Lad Kontantkort

  1. Mer om
Lad Kontantkort

Lad Kontantkort GarantiContent [hide]

Lad opp ditt eller andres kontantkort på 1-2-3. Har du Telenor Kontant kan du få rabatt når du lader, det betyr at du kan bruke mer enn du lader for - sjekk Lade kontantkort · På nett: Lad ditt eget eller andres kontantkort på nett Du kan fylle på kontantkortet ditt med bankkort, Vipps, ladekode eller via Påfyll-appen. Vi anbefaler det siste - så slipper du BankID Sjekk saldo med Kontant- og CTRL-abonnement: På nett - Logg inn på Mine Sider. På telefon: Tast *150# og "ring ut"-tasten I alle våre datapakker for kontantkort er det mulig å ta med ubrukt data til neste datapakke, hvis den neste datapakken kjøpes før din første datapakke

Denne viser at minuttprisen fortsatt er den viktigste faktoren for valg av leverandør. SMS er fortsatt viktigere enn data, selv om Telenor ser at databruk øker.

Ladefordel er viktig for alle, men vesentlig viktigere for de som lader mest. Et eller annet sted i Telenors datastyrte systemer har det oppstått en feil som har satt Kleivas konto i null.

Nå har Telenor bedt leverandøren av systemet undersøke hvordan det har vært mulig. Med iceJuniorPluss betaler du en fast månedspris på utrolige 50 kroner, selvsagt uten bindingstid og uten at du som forelder må være ice-kunde. De fleste nettlesere mottar informasjonskapsler automatisk, men du kan endre innstillingene slik at dette ikke aksepteres, eller gir deg et valg om aksept eller ikke.

Ulike typer av informasjonskapsler Vi bruker tre typer informasjonskapsler. Den første typen lagrer en fil permanent på harddisken, slik at statistikk om hvor mange som er inne på nettsiden lagres, samt hvilke nettlesere som brukes.

Fyll på kontantkort Telia

Problemet som vi har nå, dreier seg ikke om ringeproblemer. Dersom Telenors ladetelefon svikter igjen, er det andre måter å få ladet opp RingKontant-kontoen på.

I alle våre datapakker for kontantkort er det mulig å ta med ubrukt data til neste datapakke, hvis den neste datapakken kjøpes før din første datapakke utløper 30 dager.

Dersom du ikke har kjøpt datapakke, gjelder en maksimalpris på kr 15 pr dag for 300 MB. Priser på kontantkort — Abonnementspriser. Hvor mye vil du lade for?

Mobilkaos med kontantkort

Pfylling av kontantkort telenor Blgehyde varsel skagerak. Lycamobile offers cheap international and national calls, data and SMS in Germany. Finn din nye mobiltelefon her! De sier jeg aldri har hatt.

LAD KONTANTKORT Relaterte emner

Pressemelding fra Telenor 3. Med det høyeste ladebeløpet blir ringeprisen bare 39 øre pr. Med det nye kontant-abonnementet, Telenor Kontant, velger Telenor å belønne kundene som lader for et høyere beløp og motiverer dem til å lade oftere. Vi tilbyr kundene våre en ladefordel som vil være gyldig i 30 dager, og det er opp til kundene selv å velge minuttprisen de vil ha i en bestemt periode. Minuttprisen er knyttet til ladebeløpet, og jo høyere beløp de lader for, jo lavere minuttpris får de. Etter 30 dager gjelder standard minuttpris, som vi har redusert til 99 øre, sier leder for privatmarked i Telenor, Svein-Henning Kirkeng.

Lad Kontantkort
LAD KONTANTKORT Kommentarer:
Rapportert den Lad kontantkort
Nyborg fra Stavanger
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Brännboll. jeg liker lese romaner herlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net