Glør Lillehammer

Glør Lillehammer UtmerketNsker du varsel dagen før vi kommer: last ned GLØR- appen i Appstore eller Google Play Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om GLØR, 971041692. Roverudmyra miljøstasjon, 2614 Lillehammer Vis mer Flere klager på de nye matavfallsposene: – De brukes feil, sier Glør Om å gå over «gloheite glør» i Lillehammer kommune Containere og beholdere; Bransjeløsninger; Transport & henting; Bestilling. Vi har tre gjenvinningsstasjoner: Lillehammer/Roverudmyra; Gausdal; Øyer GLØR IKS er et interkommunalt selskap, og er av eierkommunene Lillehammer, Øyer og Gausdal kommuner tildelt driftsansvaret for husholdningsrenovasjonen i de

Hvert år må det nemlig tas ut ca. Grus i matafallet gjør at maskindeler slites raskere og medfører store kostnader når tankene må tømmes for grusmasser.

Evensen Evensen vant GLØR

Grus er ikke egnet til verken biogass eller kompost og gjødsel, og medfører ekstraarbeid og store kostnader. Generelt har vi blitt flinke til å sortere, men vi kan alle bli enda litt bedre.

Det er både strøgrus, kattesand, jord og lekakuler som kastes i matavfallet.

Du vil kanskje like: Minibank lillehammer

Kattesand skal i restavfallet, lekakuler som ikke-brennbart avfall og jord som hageavfall - SMÅ mengder hjemme kan leveres i restavfallet. Kjøttbein, eggeskall, skall fra frukt og nøtter, rekeskall, teposer, kaffegrut, tørkepapir med fett og matrester. Kattesand, grus og jord, sneiper og snus, alle typer hundeposer, potteplanter, hageavfall, bleier, bomull og q-tips, tyggis.

Lillehammer, Gjenvinning Nå blir det kontroll hos Glør

Akkurat når vi skriver dette er gjenbruksbutikkene i området vårt stengt på grunn av smittefare— men de kommer til å åpne igjen. Gå på skattejakt i bruktbutikker — det er kjempegøy!

Det som avgjør, er om du driver godt, har riktig fokus og gjør de rette tingene. Skal du få til dette, må du ha motiverte og dyktige medarbeidere.

Dette tror vi er lettest med langsiktig tenking og stabile og forutsigbare rammebetingelser. Hvordan går dere fram i dette arbeidet? Det er under planlegging et oppgraderingsanlegg for biogass til drivstoffgass på Roverudmyra på Lillehammer. MemfoACT AS vil stå ansvarlig for hele prosessen fra rågass via rensing, oppgradering og fyllestasjon.

Rense- og oppgraderingsanlegget planlegges å stå ferdig 1. Fyllestasjonen vil komme senere, når anlegget blir stabilt og kan levere drivstoffgass i henhold til avtalte krav. Det å starte med drivstoffgass produksjon på Lillehammer skaper noen utfordringer.

Gudbrandsdølen Dagningen

Det første er at markedet for drivstoffgass er begrenset i vår region foreløpig, men GLØR har stor tro på at dette er miljøriktig drivstoff og markedet kommer etter hvert.

Det andre er at motorteknologien med hybrid mellom diesel og biogass ikke er kommersielt tilgjengelig ennå. Ordinær motorteknologi ottomotor er kommersielt tilgjengelig i dag og er den som benyttes ved bruk av biogass i dag, sier Haave. GLØR laster opp en trailer med ferdig sortert og presset papp eller papir hver dag.

Nå blir det kontroll hos Glør

Mjøsanlegget for våtorganisk avfall ligger på Roverudmyra Miljøstasjon. Bæreposene knyttes igjen. Avfallet pakkes fortrinnsvis i plastbæreposer.

Farlig avfall som spesialavfall, elektriske og elektroniske-produkter ee-avfall, mv. Større gjenstander må leveres direkte til nevnte stasjoner. Disse sorteringsreglene kan til enhver tid endres av GLØR iks ved forutgående informasjon til abonnenten.

GLØR inn som samarbeidspartner

Plassering og vegstandard Beholderne kan plasseres hvor som helst på eiendommen, men må trilles frem til vegkant på tømmedag og plasseres i en avstand fra vegkant på maksimum 3 meter. Nå sies det kanskje at stiklinger vokser best dersom de er stjålet da Tenk så mye kult du kan lage av dem da?

Snart er det tid for å plukke bær for eksempel! Hva skjer på anlegget? Sortering og kverning Først åpnes posene med avfall, som så kvernes.

GLØR LILLEHAMMER Relaterte emner

Hva skjer på anlegget? Sortering og kverning Først åpnes posene med avfall, som så kvernes. Avfallet sendes så på et bånd med en magnet som trekker ut metall fra f. For næringsavfall har vi en egen sorteringsmaskin som også sorterer ut glass og metall. Nedbrytning og gassuttak Når alt som ikke er mat er sortert ut, sendes avfallet til forgjæring der naturlige bakterier starter nedbryting av avfallet. Så sendes det videre til en trykkoker, slik at skadelige bakterier dør og avfallet blir mer nedbrytbart.

Glør Lillehammer
GLØR LILLEHAMMER Kommentarer:
Rapportert den Glør lillehammer
Huseby fra Bergen
Jeg nyter utforske norske bøker alvor. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Cammag.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net