Ingvild Tennfjord Kurs

  1. Mer om
Ingvild Tennfjord Kurs

Ingvild Tennfjord Kurs Plus!Content [hide]

Vinene som fascinerte og forandret meg på vei inn i vinens verden. Ingvild lærer deg teknikkene for raskt å bli en Aftenposten fordeler | Kurs. OPPTAK Digitalt vinkurs: 17. mai vorspiel med Ingvild Tennfjord. DIGITAL TILGANG UT SEPTEMBER Vinene vil ikke koste mer enn totalt 400 kr og står klar butikkhyllen blant det vanlige utvalget på Vinmonopolet Lenken til ditt kurs er ikke klikkbar og må kopieres og limes inn i nettleser. Digitalt vinkurs med Ingvild Tennfjord: Utenfor allfarvei – disse perlene Endelig er det på tide å la korkene sprette! Denne kvelden har forfatter og vinjournalist Ingvild Tennfjord laget en sprudlende smaking for oss

Varighet: Du får tilgang til kurset i 365 dager fra den dagen du melder deg på. Studiebelastning: 6 uketimer som tilsvarer 168 årstimer Finansiering: NooA Videregående er godkjent for lån i Lånekassen. Læremidler som inngår i kursprisen: Økonomi og administrasjon for NooA Videregående: Nettsider med oppgaver: 2013.

Læremidler som ikke inngår i kursprisen: Vi anbefaler læreboken: Salg, service og sikkerhet. Visit Innlandet Turistkontor finner du i Brugata 11.

Billetten koster 275 NOK, inkludert gebyr fra Ticketmaster. Jensen from Norway har begeistret gjester og service-industrien i over 20 år med sin vanvittige energi og brennende lidenskap for det han kaller det "ekte sosiale kulturliv".

Med tusenvis av timer bak bardisken i alle mulige konsept og land har hans observasjoner ført til et humørfylt og lærerikt show med deilige smaksprøver og en god dose galskap!

Bli med på verdens sprøeste cocktailsmaking! Billetten inkluderer cocktails og småretter ikke middag. Aldersgrense: 20 år Pris: Kr. Ingvild Tennfjord er blitt Norges mest leste vinjournalist nettopp fordi hun så levende klarer å formidle vin.

På denne reisen loser hun deg rett inn i hjertet av Rioja — stedet som har forført så mange. RSS Norges mest kjente vinjournalist til Tromsø: Håper på «champagnestemning» Ingvild Tennfjord, som har over én million lesere hver uke, skal lære tromsøværingene om hvilke viner som passer til sjømat.

Digitalt vinkurs med Ingvild Tennfjord: Viner fra Veneto

Hun er en utrolig god vinformidler som samtidig er veldig jordnær og folkelig, sier arrangør Marit Rein til iTromsø. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto.

Hun er også en dreven konferansier; blant annet ledet hun Haugalandskonferansen 2018 og Bergens Tidendes jubileumsarrangement i Grieghallen i januar 2018 og i 2019. Trenger ditt arrangement et løft som kombinerer underholdning og kunnskap?

INGVILD TENNFJORD KURS Relaterte emner

RSS Norges mest kjente vinjournalist til Tromsø: Håper på «champagnestemning» Ingvild Tennfjord, som har over én million lesere hver uke, skal lære tromsøværingene om hvilke viner som passer til sjømat. Hun er en utrolig god vinformidler som samtidig er veldig jordnær og folkelig, sier arrangør Marit Rein til iTromsø. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto. Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt. Registrer ny Schibsted-bruker. Viktig informasjon: Brukervilkår er oppdatert.

Ingvild Tennfjord Kurs
INGVILD TENNFJORD KURS Kommentarer:
Rapportert den Ingvild tennfjord kurs
Berg fra Bergen
Jeg har lyst lese tegneserier gjespende. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Eton Wall Spiel.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net