Mercedes Fredrikstad

  1. Mer om
Mercedes Fredrikstad

Mercedes Fredrikstad LettSteen Fredrikstad forhandler personbiler og varebiler fra Mercedes-Benz og Peugeot. Velkommen til din bilforhandler i Fredrikstad Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Mercedes-Benz i Fredrikstad her Mercedes-Benz Citan 112 A2 aut. Steen Østfold AS - Fredrikstad Startet opp i 1978 på Råbekken. Flyttet til lokalene Dikeveien i 1991. Har agentur på Peugeot og Mercedes-Benz Steen Fredrikstad forhandler Peugeot person- og varebiler, Salget av nye elektriske Mercedes-Benz EQA har startet

Toyota Fredrikstad AS

Koraenske SsangYong har levert bil til fornøyde kunder i Norge i mange år, særlig av deres mest kjente modell Rexton. De har også pickupen Rexton Sport og den mindre familiebilen Korando.

Av disse utgjorde 45 stykker C-klasse som gjennomgikk et modellskifte i mai måned, 29 av den relativt dyre E-klasse og 4 stykker av den store S-klassen.

Bemerkelsesverdig er også at Bertel O. Vi kan også tilby gunstig frakt og vi leverer biler i hele Norge etter avtale!

Velg kategori

Velkommen til Mobile Fredrikstad AS. For enkelte tjenester vil det være nødvendig å overføre personopplysningene dine til tredjeparter for å kunne oppfylle avtalen. Dette kan du lese mer om på de respektive tjenestetilbydernes hjemmeside. Utover dette vil vi ikke dele dine personopplysninger med andre virksomheter med mindre du samtykker til dette.

Bruk av databehandlere Bertel O. Steen inngår databehandleravtale med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

I enkelte tilfeller vil vi også være å anse som databehandlere ettersom vi behandler personopplysninger på vegne av behandlingsansvarlige. Dette vil blant annet gjelde behandling av personopplysninger av kunder hos frittstående forhandlere av våre bilmerker.

Mercedes Fredrikstad

I disse tilfellene er det Bertel O. Steen som er databehandler gjennom å drifte IT-systemene på vegne av de frittstående forhandlerne som er behandlingsansvarlige. Hvor lagres dine personopplysninger? Personopplysninger som behandles av Bertel O.

I noen tilfeller overføres data til databehandlere lokalisert i Sør-Korea og India, I slike tilfeller gjøres dette kun i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Rettigheter Du har rett til innsyn i og korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder deg selv, eller til å protestere mot behandlingen samt rett til dataportabilitet.

Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.

Levering fra EU lager skjer mot forskuddsbetaling. Alle pristilbud fra nettsiden har en gyldighet på 24 timer. Har egen varebilavdeling der de har stor suksess med å spesialtilpasse bilene for kundene sine.

Her selges alt fra minibusser, spesialtilpassede varebiler og vanlige håndverkerbiler.

Fredrikstad Langtransport

Varebilselger Per Øyvind Eriksen elsker en utfordring! Han styrer skuta med 45 ansatte, det har han gjort i tre og et halvt år.

Har du lest dette? Leie leilighet fredrikstad

Men han har vært innenfor dørene lengre enn som så. Det hender jeg selger biler fremdeles, men det har jeg egentlig ikke tid til, ler han. Og her har jeg trivdes godt både blant merkene og kollegaene mine, resonnerer han.

MERCEDES FREDRIKSTAD Relaterte emner

Da var det vår tur til å ta vår del av dugnaden. Vår salgshall er nå dessverre stengt for kunder i henhold til Holmestrand sine retningslinjer. Vi er fortsatt tilgjengelige for deg og vil gjerne å ha kontakt med kunder på telefon og mail, samt digital visning av bil. Det er en enkel og grei løsning alle kan få til uten spesiell teknisk kompetanse. Ta kontakt med Mari på tlf 934 36 790 eller mari autocenteret. Verksted holder åpent som vanlig, men med strenge smittevernstiltak!

MERCEDES FREDRIKSTAD Kommentarer:
Forfatter om Mercedes fredrikstad
Holmen fra Tromsø
Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Axt werfen. jeg liker lese bøker perfekt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net