Biltema Takbox Test 2015

  1. Mer om
Biltema Takbox Test 2015

Biltema Takbox Test 2015 EnergiEt takstativ er et sett med stolper som er festet til taket på bilen. Det kan brukes til å bære store ting som bagasje, sykler, kanoer, kajakker og mye mer I alt ble ni ulike takbokser av mykplast testet av NAF. Dårligst i testen var Skiguard 760, mens boksene fra både Jula og Biltema kom For å ikke nevne ekstra sikre takbokser og romslige takgrinder for spesiallast Ved Thules testsenter™ får produktene våre et offisielt NAF har testet ni populære takbokser, og fire av dem får stryk i mens Recaro Monza Nova IS og Biltema 39-810 får de dårligste resultatene sier BilXtra's produktsjef for Thule, Terje Fredriksen. For Model S med soltak, årgang 2015 og nyere, er det WingBar Edge (9596) i sort eller

Thule takstativ til bil Kjøp Thule lastestativ hos BilXtra

Ytterskall av komposittmateriale, glass- og karbonfiberblanding, noe som gir svrt lav vekt. Vanlige sprsml og svar - Biltema Tester, analyser og funksjonskontroller skjer bde fr Biltema tar inn et produkt og.

Den billigste MC-hjelmen er ogs blant de sikreste, viser en test gjort.

Ryggskinnen fra biltema ble testet i et av de siste nr. XXL tilbyr en modell til 8000 kr mens Biltema nyer seg med 6000 kr for.

Takboks test

Her kan du sette inntil 4 sykler leveres for 2 eller 3 sykler, samt et adapter som kan feste én ekstra. Alternativt kan den ta to tunge elsykler!

Maks vekt er 60 kilo totalt, 30 kilo pr sykkel. Du kan ta en titt på de svenske sidene så lenge. VeloSpace XT 2bike og 3bike. I tillegg finnes det et adapter for å hekte på en ytterst.

Thule har også en spesiell lasteboks til hengerfestet — BackSpace.

Test av takbokser: Kan være livsfarlig

Det gir deg friheten til å ta med sykkelen både på korte og lange turer. Når sykkelstativet ikke er i bruk, er det enkelt å oppbevare enten i bilen eller hjemme.

Thule Motion XT XL er en perfekt boks for den aktive som enkelt og trygt trenger å ha med seg ekstra bagasje på tur, enten det er ski, snowboard eller annen bagasje.

Tekniske spesifikasjoner Ytre dimensjoner: 215 x 91. Lastekapasitet 5-7 skipar eller snøbrett 3—5, avhengig av bredden på skiene.

Var derfor skeptisk til å kjøpe enda mer buet boks i frykt for at effektiv lastekapasitet ble mindre. D var det dags igen med ett oberoende test som visar att vra. S skal prve f testet dette en dag, kan kanskje vre det som er drlig.

Hovedlysprer br du ikke kjpe p Biltema.

BILTEMA TAKBOX TEST 2015 Relaterte emner

Elbåtutvalget øker, og de første hurtigladerne er på plass — Ski og staver fløy ut av boksene, og noen bokser løsnet fra taket, forteller Jan Ivar Engebretsen som er kommunikasjonsrådgiver i NAF. I alt ble ni ulike takbokser av mykplast testet av NAF. Forskjellene på sikkerheten er stor, og NAF karakteriserer testresultatene som skremmende. Bare en av de ni boksene i testen klarte å holde lasten helt på plass i kollisjonen. Ikke bruk dette i bilen: Tykke klær reduserer sikkerheten Svikter Boksene ble testet med en hastighet på 40 kilometer i timen, og det ble gjort to tester av hver boks. I den ene testen var boksene lastet opp med 50 kilo, mens boksene ble fylt med maksimal last i den andre testen.

Biltema Takbox Test 2015
BILTEMA TAKBOX TEST 2015 Kommentarer:
Redaktør på Biltema takbox test 2015
Breivik fra Molde
Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Ausgleichsstrahl. jeg liker rapporterer norske nyheter naturlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net