Visittelemark

 1. Mer om
Visittelemark

Visittelemark LuksusDe offisielle nettsidene for reiser i Telemark i Norge. Book overnatting, få ferietips, se våre reisemål, attraksjoner, museer, aktiviteter og hva skjer Her kan alle få og gi informasjon om gode The latest Tweets from Visit Telemark Visit Telemark; destination management company for marketing wonderful Telemark in Norway Official tourism organization for Telemark, Norway. We share OUR highlights and by tagging your images #visittelemark you can share YOUR Check out short videos of popular attractions and places in Telemark, Norway. This region offers a variety of exithing adventures for your Norwegian

Vi tok en rundtur og spurte syv stolte ledere for utvalgte scener og festivaler hva som er det beste med deres arena. Vi kan med en gang slå fast at det er mye å glede seg til. Flere arrangører melder om en økende interesse fra både publikum og artister.

Visit Telemark lanserer Telemarkpodden

Så kom, bli med på moroa! Det er nok av muligheter for deg som ønsker litt sunn galskap. Mangfoldige kulturhus i det urbane Telemark Fra tidlig høst gjennom vinteren og til langt ut på våren er det hundrevis av arrangementer i Skien og Porsgrunn.

Ibsenhuset i Skien er regionens største kulturhus med et variert program for alle aldersgrupper i tillegg til messer, møter og konferanser. I nabobyen Porsgrunn ligger Ælvespeilet, byens storstue, en populær møteplass for Grenlands innbyggere, og en profesjonell scene for artister og utøvere.

Festivaler på sommeren I Telemark er det en rekke festivaler på sommeren. Hva får en teaterfrelst-gjeng til å skape en folkefest år etter år tro.

Visit Telemark AS

PIT er livsbejaelse, transformasjon, folkefest, formidling og stolthet — sammenvevd i festivalens signatur; hele byen — én scene, forklarer Hans Petter Eliassen, produsent i PIT entusiastisk. Det er ikke størrelsen det kommer an på, spør du Cecilie Kollstrøm, festivalsjef for Skien Live. Skien Live er i år 12.

Det beste med Mersmak er folka, stemningen og all den fantastiske maten, sier Anne Sofie Willumsen, daglig leder. Historisk spel og blues På en berghylle over Rjukanfossen utspiller det seg et historisk drama.

Visit Telemark julekalender

Det blir lagt vekt på norske produkt. Låven er open kvar dag heile sommaren, i feriane og nokre helger før jul.

Har du lest dette? Inatur min side

Les hele Reisemålet for sørlandsidyll, topptur og bonderomantikk Vanskelig å velge mellom fjord eller fjell når ferien skal planlegges? Det er nemlig fullt mulig å få i pose og sekk, med både skjærgårdsliv, elleville vannsklier, fjellvandring og kultur. Men du trenger ikke å reise så langt som til Paris eller Barcelona for å finne romantiske og spennende steder.

I relasjon: Google disk logg inn

Du kan sjekke ut denne første podkasten i den nye serien fra og med i dag. Selv er han fra bygda Treungen i Nissedal ved innsjøen Nissers bredd, og han lover en bredde i både tema og geografi i podkastene han lager.

Telemarkpodden

Totalt skal Styrk lage 39 podkaster. Hardangervidda regnes som sørgrense for flere arktiske planter og dyr, spesielt gjelder dette fjellrev og snøugle. Les mer om dyreliv her.

VISITTELEMARK Relaterte emner

Hardangervidda er Europas største høgfjellsplatå på ca 8,6 mill dekar - nesten en halv gang større enn Finnmarksvidda. Nasjonalparken ble opprettet i 1981, og halve arealet ligger på privat grunn. Plante- og dyreliv En viktig intensjon med nasjonalparken var å sikre områdene for villreinstammen som er Europas største. Her kan fremdeles villreinen foreta naturlige vandringer uten for store hindringer. Hardangervidda regnes som sørgrense for flere arktiske planter og dyr, spesielt gjelder dette fjellrev og snøugle. Les mer om dyreliv her. Innenfor nasjonalparken finner vi også er rikt planteliv og et dyre- og fugleliv med mange arter.

VISITTELEMARK Kommentarer:
Forfatter på Visittelemark
Evensen fra Sandnes
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Armdrücken. Jeg trives lese romaner skamløst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Foss Hageland
 • Drøye Vitser
 • Staff Valp
 • Bw Gas Lng
 • Bra Billig Videokamera
 • Continental Gt W12
 • Reise Til Malta Fra Torp
 • Stressmage Diare
 • København Berlin Sykkel
 • Thermarest
 • Skoleruta 2020 Trondheim
 • Fra Euro Til Nok
 • Best I Test Nettbrett Tv2 Hjelper Deg
booked.net