Sjokoladekake Trine

 1. Mer om
Sjokoladekake Trine

Sjokoladekake Trine MerkeligContent [hide]

  Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen I dag kan jeg friste med en skikkelig godbit, nemlig en supersaftig sjokoladekake som du rører sammen i en fei og topper med en smakfull HIMMELSK SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADEKREM | TRINES MATBLOGG I dag vil jeg dele en fantastisk sjokoladekake oppskrift med dere! Denne kaken er så utrolig Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake. I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel

  Den trenger ikke være helt gjennomstekt enda.

  Har du lest dette? Rund sjokoladekake med smørkrem

  Kyllingfileten kan eventuelt erstattes med grillet kylling uten skinn. Tilsett kyllingbiter og kokosmelk i suppegryten og gi suppen et lett oppkok.

  La kaken hvile i 30-60 minutter før du begynner med glasuren. Bland smeltet smør og kaffe sammen. Sikt melis og vaniljesukker opp i en bolle.

  Sjokoladekake med bær

  Tilsett det smeltede smør- og kaffeblandingen. Ved tilsetting av mer melis så må dette også siktes i, til du får den konsistens du ønsker.

  I relasjon: Barnas beste sjokoladekake

  Ønskes litt mer flytende glasur kan bittelitt vann tilsettes. Legg gjerne bakepapir i botnen av forma og smør kantane med smør. Smelt smøret over svak varme.

  Trekk kjelen av plata og tilsett sjokoladen i små bitar. La sjokoladen smelte og rør saman med ei sleiv. Det er viktig at smøret ikkje er for varmt, for då kan sjokoladen korne seg.

  Kle en springform med diameter på 22-26 centimeter med bakepapir. NB — på bildene har jeg bakt kaken i en hjerteform, men størrelsen blir tilsvarende altså. Gni kantene inn med litt olje og sikt kakaopulver rundt istedenfor å smøre og mele formen. Visp sammen soyamelk og eddik i en liten bolle.

  SJOKOLADEKAKE TRINE Relaterte emner

  Slik gjør du: En suppe til hverdags og fest. Foto: trinesmatblogg. Ha i hvitløk, chili og ingefær og la det surre med noen minutter. Tilsett gulrøtter, epler og karri og la dette surre med et minutt eller så, før du tilsetter kyllingkraft eller utblandet kyllingfond. Kok opp og la det småkoke i ca 10-15 minutter.

  Sjokoladekake Trine
  SJOKOLADEKAKE TRINE Kommentarer:
  Forfatter om Sjokoladekake trine
  Hopland fra Svolvær
  Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Turnier. jeg elsker lese romaner merkelig.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Rund Sjokoladekake
  • Texas Sjokoladekake
  • Saftig Sjokoladekake Med Kulturmelk
  • Himmelsk Sjokoladekake
  • Verdens Beste Sjokoladekake Langpanne
  • Himmelsk Sjokoladekake Med Rømme
  • Julia Child Sjokoladekake
  • God Glasur Til Sjokoladekake I Langpanne
  • Nas E24
  • Snake Spill
  booked.net