Europeiske

 1. Mer om
Europeiske

Europeiske HøyestContent [hide]

  Vi i Europeiske Reiseforsikring har 100 års erfaring med ulike typer reiser over hele verden. Hos oss får du alltid hjelp av kvalitetssikrede leger og Europeiske Reiseforsikring har god kunnskap om hvilke leger og sykehus som er trygge å bruke over hele verden. Europeiske appen gir deg et kart med våre likes · 3 talking about this. Europeiske Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring i Norge Europeiske Reiseforsikring er Norges eldste og eneste spesialselskap innen reiseforsikring, og er en del av If Skadeforsikring. Selskapet forsikrer hvert år mer enn én million nordmenn på reise og håndterer årlig nærmere 80 000 skadesaker over likes · 2 talking about this. Europeiske Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring i Norge

  Hvordan kan du delta? Registreringen åpner om kort tid! Nye anbefalinger fra europeiske tilsynsmyndigheter om utbytter mv. Du har rett til de helsetjenester som er nødvendige for at du på medisinsk forsvarlig måte kan fortsette oppholdet i landet du besøker.

  Europeisk helsetrygdkort vil kunne gi rett til visse nødvendige pleie- og omsorgstjenester etter reglene i det landet du reiser til. Du må selv ta kontakt med oppholdslandet for å finne ut hvilke regler som gjelder.

  Forskrift om dokumentasjon av byggevarer (DOK)

  Helserettighetene du har etter EØS-avtalen er begrenset. Det er derfor viktig å ha en privat reiseforsikring i tillegg til helsetrygdkortet. Når gjelder ikke kortet? Stadig flere reiselystne nordmenn vurderer Europeiske som beste alternativet på reiseforsikring i Norge, og i 2011 hadde rundt 1,5 millioner nordmenn forsikring i selskapet.

  Europeiske Reiseforsikring er i dag en del av If Skadeforsikring.

  Dette omfatter også koronasmitte, sier Handeland. Ta enkel helsesjekk Reiseforsikringen dekker kun akutt og uventet sykdom på reise. Franskmenn på et vaksinesenter nær stranden i Carry le Rouet i Sør-Frankrike. Både franskmenn på ferie, samt lokale innbyggere, kan vaksinere seg her for å kunne slippe inn på museer og kinoer.

  Last ned også: Fergerute volda folkestad 2020

  EUROPEISKE Relaterte emner

  Installer Ditt digitale reisekort Når du er på reise, er det viktig å ha reisekortet ditt lett tilgjengelig. Reisekortet bekrefter at du har gyldig reiseforsikring hos Europeiske Reiseforsikring, slik at du får den hjelpen du trenger. Reisekortet kan du dele med familiemedlemmer som også er inkludert i reiseforsikringen, slik at de kan laste det ned til sine mobiltelefoner. Oversikt over nærmeste godkjente leger og sykehus For din trygghet er det viktig at du kommer til riktig behandlingssted raskt. I Europeiske app finner du enkelt frem til våre nærmeste godkjente leger og sykehus i utlandet. Appen tar utgangspunkt i stedsposisjonen din og gir deg veibeskrivelse fra der du er til nærmeste godkjente lege eller sykehus. På den måten er du sikret den beste medisinske hjelpen.

  Europeiske
  EUROPEISKE Kommentarer:
  Forfatter om Europeiske
  Lindstad fra Vossevangen
  Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Malbuch. jeg liker lese bøker vi vil.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  • Coop Mega Tilbud
  • Dekklåven
  • Bus Bahia Feliz Playa Del Ingles
  • Hengerkalkulator
  • Nr Booking
  • Fjernkontroll Webasto
  • Iling I Hodet
  • Hvor Kjøpe Fjellkiler
  • Båt Fra Sandefjord Til Strømstad
  • Macbook Air Prisjakt
  • Tryggmammamedisin
  • Vinyl Gulv
  • Kylling Som Har Gått Ut På Dato
  booked.net