Tine Kjøttdeig I Mikro

  1. Mer om
Tine Kjøttdeig I Mikro

Tine Kjøttdeig I Mikro SpesiellProblemet oppstår om du skal Jeg er ikke redd for å tine kjøtt i mikrobølgeovnen hvis det er bakterievekst vi snakker om, for det har ingenting å si her. Bakterier vokser langsomt, og i Du bør IKKE tine kjøtt i mikroen. Det finnes en mye bedre metode. Mikroen er veldig anvendelig, men er ikke ideell for tining av kjøtt Den beste måten å tine fisk, kylling eller kjøtt på er også den raskeste. Tidligere skulle alt tines sakte i kjøleskap. Nyere undersøkelser viser at en Beste måte å hurtigtine kjøttdeig er ved å ta den i en bolle med lett varmet vann og legge en tallerken over. Utrolig hva den tallerkenen

Det er også bedre å bruke for kutting er ikke en vanlig kniv, men en spesiell topopor.

Mikrobølgeovn

Når alt er klart, kutt stykker nok til å drysse med salt og vent ikke mer enn 30 minutter. Etter det vil hakket være klar til bruk. Litt lengre Et annet alternativ for termisk behandling vil gjøre det mulig å avfrost en blokk raskt kjøtthakket kjøtt.

For å gjøre dette, er det nok å sette en masse i en tallerken og legges ved siden av batteriet eller komfyren, hvor kokende vannkasser. I dette tilfellet vil ikke mer enn 2-3 timer gå til avrimning.

Det er en annen slags på denne måten. I dette tilfellet må du sette kjøttmassen i plastposen og nærmere tett.

Hvordan jeg Tine Ground Beef?

Etter det faller bunken inn i bekkenet, som er satt i vasken. Hvis vi starter kaldt vann og venter 20-30 minutter, kan du raskt bli komfortabel for matlagingsprodukter. Varmt vann Noen ganger for matlaging nok bare litt blinket hakket kjøtt.

For å raskt få det, må du også holde massen i polyetylen og holde den under varmt vann. Etter en tid, hakket kjøtt litt, og det vil være mulig å holde det i en stekepanne.

Hvis det er ekstra 5-6 timer på lager, kan kjøttet bare ligge i det varme rommet. Ved romtemperatur vil den nå ønsket tilstand i ganske lang tid, men denne metoden anses som den beste. I dette tilfellet vil kjøtt ikke miste sin smak. Det er imidlertid verdt å overvåke kjæledyr, da de sikkert vil nyte et velsmakende produkt.

Tine kjøttdeig fort!

Den tynnere det vil være et lag, jo raskere vil det være mulig å myke det. Hvorfor anbefaler kokene å avfrostende kjøtt naturlig?

Mikrobølgeovn fastsetter sterkt liv til husmødre og hjelper raskt å myke hakkete. Imidlertid anbefaler eksperter som tyder på en slik metode i eksepsjonelle tilfeller. Jo raskere kjøttproduktene er tining, jo mer fuktighet vil akkumulere i oppvasken, som vil gjenta for å trenge inn i fyllingsfibrene. På grunn av dette multipliserer farlige bakterier i kjøtt. I tillegg kan produktet dvele, miste smaken og endre fargen.

Også, under påvirkning av ultrafiolett og varm luft, kan de næringsrike og fordelaktige egenskapene til kjøtt helt miste. På grunn av dette, for å mate en voksen, vil det ta mye mer kjøttprodukt. Hvordan lagre frosset kjøtt Temperaturen i fryseren må installeres ved 20-24 grader under 0.

Under slike forhold kan kjøttet lagres i ca 2 år, og det vil ikke miste sine fordelaktige egenskaper. Det skal ikke fryse kjøttmassen igjen. I dette tilfellet vil produktet miste absolutt alle nyttige egenskaper, og også forandre sin smak. I tillegg kan en slik hakk ikke lagres i lang tid. Ikke kast kjøttet i fryseren uten emballasje. I dette tilfellet vil det dvele og sterkt forandre sin smak.

Det er best å lagre hakket kjøtt, lukket i polyetylen. Det bør overvåkes slik at dette materialet ikke passerer luften. Slik sender du raskt hakket i mikrobølgeovn I dag har nesten hver vertinne på kjøkkenet mye annerledes moderne teknologi. Med det er det mulig å forenkle avfrostingsprosedyren betydelig for enkelte produkter. Alt avhenger av hvilken tid det er nødvendig å implementere denne prosessen. Ta for eksempel en mikrobølgeovn.

Det i utgangspunktet gir oftest en slik funksjon. Men før det trengs, er det nødvendig å tydelig forestille seg hvordan du gjør det. Hvordan raskt defrost fylling med en konvensjonell mikrobølgeovn? I dette tilfellet må du utføre følgende handlinger: Få en kjøttsemi-ferdigpose fra emballasje. Vanligvis i fryseren er det lagret i en polyetylenpakke eller plastskuff. Legg hakk til en spesiell keramisk tallerken. Slå på "Defrost" -modus på panelet ved å angi den spesifikke vekten på dette produktet, og angi ønsket tid.

Tortillapizza Med Kjøttdeig

Etter det vil det bare bli igjen for å klikke på "Start" -knappen og vente på timersignalet. Hvis det ikke er noen avfrostingsfunksjon, så etter at produktet viser seg å være i kammeret, må du gjøre følgende: monter kraften til enheten 50 W; angi oppvarmingstiden innen 2-3 minutter ikke mer.

Under behandlingen må det halvfabrikatene forandres periodisk. Det er nødvendig slik at det er jevnt definert fra alle sider. Denne metoden har selvsagt sine egne minuser: feil beregning kan føre til at hakketten er sveising utenfor, gjenværende frossen inne; halvfabrikatt produkt etter behandling blir vanligvis tøffere og tørr; hakket fisk eller kylling i løpet av denne tiden kan sveises i det hele tatt. Derfor, for å bruke denne metoden eller ikke, må hver elskerinne løse seg selv.

Teknologi på et vannbad Som praksis viser, likevel, ikke alle vertinne kan skryte av tilstedeværelsen av moderne kjøkkenutstyr i huset. Hvordan være i dette tilfellet? Hvordan raskt defrost produktet uten å ha en mikrobølgeovn? For slike formål kan du alltid bruke et vannbad. En slik enhet brukes ofte i matlaging.

For å skape et slikt design, trenger du to beholdere: gryte med en bred bunn; keramisk bolle den kan erstattes av en andre gryte av mindre størrelse. Og nå ødelegger jeg hakket uten mikrobølgeovn: Først må du helle kaldt vann i en stor gryte, fylle den rundt en fjerdedel av volumet. Farsh komme seg ut av emballasje og legg i en bolle. Det vil være i kokende vann, så glassrettene er bedre å ikke bruke.

Installer en bolle inne i pannen. Vann bør ikke røre produktet. Sett designet på ovnen og lys brannen. Etter koking må flammen justeres slik at væsken ikke kommer inn i bollen. Bokstavelig talt etter 10 minutter vil et stykke hakket mell bli helt droppet.

Alt vil avhenge av mengden kjøtt halvfabrikata. Med salt Det er forskjellige situasjoner i livet. Noen ganger er avfrosten påkrevd i forhold når det ikke er noe spesielt utstyr i nærheten, og den vanlige komfyren er opptatt. For eksempel besluttet vertinnen å lage koteletter på hytta.

Eller hun ønsker ikke å avsløre et halvfabilt produkt med ekstra varmebehandling, som frykter det å ødelegge. Hvordan raskt defrost fylling i en slik situasjon?

Her bør du ikke fortvile. Spørsmålet kan løses ved hjelp av et konvensjonelt matsalt. Legg hele kyllingen i en kjele eller dyp panne med lokk med materiale som ikke lar ting brenne seg for godt fast. Fyll på omtrent 1,5dl med kokende vann tilsatt ønsket smak f. La det hele koke ganske heftig i 45 minutter, og pass på at det ikke går tørt for veske.

Snitt langs brystet ved vingen for å sjekke fargen på vesken som kommer ut. Denne skal ikke være rød.

den kalde kylling

Det blir ikke wok-preg på kjøttet, men du får ihvertfall saftig kyllingkjøtt Dette kan du også gjøre med over kortere tid med ferdiggrillede kyllinger som har blitt tørre i butikken, eller tinet rå kylling.

Choritzopølse er snadder å fylle med forresten Også genialt hvis du skal ha det som fyll til fajitas. Kommer til å tine med vann sannsynligvis. Ved neste handletur blir det en frossen kylling. Må frossen fisk tines før den brukes? Det kommer rett og slett litt an på hva du skal lage.

Skal du for eksempel lage torsk i form, stekt torsk eller fiskesuppe, kan fisken godt være halvtint. Det samme hvis du skal ha torsketerninger; det er lettere å skjære fisken i mindre biter mens den er halvfrossen.

Men det også er sånn 4-5 ganger i året.

Det var litt oftere i periodene med hyperemesis. Da hadde jeg ikke lyst på noe, men så fikk jeg lyst på én toro-rett fra butikken så da hadde det vært praktisk med mikrobølgeovn. Bakterier vokser langsomt, og i mikrobølgeovnen går det kjapt.

Jeg har derfor liten tro på at det fører med seg noen store skader, sier Rødbotten til KK.

TINE KJØTTDEIG I MIKRO Relaterte emner

Tror heller jeg hadde satt ut kjøttdeigen eller karbonadedeigen ut i sola nå hvis det er varmt der du er nå. Men hvis pakken rundt er tett og er vakum pakket så tror jeg det går bra med varmt vann. Du kan evt la varmt vann gå helt opp til åpningen øverst sånn at det ikke renner varmt vann inn. Putte kjøttdeigen med varmt vann i feks. I en ovnsbakt form sånn at toppen er over vann hvis den ikke er helt tett. Men de burde være tette da. Spesial hvis det er luft og plasten står litt opp øverst der man drar av plasten.

Tine Kjøttdeig I Mikro
TINE KJØTTDEIG I MIKRO Kommentarer:
Rapportert den Tine kjøttdeig i mikro
Kaur fra Narvik
Se min andre innlegg. jeg liker mesoamerikanisches Ballspiel. jeg liker lese romaner modig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net