Wallstreetbets

  1. Mer om
Wallstreetbets

Wallstreetbets De siste dageneR / wallstreetbets, også kjent som WallStreetBets eller WSB, er en subreddit der deltakerne diskuterer aksje- og opsjonshandel Get the latest WallStreetBets price, WSB market cap, trading pairs, charts and data today from the world's number one cryptocurrency price-tracking website But if you can look further with our app you will find the best trading users, a community of like-minded people who want to bypass the hedge funds and make Reddit-gruppen WallStreetBets består opprinnelig av såkalte gamere som ble svært sinte da Wall Street angrep deres "favorittnettsted" Gamestop Vi er inne i en veldig innholdsrik periode i markedene for tiden og Roger og Mads har mer enn nok å ta tak i. WallStreetBets (WSB) med hysteriet rundt

Men, når det kommer en korreksjon, så tror jeg trikset ligger i å "smyge seg ut" på toppen, og det er der du ser de som kan det, fra de som følger med på oppturen.

For fundamental analyse paradigmet, så tror jeg "The Intelligent Investor" av Benjamin Graham er fin, selvom jeg ikke enda har lest den perm til perm. Hva angår dagens marked så tror jeg flere selskaper er blåst opp til langt over hva de fundamentalt er verd, og da blir sjansen for en nedtur større. Du kan sikkert tjene penger på både teknisk og fundamental analyse, men du kan sikkert også tape penger på begge. Reddit og en horde av sinte nerder Den siste faktoren er nettets evne til å samle folk og la dem utveksle informasjon.

Wallstreetbets

I denne saken har mye av kommunikasjonen foregått på Reddit. Det er et sosialt nettverk for utveksling av nyheter og for diskusjon. I følge analyseselskapet Alexa er Reddit blant de 20 største nettstedene i verden.

Likevel går det ofte litt under radaren og kommer i skyggen av de virkelige gigantene som Facebook, Twitter og YouTube. Reddit har på mange måter sin egen kultur og kan virke litt vanskelig tilgjengelig for nykommere. Det er mye intern sjargong og det tar litt tid å skjønne mekanismene og kommunikasjonen.

Wallstreetbets GME

Reddit har all verdens forskjellige brukere, men om vi skal tillate oss å generalisere litt kan vi si at de generelt sett er litt mer nerdete og litt mer bevandret i internettkultur enn de fleste. Mange internettfarsotter og memer har hatt sitt utspring på Reddit.

Har du lest dette? Illum bergen

På Reddit kalles brukerne for redditors og de forskjellige diskusjonsgruppene for subreddits. Vil du lære mer om internettkultur og Reddit? Få en epost når vi publiserer det fyldige nyhetsbrevet vårt. Vi kommer aldri til å misbruke adressen din.

Dramaet på Wall Street fortsetter disse kan bli neste Gamestop»

Det er en subreddit, altså en gruppe, for småinvestorer og diskusjon om aksjemarkedet. I forrige uke hadde de to millioner medlemmer. I skrivende stund har de over 4,5 millioner. Reddit-kanalen fikk nemlig overbevist flere av sine nesten tre millioner brukere om å kjøpe så mange GameStop-aksjer som mulig. Det presset prisen opp, hvorpå shortselgerne lånte flere aksjer for å dekke potensielle tap.

WallStreetBets har imidlertid ingen planer om å selge, og som følge av økt handel har Gamestop-kursen fortsatt å klatre.

WallStreetBets

Januar måned har vært preget av ekstreme bevegelser i amerikanske aksjer, men det har også skjedd store ting her hjemme. Vi ser av statistikken at de profesjonelle traderne har benyttet seg av de store svigningene. Aktive profesjonelle kunder hos nettmegleren Nordnet omsatte finansielle instrumenter for 11,6 milliarder kroner i januar.

Daglig snitthandel blant de aktive kundene beløp seg på 1100 handler per dag for de norske kundene. Av den totale handelen på 11,6 milliarder sto aksjer for 8,5 milliarder kroner. Vi spør de også om tips til eksamensperioden. Ragna har danset på Zoom.

Først og fremst — et hedge fond vil aldri bli tvunget til å løse inn sine short-posisjoner. Hvis du som privatperson selger short, så må du absolutt forvente å få en margin call et krav om å enten dekke tapet eller kjøpe tilbake en aksje, men for et hedge fond som trader for milliarder er ikke dette noe tema i det hele tatt. De kan sitte på en short-posisjon så lenge det tar før markedet stabiliserer seg. De får ingen margin calls, og de kan forhandle short-borrow renten med motparten slik at de har en levelig kostnad.

Det andre problemet — Melvin Capital har ingen short-posisjon i GameStop.

Alle hedge fond i USA rapporterer inn såkalte 13F-rapporter, som blant annet inneholder informasjon om deres investeringer. Utover dette, har ikke Melvin Capital noen «negative» investeringer i GameStop i det hele tatt.

Melvin Capital har rapportert om dårlige resultater i senere tid, men dette har ingenting med GameStop eller short-trading å gjøre. I likhet med de aller fleste andre hedge fond så benytter Melvin Capital seg av en strategi som kalles flow trading.

WALLSTREETBETS Relaterte emner

GameStop: Har man endelig fanget høna som legger gullegg? Retorikken og sentimentet er at mange føler de har funnet en «bug» i finansverden, hvor de kommer til å kunne ta ut ubegrensede mengder med penger, til ingen risiko. Det heter seg at dersom noe høres ut til å være for godt til å være sant, så er det akkurat det det er. Hva er situasjonen med GameStop? GameStop er det selskapet i USA som har høyeste andel short-salg i forhold til sin totale aksjemengde. Et short-salg er kort sagt at en investor låner en aksje gjerne fra sin bank eller megler, også selger denne umiddelbart. På et eller annen tidspunkt må vedkommende levere tilbake en aksje til den man har lånt den av.

Wallstreetbets
WALLSTREETBETS Kommentarer:
Rapportert den Wallstreetbets
Normann fra Moss
Jeg trives lese om Norge helt. Se min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Bootfahren.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net