Elgbiff Tilbehør

 1. Mer om
Elgbiff Tilbehør

Elgbiff Tilbehør EnergiContent [hide]

  La kjøttet hvile i 5-10 minutter mens du lager Når man serverer biff av skogens konge, elgen, passer det godt med sopp og tyttebær som tilbehør. Denne gangen har Lise Finckenhagen blandet tyttebærene i g ytrefilet, av elg; 8 skive(r) bacon, røkt; 2 ss smør; 2 gulrot; 2 rødløk; 1 persillerot; 150 g sellerirot; 150 g brokkoli Smaksrike rotfrukter som kålrot, persillerot, sellerirot, gulrot og pastinakk ligger og venter på å bli forvandlet til lunende supper, kraft En elgbiff skal stekes pent og rolig, og gjerne serveres med en god og enkel saus. Her bruker Brimi en saus laget uten kraft som passer både til elg og

  Se video Molykelær-kokkenes gudfar Heston Blumethal har en annen teknikk. For at kjøttet skal karamelliseres og oppnå den såkalte Maillard-reaksjonen, satser han på veldig høy varme og å vende biffen ofte. Han velger derfor kun å salte biffen før steking, pepper tilsetter han etter steking, fordi den høye varmen vil brenne det.

  Se video Toppkokker som Gordon Ramsey, Jamie Oliver og Eyvind Hellstrøm har også et annet hemmelig triks til felles - de bruker hvitløk i pannen under steking.

  Skogens konge på finske matfat

  Kok hestebønner eller erter og bland med potetene rett før servering. Gulrotsalaten lager du enkelt ved å bruke forskjellige farger gulrot.

  Les også: T bone steak tilbehør

  Gule, oransje og lilla er lette å få tak i nå om dagen. Sett ned temperaturen til 75 grader mot slutten så har du mer kontroll. Husk at temperaturen i kjernen stiger et par grader etter at du har tatt den ut. Jeg satte inn steken i godt tid og lot den stå i ovnen på 60 grader en time etter at den hadde nådd riktig temperatur, men det viktigste er at den får hvile minst 15-20 minutter før du skjærer i den.

  Potetene vasker du og kutter tynne hakk halveis ned i potetene på tvers som vist på bildet.

  Knut´s enkle elgbiff

  Leg g gjerne to tresleiver på hver side så får hvert hakk lik dybde. Kutt en liten del av poteten på undersiden slik at den står stødig i en ildfast form.

  Varm oljen i en stekepanne på høy temperatur. Legg i biffstykkene og la dem ligge helt i ro i 1 minutt. Vil du ha en biff som er rå inni, snur du den og lar den steke like lenge på den andre siden.

  Hvis du har en elgstek under 1,5 kilo, bør den brunes raskt i en varm panne før du setter den i ovnen. Brun elgsteken i en gryte før du setter den i ovnen.

  Ha gjerne en kvast urter, som timian og rosmarin, i gryten for god smak.

  Det er viktig å ha god tid når du tilbereder elgstek. Jeg er alltid forsiktig med å fjerne hinnene og fett fra elgkjøttet. Dette for å kunne nyte disse fantastiske stykkene av elgkjøtt med god viltsmak.

  Se dette: Caravan tilbehør strømstad

  ELGBIFF TILBEHØR Relaterte emner

  Denne retten passer godt som søndagsmiddag, eller en hvilken som helst dag du føler for å spise viltkjøtt! For tro det eller ei, dette tar ikke så lang tid å lage! Slik gjør du Lag elgbiffene: Bland sammen alle ingrediensene til elgbiffene, slik at det blir en jevn deig. Form deigen til passe store pannebiffer. Stek de i smør på medium varme, så de får en fin, gylden overflate — ca. Lag grønnsakene: Smelt smøret i en kjele, og ha i jegerblandingen.

  ELGBIFF TILBEHØR Kommentarer:
  Redaktør på Elgbiff tilbehør
  Helgeland fra Moss
  Jeg trives lese bøker sint. Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på fünf.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Mc Tilbehør Sverige
  • Argentinsk Biff Tilbehør
  • Kranzle Tilbehør
  • Tom Arild Hansen Skal Vi Danse
  • Fettutskiller Oslo
  • Konstruere En Firkant
  • Barnevern Utdanning Nett
  • Vers Om Vennskap For Barn
  • Årnes Kafeteria
  • Følelse Av Å Måtte Tisse Hele Tiden
  booked.net