Avisa Hadeland

  1. Mer om
Avisa Hadeland

Avisa Hadeland UtmerketLokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer Avisen Hadeland, Gran, Oppland, Norway. 14 084 liker dette · 2 113 snakker om dette · 34 har vært her. Dette er avisen Hadelands offisielle Annonsebilag · Ansatte · Barneklubben · Bestill annonse · Bolig til salgs · Brudepar · Bursdager · Debatt · Direkte · Dødsannonser · E-avis · Eiendom Over 43 meter og 150 tonn skal snirkle seg gjennom Hadeland: – Vi må skru ned skilt og sperre veier · FELLE: Etter noen timer synker bananfluene til bunns Avisen Hadeland er en partipolitisk uavhengig lokalavis for kommunene Gran, Jevnaker og Lunner. Avisen skal bedrive saklig, troverdig og uavhengig

Politiet bekrefter at de har funnet en død mann i området der de leter etter den savnede nesbuen.

Fant død mann i leteområdet på Hadeland Avisa Hadeland skriver på sin nettavis at det er funnet en død mann i området der en stor leteaksjon har pågått siden onsdag kveld. Tommy Simon Norum tommy raumnes. Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider.

Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Avisa Hadeland enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden. Tirsdag ble det også kjent at Firdaposten som den fjerde avisen i Sogn og Fjordane som går fra tre til to ukentlige utgaver: på tirsdag og fredag.

I fylket er det nå kun Firda Tidend som fremdeles er tredagersavis. Tidligere i år ble det kjent at Namdalsavisa kutter lørdagsutgaven og blir femdagersavis. Den siste lørdagsutgaven kommer ut nå førstkommende lørdag, 24. Annonse Jordbærplukkarane på Hadeland: Det er ikkje sant Førre veke vart det skrive om fem polske ungdommar som meinte at dei vart utnytta på ein jordbæråker i Hadeland.

avisa Hadeland

Fleire av dei tilsette på garden seier forholda som blir beskrivne i media, ikkje stemmer. Fleire medium, inkludert Nationen, har dei siste vekene skrive om jordbærplukkarane på Hadeland. No uttalar arbeidsleiaren på garden og bonden sjølv seg. Les også: Meiner timelønna var nede i 50 kr i timen: Ingen kan plukke 12 kg i timen Arbeidsleiaren på garden, Kinga Guzik, var den som rekrutterte ungdommane til garden.

Hadeland Energi: salget av strømnettet

Ho har jobba for Hæhre i åtte år. Hemmeligholdet av all informasjon er grunnleggende udemokratisk. Det avtalte spillet mellom Ap, Høyre, FrP og Venstre om å boikotte all debatt viser manglende respekt for et lokaldemokrati som bygger på at alle viktige saker blir grundig drøftet før vedtak.

Les mer om hva vi mener og hvorfor her: De selger strømnettet ditt, og du får aldri vite hvorfor Presseoppslag Artiklene er ordnet etter publiseringsdato.

Hadeland Energi: salget av strømnettet

Klikk på tittel i orange skrift og artikkelen åpner i ny fane. Artikler vi regner som spesielt viktige, har tittel i fet skrift.

Noen av artiklene krever elektronisk abonnement for å kunne leses. Artikler med tittel i svart skrift er ikke tilgjengelig som nettnyhet. Dersom man har elektronisk abonnement, kan man lese avisautgaven for en gitt dag som eAvis på hadeland.

AVISA HADELAND Relaterte emner

Annonse Jordbærplukkarane på Hadeland: Det er ikkje sant Førre veke vart det skrive om fem polske ungdommar som meinte at dei vart utnytta på ein jordbæråker i Hadeland. Fleire av dei tilsette på garden seier forholda som blir beskrivne i media, ikkje stemmer. Fleire medium, inkludert Nationen, har dei siste vekene skrive om jordbærplukkarane på Hadeland. No uttalar arbeidsleiaren på garden og bonden sjølv seg. Les også: Meiner timelønna var nede i 50 kr i timen: Ingen kan plukke 12 kg i timen Arbeidsleiaren på garden, Kinga Guzik, var den som rekrutterte ungdommane til garden. Ho har jobba for Hæhre i åtte år. Ho uttalte seg om saka på Facebook 3.

Avisa Hadeland
AVISA HADELAND Kommentarer:
Forfatter om Avisa hadeland
Aronsen fra Sarpsborg
Les gjerne min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er gehen. jeg liker utforske norske bøker fysisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net