Spurvehauk Bilder

  1. Mer om
Spurvehauk Bilder

Spurvehauk Bilder LivstidContent [hide]

Spurvehauk er en rovfugl i haukefamilien. Den forekommer over hele Norge, Foto fra: Hobro, Jylland, Danmark Spurvehauk (Accipiter nisus) er en haukefugl i haukefamilien, (en) Accipiter nisus – galleri av bilder, video eller lyd på Wikimedia Commons · Redigér arkivbilder, vektorer og illustrasjoner av spurvehauk er tilgjengelig royaltyfritt Spurvehauk (Accipiter nisus) Fotografi, Bilder. Spurvehauk - Bilder av dyr og natur - litt nærmere naturen spurvehauk Accipiter nisus · Sett · Bilde · Lyd · År

Hunnen veier 220—345 g, hannen 130—175 [1].

Dødelig drama i hagen

Fuglen har lang hale med 4-5 mørke tverrband og breie, avrunda vinger. Hunnen er brungrå på oversida og tverrstripa brun på undersida.

Om jeg skal vise fram bilder av fuglene hadde det vært greit å visst med sikkerhet hva det var? Jeg synes den ligner fiskeørn, men har aldri vært så nær den noen gang før.

Utrolig at du kom så nær og fikk så bra bilde! Det er egentlig ikke planlagt.

spurvehauk

Det virker mer som en slags jaktøvelse; på høsten tar hauken med seg ungene sine og øver seg på nøtteskriken. Som regel smetter den unna, forteller Pål Hermansen på telefon fra Siggerud.

Den trives ikke i nærheten av hønsehauker, og velger gjerne yngre og tettere skog enn sin større slektning. Utbredelse: Spurvehauken er vår vanligste rovfugl.

Men så, et godt stykke inn mellom busker og trær dukket det opp noe mystisk grått.

Last ned også: Norske troll bilder

Kikkert ble funnet frem, og jeg holdt på å falle ut av vinduskarmen når jeg oppdaget at det satt en spurvehauk og åt bare 10 meter fra meg. Da kan ofte vinger og bein gå fløyten, sier Folkestad. Han forteller at spurven, på sin side, vanligvis pleier å arrangere sin egen redningsaksjon ved å søke dekning i kratt, eller ved å smette under verandaer og liknende i boligstrøk.

SPURVEHAUK BILDER Relaterte emner

Da jeg skjønte at jeg hadde fått fugler inn i bilen, fomlet jeg fælt for å få frem kameraet, sier pensjonisten til VG Nett. Ivrig hobbyfotograf Han forteller at den lille spurven raskt forsvant ut av bilen igjen, mens spurvehauken ble liggende på dashboardet - uten fangst. Da fikk fugleentusiasten tatt et realt blinkskudd. Det var som å vinne i Lotto, sier Knudsen. Han forteller at han daglig tar med seg kameraet ut i det fri for å ta bilder av både fugler, andre dyr og naturlandskap.

SPURVEHAUK BILDER Kommentarer:
Rapportert den Spurvehauk bilder
Eide fra Tønsberg
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Hürden. Jeg nyter rapporterer norske nyheter rasende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net