Serier På Tv2 Sumo

  1. Mer om
Serier På Tv2 Sumo

Serier På Tv2 Sumo AttraktivHotel Cæsar er en norsk såpeserie som ble sendt på TV 2 fra 1998 til 2016 og deretter på TV 2 Sumo i 2017, før serien ble avsluttet i slutten av Her finner du en oversikt over filmer og serier på TV2 Play. Se hva som er nytt, høyest rangert eller mest populære Er du klar for en dose klassisk britisk krim, norsk drama eller prisbelønt muslimsk amerikansk komedie, er TV 2 Sumo stedet å sjekke ut Serier på TV 2 Sumo · Hamilton · Sykepleieskolen · Yellowstone · Fartblinda · Grenseland · Heksejakt · Grand Hotel · Kielergata Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom

Dette er fordi innholdsleverandørene opererer med forskjellige lanseringsvinduer på forskjellige medieplattformer. De fleste filmene og seriene vil gå på kino og tv, samt lanseres på blu-ray før de blir tilgjengelig for strømming. Unntaket her er serier strømmeaktøren lager selv. Dette er noe alle, med unntak av Comoyo, gjør i større eller mindre grad.

Last ned også: Avslutt tv2 sumo

HBO har det største trekkplasteret sitt nettopp her, men også Netflix produserer nå egne serier. Les også: Ny app gir bedre nett-TV Netflix: Bred katalog Giganten på det amerikanske strømmemarkedet satser også i Norden, noe vi så starten på da de kjøpte de eksklusive rettighetene til å vise "Lilyhammer" i USA.

Netflix framhever brukervennligheten sin. Den husker også hvor du avsluttet, slik at du sømløst kan fortsette filmene eller episodene du følger med på fra en annen enhet.

Netflix genererer i tillegg forslag til tv-serier og filmer vi tror du vil like, basert på det du allerede har sett, sier Henning Sverdrup, pressekontakt for Netflix i Norge. Spennende i påskekrimforstand. Internetterforskerne er upopulære i egne rekker, og må gå undercover for å finne korrupte politifolk.

Samtidig vet de aldri hvem de kan stole på sin egen avdeling heller. Denne serien har blitt mer og mer populær for hver sesong.

Her finner du de beste TV

Nå har TV 2 Sumo fire å by på. Det må være lov å håpe at TV 2 får rettighetene til de to neste sesongene, som har skapt furore i hjemlandet. Her kan seriens 40 episoder fordelt på fire sesonger oppleves på ny. Atle Antonsen som Dag — samlivsterapeuten som på ingen måte hadde stor tro på kjærleiken. Første og andre sesong handlet om det britiske ekteparet som mister den lille sønnen sin på ferie.

Sesong tre i serien følger en fransk politimann fra de tidligere historiene, den nå pensjonerte Julien Baptiste, som får tar et privatoppdrag om å finne en ung jente i Amsterdams Red Light District. Der er det mange som ikke setter pris på at han har påtatt seg den oppgaven.

Flere statister til TV

Tchéky Karyo er veldig god i rollen som eks-politimannen Baptiste i den nyeste utgaven av «The Missing». Serien skildrer tida da han vokste opp blant indianerne som drepte familien hans, og tida da han forsøker å beholde familiens makt i et lokalsamfunn under utvikling og holde familien samlet.

Serien har innkassert 22 Emmy-priser og en Golden Globe. Nå nærmer det seg ubønnhørlig slutten for suksessen. Den er fortsatt morsom på strømming.

2 Play on the App Store

Her er de beste seriene på Viaplay «Klovn» Den danske serien som er inspirasjonen til Thomas Giertsens «Helt Perfekt» er frekkere, kleinere og flauere, i den grad at det kan være krevende å fordøye flere episoder på en og samme kveld. Men morsomt er det, selv om det er påtakelig hvordan de to herrene Casper og Frank så ofte havner i situasjoner med buksene nede, på den og andre måten.

Komedien skapt og framført av Casper Christensen og Frank Hvam er ute i 7 sesonger og 70 episoder, så det er bare å si lykke til. Frank og Casper, to danske menn som alltid gjør deg flau. Dette er en av de bedre dramatiseringene av nordisk krim for TV, her i form av tre filmer basert på romanhistoriene — og en frittstående fortsettelse med elementer i historiene foreslått av Henning Mankell selv. Når du har valgt det inn, er poengene låst til de 30 dagene er over.

Trenger du flere poeng? Hvis du ikke har nok poeng til å velge inn Sumo Film og Serier og samtidig beholde alle de andre kanalene og strømmetjenestene du vil ha, kan du få kjøpe abonnement på flere poeng.

TV 2 Sumo Film og Serier

Man kan velge å oppgradere til andre pakker fra TV 2 Sumo, og betaler da kun et mellomlegg for dette til TV 2. Strømmetjenesten kan ses på tv-skjermen via tv-portalen, eller via TV 2 Sumo-apper på mobil eller nettbrett.

Har du ikke sett denne, så er det bare å gjøre det nå. Hver sesong er avsluttende og med nye skuespillere som i True Detective. Vi ender opp med en haug mord som må løses av det lokale politiet. Han er slakter, så kan du tenke deg til resten.

Serien har herlige småstats intriger.

TV 2 Play (Norge)

Og enda en Samtidig som jeg slenger ut min egen lille topp tre liste innen krimsjangeren, så har jeg et aldri så lite håp om at det kanskje kommer inn noen gode tips fra dere i gjengjeld Marcella på Netflix handler om en kvinnelig etterforsker som ikke helt får det til på privaten, men som til gjengjeld er over gjennomsnittet god i jobben sin.

Høres litt klisjé ut kanskje, men dette er en ordentlig spennende serie hvor ingen ting er åpenbart. Ikke amerikansk med andre ord, men britisk.

SERIER PÅ TV2 SUMO Relaterte emner

Kamera-teamene har vært i sving siden mars og laget 20 episoder som nå ligger klare gratis på tv2. Dette er serien som vil få deg til å gråte av glede. Dette er fortellingen om fantastiske oppturer, bunnløse nedturer, følelser, skuffelser, kjærlighet og vennskap — på tvers av kjønn, generasjoner, by og bygd. Du klarer ikke se dette uten å bli glad i hjertet, forteller TV 2 i sin presentasjon av serien. De ønsker seg alt mulig av tips om mennesker og prosjekter med tilknytning til Gatebil-miljøet.

SERIER PÅ TV2 SUMO Kommentarer:
Forfatter på Serier på tv2 sumo
Dahlen fra Sarpsborg
Jeg trives lese om Norge raskt. Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Calva.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net