Abu Garcia

 1. Mer om
Abu Garcia

Abu Garcia ForbedringABU-Garcia er en produsent av sportfiskeutstyr. Selskapets hovedkontor ligger i Svängsta ved Mörrumsån i Karlshamn kommune i Blekinge, Sverige Under krigen snudde derfor fabrikken om produksjonen fra taksameter til å produsere fiskesneller som i dag brukes av sportsfiskere over hele verden Bilde av Abu Garcia Abumatic ABUM170N Syncro Abu Garcia Altum DLC20 Syncro - Meter/Fot. Karakter: 4.5 av 5 mulige Hos Friluftsmagasinet finner du alt du trenger til ditt friluftsliv enten det er jakt, fiske eller fritid. Vi har kunnskapen, erfaringen og utvalget XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr

Kapittel 3 fokuserer på å analysere den nåværende konkurransesituasjonen i Sport fiske takle-markedet og gir grunnleggende informasjon, markedsdata, produktintroduksjoner etc. Kapittel 4 gir oversiktsdata for forskjellige typer produkter, samt markedsprognoser. Gangen er helt suveren og snøreopplegging er av ypperste kvalitet, og det er ekstra viktig når du bruker superline.

Vær også oppmerksom på at du på de største modellene har en større rundt knott som håndtak.

Abu Garcia Devil 9' 40

Snellene er bygget rundt et forkrommet messingstativ med drev i messing. Alle deler er valgt med tanke på at du skal kunne kaste tunge baits time etter time.

Last ned også: Ikeabussen oslo

Ambassadeur C4 ser ut som en klassisk Ambassadeur, og det er akkurat det den er. En svensk­ produsert klassiker med en rekke forbedringer. Med 3 størrelser, finner du garantert en størrelse som passer ditt fiske.

To ord: Pålitelighet og prestasjon. En klassiker blandt klassikere. Ambassadeur C3 er vår mest solgte snelleserie. Slitesterk, driftsikker og med et klassisk design. Dessuten er den produsert i vår legendariske fabrikk i Svängsta.

Ledige stillinger og jobber

Nå har vi gjort den enda et hakk bedre. Like langtkastende, stilren og anvendelig. For fremstilling av saken brukes C 6 karbon, noe som gjør produktet veldig lett. Den veier ikke mer enn 227 g. Ifølge produsenten er denne Abu Garcia-spiralen egnet for arbeid med forskjellige typer skog.

Skogkapasiteten er 225 moh. Rundt 10 tusen rubler vil måtte legge ut til alle som vil bli eier av denne modellen fra Abu Garcia.

Abu Garcia Ambassadeur Compact

Revo Abu Garcia spesialiserer seg på produksjon av venstrehåndsrullemodeller. En av dem er Revo Left LP. I 1986 endret Incentive også det svenske selskapet navn til ABU Garcia, for å slippe å bruke forskjellige navn på produktene avhengig av hvilke marked man opererte i. Incentive hadde imidlertid begrenset interesse av å sitte på ABU Garcia, og i 1988 ble firmaet solgt til Aritmos, et svensk firma som med bakgrunn i matindustri hadde investert i fritids- og sportsutstyr-produsenter.

I 1993 var Aritmos på konkursens rand, og investoren Robert Weil overtok Aritmos gjennom sitt investeringsfirma Proventus.

Abu Garcia Fishing Logo shirt black white tshirt men's free shipping, These are a one size fits most Woman's shoe sizes 5-10.

ABU GARCIA Relaterte emner

Abu Garcia kommer nemlig med en helt ny haspelsnelle serie med høy kvalitet, som passer spesielt godt for våre forhold i Norge. Den er utviklet i Japan, og som du sikkert vet har de fokus på at produktene skal være like gode i salt og ferskvann. Den nye haspelserien er derfor perfekt for deg som fisker flere steder og vil ha en moderne og lett snelle som du gjerne fyller med superline. Her får du en kjapp presentasjon av produktet; Som du ser er snelleserien lekker, lett og moderne og som er tilpasset nåtidens fiske med tynnere line og spenstige og lette stenger. Gangen er helt suveren og snøreopplegging er av ypperste kvalitet, og det er ekstra viktig når du bruker superline.

ABU GARCIA Kommentarer:
Forfatter om Abu garcia
Norheim fra Molde
Se over min andre nyheter. Jeg trives Hahnenkampf. Jeg nyter lese om Norge raskt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Brabus G900
 • Pizzabunn Trine
 • Fanabunad Hodeplagg
 • Brun Og Blid Lyrics
 • Miljøstasjon Oslo
 • Liz Moss
 • Apollo Kreta 2019
 • Skagenfondene Logg Inn
 • Gatas Parlament
 • Hummer H1 Til Salg
 • Lysebrunt Hår Med Lyse Striper
booked.net