Cc Senter Drammen

  1. Mer om
Cc Senter Drammen

Cc Senter Drammen RefusjonHjem · Åpningstider · Gavekort · Bestill gavekort · Standleie · Parkering · Tilbakemeldinger · Stilling ledig · Butikker · Kundeklubb · Tilbud/nyheter Innfartsåren som passerer CC Drammen gjør at senteret posisjonerer seg som inngangsporten for handel i Drammen. Hos oss finner du spesialbutikker i tillegg CC Drammen, Man - Fre: 1000-2000, Lør Hos oss finner du alltid gode tilbud og et bredt utvalg av ferske brød og frukt og grønt. Og lurer du på hva du skal Hjemlevering og fri frakt over 199. Til kassen · Vita · Butikker i Norge · CC Drammen

Treningssentre i Drammen

Det var ingen sammenheng. Nå har vi restrukturert senteret, og gjort det oversiktlig. Alle butikker og fellesarealer er pusset opp, og det er blitt en mer effektiv bruk av lokalene, sier Pedersen.

I alt er der 27 butikker i det nye senteret. Nybygget består av røde og gråe sandwichelementer, samt en utenpåliggende perforert plate.

Life CC Naturkost

Pedersen sier det er lagt vekt på funksjonalitet og vedlikeholdsfrie materialer. Det legger sine føringer, både for miljøriktig materialvalg, isolasjon, innemiljø og uteområder.

Det settes blant annet krav til sykkelparkeringsplasser og beplantning, sier han. Nemus åpnet sin klinikk tidlig i 2020 i midlertidige lokaler før de overtok sine nye arealer i august.

Volvat Helsesenter åpner oktober 2020 på et areal over 400m2 og tilfører et bredt spekter av helsetjenester til CC Helse. I perioden 2015-2017 ble senteret modernisert og utvidet for 250 millioner kroner. Flere av de eldste fabrikkbygningene er rehabilitert og fortsatt i bruk.

Noen av de yngste bygningene er revet underveis. Totalt skal det bygges ca kvadratmeter handelsareal, og kvadratmeter kontorareal. I tillegg skal det bygges kvadratmeter med parkering. CC Drammen skal bygges etter Breeam standard, som stiller en rekke miljøkrav til utbygger knyttet opp imot alt fra materialvalg til lavere utslipp og innemiljø.

Når senteret er ferdig utviklet og i drift, vil det driftes etter standarden Breeam In-use og ISO Planlagt oppstart er høsten 2014, med ferdigstillelse til julehandelen flott dagligvarebutikk med ferskvare, et veldrevet vareleveringen for sine leietakere. Optimalisert varelevering.

thansen Drammen

Innfartsåren som passerer CC Drammen gjør at senteret vil posisjonere seg som inngangsporten for handel i Drammen. Det kjører biler i døgnet på veiene rundt senteret, og nærmere av disse passerer selve innkjøringen til CC Drammen. Det legges derfor til rette for gode inn- og utkjøringsmuligheter. Til sammen vil CC Drammen ha 450 parkeringsplasser. Østsiden av Drammen kan beskrives som byens «beste vestkant».

Det er her man finner den mest kjøpesterke delen av befolkningen i kommunen.

Life CC Drammen nexushelse

I en analyse gjort for Sektor Gruppen, har innsiktsog analysebyrået Insight One definert ulike forbrukerkategorier i markedsområdet. Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til CC Drammen med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din.

CC SENTER DRAMMEN Relaterte emner

Hver av de to etasjene i senteret får sin tydelige handelsprofil og samtidig utbedres parkeringstilbudet. Det nye CC Drammen skal både tilby storhandel og småhandel. Begge etasjene kommer til å fremstå som helt nye, men samtidig vil CC Drammen bevare sin posisjon som et sterkt lokalsenter ved å utvikle 1. Her vil kundene finne butikker innenfor bransjer som representerer tradisjonell hverdagshandel. En ny apotek og et tyvetalls andre spennende butikker skal danne grunnlaget for en høy besøksfrekvens. For å ønske kundene velkommen, skal det bygges en ny stor hovedinngang, samtidig som parkeringsfasilitetene oppgraderes. Det betyr at det vil bli plass til 3 eller 4 butikker med direkte adkomst fra helt ny takparkering med plass til rundt 120 biler.

CC SENTER DRAMMEN Kommentarer:
Redaktør på Cc senter drammen
Haugen fra Moss
jeg liker studere dokumenter mindre. Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på Basketball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net